ילדים קטנים OLED vs
שלום,
כידוע, מסך OLED מאוד מאוד דק , עדין ואני חושב פגיע בקלות.
האם עובדה שמסתובבים בבית ילדים קטנים ונוגעים בכל דבר אפשרי (כולל לפעמים מכות קלות ובמיוחד אוהבים ללחוץ על הכפתורים) יכולה להיות שיקול ברכישת OLED ?
אולי במקרה כזה עדיף לרכוש מסך פחות עדין (LED רגיל) ?
כידוע, מסך OLED מאוד מאוד דק , עדין ואני חושב פגיע בקלות.
האם עובדה שמסתובבים בבית ילדים קטנים ונוגעים בכל דבר אפשרי (כולל לפעמים מכות קלות ובמיוחד אוהבים ללחוץ על הכפתורים) יכולה להיות שיקול ברכישת OLED ?
אולי במקרה כזה עדיף לרכוש מסך פחות עדין (LED רגיל) ?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 874
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
חייב לציין שלמעט פעם אחת שהיתה באשמת הלקוח שתלה את המסך לבד והיא כנראה נפלה לו
לא נתקלתי מעולם במסך OLED שבור בחמש שנים האחרונות
המסכים חזקים יחסית - ויש להם גמישות מסויימת - הם עמידים יותר מפאנל LCD רך סטנדרטי
מה שאתה צריך לדאוג לו זה באמת ערוצי הילדים לולי ודומיו עם לוגו בגודל של אשכולית שנשאר סטטי
לא נתקלתי מעולם במסך OLED שבור בחמש שנים האחרונות
המסכים חזקים יחסית - ויש להם גמישות מסויימת - הם עמידים יותר מפאנל LCD רך סטנדרטי
מה שאתה צריך לדאוג לו זה באמת ערוצי הילדים לולי ודומיו עם לוגו בגודל של אשכולית שנשאר סטטי
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
נתחיל בזה שמסך צריך להיות מחוץ לטווח הנגיעה של ילד. מנסיון, לא כיף ששורטים לך מסך (במקרה שלי הקטן עשה לי ציורים על מודל נדיר יחסית של מסך שעלה כמה עשרות אלפים בזמנו, לא כיף).
בגדול, נגיעה זה לא הבעיה, בד"כ זה זריקת כדור או חפץ כלשהו, או שריטה אם מותקן באופן כזה שמאפשר טווח נגיעה.
בגדול, נגיעה זה לא הבעיה, בד"כ זה זריקת כדור או חפץ כלשהו, או שריטה אם מותקן באופן כזה שמאפשר טווח נגיעה.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73306
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3163 פעמים
·Chip8 כתב:·אני שמח בשבילך.........
זה באמת נדיר לא להיצרב באולד...
והקטע הכי מצחיק שאתה מאמין בזה...