שלום לכולם
ברצוני לרכוש מקליט DVD עם הארדיסק של חברת פיוניר ,,80 גיגה יספקו אותי
האם מומלץ דגם מסוים .
שאלה נוספת
אם אני קונה כרטיס עריכה למחשב איכותי האם אני יכול לחבר אליו לדוגמא את הממיר של יס ולבצע הקלטה באותה איכות של השידור {בקיצור --האם הוא יכול לשמש אותי כמו מקליט DVD }אם כן איזה כרטיס עריכה מומלץ ועל מה צריך להסתכל
תודה מראש
מיקי
מקליט DVD כולל HD של פיוניר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
המודל המוביל כיום הוא 520H.
כמובן שעם כרטיס טלויזיה תוכל לחבר את הממיר ולהקליט - אם כי זה הרבה יותר קשה להגיע לאיכות זהה של הקלטה - זה ידרוש הרבה יותר זמן ממך. לגבי כרטיסים מומלצים - ערוך חיפוש בפורום תחת ערך HAUPPAUGE.
כמובן שעם כרטיס טלויזיה תוכל לחבר את הממיר ולהקליט - אם כי זה הרבה יותר קשה להגיע לאיכות זהה של הקלטה - זה ידרוש הרבה יותר זמן ממך. לגבי כרטיסים מומלצים - ערוך חיפוש בפורום תחת ערך HAUPPAUGE.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1405
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 95 פעמים
- קיבל תודות: 120 פעמים
ברשותי DVD מקליט של פיוניר דגם 520HS. המקליט פשוט לתפעול והוא מחובר לממיר ייס.
התכונה הכי אהובה עלי היא יכולת לצפות בתוכנית מוקלטת וכן היכולת להקליט במקביל תוכנית חדשה. כן ניתן לצפות בתוכנית הנמצאת בשלב הקלטה ותוך כדי ההקלטה. כלומר, אתה מתחיל להקליט תוכנית כי התוכנית בה אתה צופה כעת מסתימת תוך מס' דקות. לאחר סיום התוכנית אתה יכול להתחיל לצפות בתוכנית הנמצאת בשלב ההקלטה.
בהצלחה,
ערן
התכונה הכי אהובה עלי היא יכולת לצפות בתוכנית מוקלטת וכן היכולת להקליט במקביל תוכנית חדשה. כן ניתן לצפות בתוכנית הנמצאת בשלב הקלטה ותוך כדי ההקלטה. כלומר, אתה מתחיל להקליט תוכנית כי התוכנית בה אתה צופה כעת מסתימת תוך מס' דקות. לאחר סיום התוכנית אתה יכול להתחיל לצפות בתוכנית הנמצאת בשלב ההקלטה.
בהצלחה,
ערן
קידמיים Paradgim monitor 11 V.6
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6
סאב SVS PC-4000
מסך Panasonic 65VT60
רסיבר Denon AVR-X3600H
Oppo BDP-103 Blu-ray
Nvidia Shield Pro
סנטר Paradgim monitor cc-290
אחוריים Paradgim monitor 9 V.6