אקספון 018 מהלכים אליי איימים כי אני רוצה להתנתק
האינטרנט מתנתק כל 2 דקות:
הפיתרון שלהם הוא "תשלם לנו, לא משנה באיזו דרך תבחר"
או 240 על שליחת טכנאי שיתקן את התשתית המקולקלת שאנחנו התקנו לך
או
שתתנתק וגם אז בכל מקרה זה יעלה לך הרבה:
60 ש"ח על שליח שיבוא לאסוף את הנתב
או שתשלח בדואר רשום את הנתב אלינו (בפועל יקר יותר מ60 ש"ח)
חוקית, מותר להם לחייב אותי להחזיר על חשבוני את הנתב?
הפיתרון שלהם הוא "תשלם לנו, לא משנה באיזו דרך תבחר"
או 240 על שליחת טכנאי שיתקן את התשתית המקולקלת שאנחנו התקנו לך
או
שתתנתק וגם אז בכל מקרה זה יעלה לך הרבה:
60 ש"ח על שליח שיבוא לאסוף את הנתב
או שתשלח בדואר רשום את הנתב אלינו (בפועל יקר יותר מ60 ש"ח)
חוקית, מותר להם לחייב אותי להחזיר על חשבוני את הנתב?
התנתקתי מפארטנר , אמרתי שזה בעיה שהלם ושלחו שליח בחינם, עברתי ל 018
אין לי בעיות, אבל אני מכיר שלהרבה אנישים עם תשתית רופפת קצת עוזר לרדת מ100 ל30 (וזה לא אשמת 018)
לא רואה סיבה לשלוח טכנאי - לא נראה כמו בעיה פיזית
כמה זמן אתה איתם? היה לך תשתית של בזק לפני זה?
אין לי בעיות, אבל אני מכיר שלהרבה אנישים עם תשתית רופפת קצת עוזר לרדת מ100 ל30 (וזה לא אשמת 018)
לא רואה סיבה לשלוח טכנאי - לא נראה כמו בעיה פיזית
כמה זמן אתה איתם? היה לך תשתית של בזק לפני זה?
תתקשר לבזק תגיד להם שאתה רוצה לנייד את התשתית חזרה לבזק
אחרי שתתחבר לבזק תבחר ספק תבדוק את האינטרנט ותראה שהכל עובד פיקס
זה החארטה הכי גדולה בשוק סיטונאי שלקוח תמיד נופל בין הכסאות ואין לך אם מי לדבר
לא אם בזק ולא אם הספק שלך.
בזמנו כשהיתי בתשתית בזק אמרתי לעצמי בו ננסה נראה מה שווה כל הסיפור הזה
אז ניסיתי את 018 בשוק הסיטונאי ומה? בדיוק אותו סיפור כמו אצלך.
בתשתית בזק קבלתי קבוע סביב 70 מגה עברתי ל 018 ביחד אם התשתית
חודשיים זה עבד יפה אחרי חודשיים נפל לי האינטרנט אחרי חצי שעה שעה הסתנכרן
מחדש אבל במקום לקבל 70 קבלתי 8 מגה הורדה 80 קילובייט העלאה התקשרתי ל 018
אמרו לי שולחים טכנאי בזק לבדוק בארון לקח להם שבועיים ולא טכנאי ולא נעליים הגיע.
התקשרתי שוב ל 018 אמרו לי היה טכנאי אמר שיש בעיה בתשתית שלך בבית עלות הגעת טכנאי 250 שח
ולא בטוח שהתקלה תסודר כי יכול להיות שאתה צריך כבל חדש מהבית לקופסה של בזק שעל העמוד
לגבי כבל כזה תזמין חשמלאי פרטי שיעשה לך כי אנחנו ( 018 ) לא עושים עבודות קבלנות של השחלה.
באותו רגע נתקתי את השיחה יום למחורת התקשרתי לבזק ניידתי את הקו חזרה לבזק אם ספק 014
לאחר חצי שעה מסיום שיחה אם נציגת מכירות בווםם 70 מגה חזרה כמו שעון שוויצרי ולא הגיע אלי שום
טכנאי בזק הכל נעשה בשיחת טלפון.
לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולישון בשקט מאשר לתקמצן על כמה שקלים ולסבול מכאבי ראש ועלויות מיותרות.
אחרי שתתחבר לבזק תבחר ספק תבדוק את האינטרנט ותראה שהכל עובד פיקס
זה החארטה הכי גדולה בשוק סיטונאי שלקוח תמיד נופל בין הכסאות ואין לך אם מי לדבר
לא אם בזק ולא אם הספק שלך.
בזמנו כשהיתי בתשתית בזק אמרתי לעצמי בו ננסה נראה מה שווה כל הסיפור הזה
אז ניסיתי את 018 בשוק הסיטונאי ומה? בדיוק אותו סיפור כמו אצלך.
בתשתית בזק קבלתי קבוע סביב 70 מגה עברתי ל 018 ביחד אם התשתית
חודשיים זה עבד יפה אחרי חודשיים נפל לי האינטרנט אחרי חצי שעה שעה הסתנכרן
מחדש אבל במקום לקבל 70 קבלתי 8 מגה הורדה 80 קילובייט העלאה התקשרתי ל 018
אמרו לי שולחים טכנאי בזק לבדוק בארון לקח להם שבועיים ולא טכנאי ולא נעליים הגיע.
התקשרתי שוב ל 018 אמרו לי היה טכנאי אמר שיש בעיה בתשתית שלך בבית עלות הגעת טכנאי 250 שח
ולא בטוח שהתקלה תסודר כי יכול להיות שאתה צריך כבל חדש מהבית לקופסה של בזק שעל העמוד
לגבי כבל כזה תזמין חשמלאי פרטי שיעשה לך כי אנחנו ( 018 ) לא עושים עבודות קבלנות של השחלה.
