שלום רב,
מתכוון לרכוש את המקרן הראשון שלי השבוע,
לפי כל החיפושים שעשיתי אני חושב שהמקרן XIAOMI 4k LASER PROJECTOR יכול להתאים רק שאני לא ככ מבין בנתונים ובמוצרים אחרים בשוק.
לצערי המוצר לא נמכר בארץ כמעט, לא הצלחתי למצוא תחרותיות ומוכרים אמינים, אז אם למישהו יש ניסיון והמלצות אשמח לשמוע.
בנוסף יצאתי קצת מבולבל כשנכנסתי לעלי אקספרס כי יש שם כביכול אפשרות לבחור איזה דגם עם 5000 בהירות או 7000 בהירות וההבדל במחיר קטן מאד רק שזה נראה לי חשוד כיוון שלא מצאתי בשום מקום אזכור לכך שיש כמה גרסאות של אותו הדגם. מוזר ששיומי ישראל לא מפרסמים באתר שלהם כלום על המקרן.
המקרן מיועד להיות מוצב בחדר שינה ולהיות מוקרן על הקיר תחילה עד שאחסוך כסף גם למסך.
מרחק vצפייה הוא 3.7 מטרים ולגבי גודל קיר ההקרנה אין ככ מגבלה, זה יכול להגיע ל120 אינטש ואולי גם יותר (קיר ריק) אך אינני בטוח מה הגודל הנכון והבריא לצפייה בסרטים (שלא יהיה גדול מדי).
חשבתי לצבוע את הקיר ושמעתי שיש צבע שמיועד להקרנה ואשמח אם מישהו יכול להמליץ מניסיון על מחיר ומוכרים בארץ. או אולי על בד לא יקר שיכול להתאים.
השאלה שלי האם למישהו יש ניסיון עם המקרן הזה ויכול להעיד על איכות אמינות וכדאיות לאורך שנים? או שעדיף תחילה לרכוש מקרן ״רגיל״ הכוונה סטנדרטי לא בשיטת לייזר בסכום נמוך משמעותית כמו 3000 שח שיכול לספק?
תודה