באותו רגע נתקתי את השיחה יום למחורת התקשרתי לבזק ניידתי את הקו חזרה לבזק אם ספק 014
לאחר חצי שעה מסיום שיחה אם נציגת מכירות בווםם 70 מגה חזרה כמו שעון שוויצרי ולא הגיע אלי שום
טכנאי בזק הכל נעשה בשיחת טלפון.
לפעמים עדיף לשלם קצת יותר ולישון בשקט מאשר לתקמצן על כמה שקלים ולסבול מכאבי ראש ועלויות מיותרות.
זה לא רק הם וזה לא חדש:danezeq כתב:חוקית, מותר להם לחייב אותי להחזיר על חשבוני את הנתב?...
https://www.hometheater.co.il/vp1627668#1627668 (ראה את הקטע המודגש בסוף הפוסט)
שם לב לתאריך של הפוסט וגם למחיר ששילמתי בזמנו על דואר רשום, קשה לי להאמין שהיום זה באמת יותר מפי 3 כמו שאתה טוען.
זה נכון שבמקרים מסויימים חברות מסויימות איכשהו שולחת לך טכנאי/שליח לאסוף את הציוד ללא עלות אבל בהרבה מקרים ואצל כל החברות ללא יוצא מן הכלל זה בעיה שלך להחזיר להם את הציוד שקיבלת מהם. בהנחה שזה ציוד שלהם שקיבלת בהשאלה/השכרה אז ברור שיש להם כל זכות חוקית לגביו (ואם זה ציוד שקנית ושילמת במלאו אז ברור שאין להם שום זכות חוקית לשום דרישה בנוגע אליו). אצל חברות כמו בזק והוט נותנים גם אופציה להחזיר למרכז שירות שלהם (בזקסטור או הוט מוביל). כמובן אין לי מושג מה קורה היום בימי הקורונה העליזים.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
@danezeq
·
כמו שכתבו כאן חברי לפורום תתקשר לבזק 199 עכשיו בשעות הבוקר , לקוחות חדשים, חזור לבזק ספק ותשתית ממליץ כרגע על ספק סלקום נטויזן עלות של כ 100 ש"ח הורדה 100 מגה העלאה 5 מגה, כך אני עובד והייתי גם ב 018 ועוד כמה ספקים.
לגבי הנתב אם משהו נורמלי למשל DLINK הייתי משלם להם על הנתב ואם מחיר יקר אז מעביר להם במשלוח רשום ושומר ומעביר לאקספון את האישור , אפשר גם לקחת נתב מבזק בהשאלה לא ממליץ על ה B שלהם...
מניסיון גם של הימים האחרונים בזק מתקנים ומטפלים בתקלות אם אכן יש בעיה בקו טלפון עצמו אז בזק בד"כ מטפלים עד הכניסה לחצר הבית ואם בבניין אז בד"כ יתקנו גם לעיתים בבתים פרטיים תלוי בטכנאי יחליפו כבל...
·
כמו שכתבו כאן חברי לפורום תתקשר לבזק 199 עכשיו בשעות הבוקר , לקוחות חדשים, חזור לבזק ספק ותשתית ממליץ כרגע על ספק סלקום נטויזן עלות של כ 100 ש"ח הורדה 100 מגה העלאה 5 מגה, כך אני עובד והייתי גם ב 018 ועוד כמה ספקים.
לגבי הנתב אם משהו נורמלי למשל DLINK הייתי משלם להם על הנתב ואם מחיר יקר אז מעביר להם במשלוח רשום ושומר ומעביר לאקספון את האישור , אפשר גם לקחת נתב מבזק בהשאלה לא ממליץ על ה B שלהם...
מניסיון גם של הימים האחרונים בזק מתקנים ומטפלים בתקלות אם אכן יש בעיה בקו טלפון עצמו אז בזק בד"כ מטפלים עד הכניסה לחצר הבית ואם בבניין אז בד"כ יתקנו גם לעיתים בבתים פרטיים תלוי בטכנאי יחליפו כבל...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
@danezeq
·
הדבר היחידי ההגיוני שאפשר לעשות, זה לשלם את היתרת השכר הלימוד שחייבים לשוק שחור, ולעבור לבזק כתשתית ובנפרד לבזק בינלאומי כספק אינטרנט. וכך אחרי שתיגמר המצב המיוחד של היום, של חצי סגר, חצי עוצר טכנאים של בזק, אחרי הפסח ואחרי עוד כמה זמן אחרי זה אפשר יהיה לצפות בכלל לזה שיגיע טכנאי של בזק, שימצא את התקלה ויתקן אותה.
אם החומר עוד לא נלמד אפשר להמשיך לסבול עם השוק הסיטונאי ועם הספקי פח שמשגעים את הלקוח עם סיפורים שלא נגמרים.
·
הדבר היחידי ההגיוני שאפשר לעשות, זה לשלם את היתרת השכר הלימוד שחייבים לשוק שחור, ולעבור לבזק כתשתית ובנפרד לבזק בינלאומי כספק אינטרנט. וכך אחרי שתיגמר המצב המיוחד של היום, של חצי סגר, חצי עוצר טכנאים של בזק, אחרי הפסח ואחרי עוד כמה זמן אחרי זה אפשר יהיה לצפות בכלל לזה שיגיע טכנאי של בזק, שימצא את התקלה ויתקן אותה.
אם החומר עוד לא נלמד אפשר להמשיך לסבול עם השוק הסיטונאי ועם הספקי פח שמשגעים את הלקוח עם סיפורים שלא נגמרים.