The Last Dance - סדרת דוקו למעריצי מייקל ג'ורדן בנטפליקס
אני נוטה להסכים איתך, אם כי כן מראים שג'ורדן רדה בחבריו לקבוצה.
אבל מצד שני, עם כל הכבוד, הבנאדם הוא באמת אלוהים, מה הבעיה עם פולחן אישיות?
אני חושב שזה די ברור שלפחות בספורט קבוצתי הוא השחקן הכי טוב אי פעם. נכון שקשה להשוות לענפי ספורט אחרים, אבל הבנאדם פשוט עשה מה שהוא רצה על המגרש...
אבל מצד שני, עם כל הכבוד, הבנאדם הוא באמת אלוהים, מה הבעיה עם פולחן אישיות?
אני חושב שזה די ברור שלפחות בספורט קבוצתי הוא השחקן הכי טוב אי פעם. נכון שקשה להשוות לענפי ספורט אחרים, אבל הבנאדם פשוט עשה מה שהוא רצה על המגרש...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני ממש נהנה מהסדרה - בין היתר כי היא מזכירה לי את התקופה שבה התחילו שידורי נבא בארץ. כל פעם שאני שומע את נעימת הפתיחה של NBA on NBC זה עושה לי נעים בלב
·ag43 כתב:כל הנקודות ה"רעות" שמראים לך מרוככות מאוד. ציפיתי מהסדרה להיות דוקו שיספר את האמת כמו שהיא (עד כמה שניתן) ולא מסע תעמולה של ג'ורדן להראות ללברון שהוא הGOAT....
אני לא מבין עד כדי כך בכדורסל, ואני לא יכול להתווכח ברצינות, אני חושב שנכון יהיה לומר שגורדן התמודד עם הגנות הרבה יותר חזקות, שלא לומר אלימות, ואני חושב שבתור אינדבדואל הוא פשוט עשה דברים שאף אחד אחר לא יכול לעשות, והוא עשה אותם הרבה פעמים.
ראיתי את שניהם משחקים, ואני חושב שכל מי שראה את שנייהם, בזמן אמיתי, יגיד שלא מייקל היה טוב יותר.
סתם דעה של מישהו שלא מומחה. תוכל לסתור אותה. לא נכנס כאן לויכוח לוהט.
למען הסר ספק - אני לא חושב שלברון בליגה של ג'ורדן בכלל ואני מזכיר שנית - שנאתי את ג'ורדן והבולס שנאת מוות.
מה שמפריע לי הוא השימוש בסדרה כדי להעצים את הדמות של ג'ורדן במקום לעשות דוקו רציני, במיוחד שמדובר על תקופה שמאוד אהבתי.
אגב, שמתם לב שרוב שחקני הבולס המתראיינים הם שוליים לחלוטין? בעיקר שומעים את "ועידת הסנטרים", גאד בוצלר שכולם זכרו כ"עוד גופה בקו הקדמי של הבולס" וסקוט בורל שבכלל לא זכרתי.
מה שמפריע לי הוא השימוש בסדרה כדי להעצים את הדמות של ג'ורדן במקום לעשות דוקו רציני, במיוחד שמדובר על תקופה שמאוד אהבתי.
אגב, שמתם לב שרוב שחקני הבולס המתראיינים הם שוליים לחלוטין? בעיקר שומעים את "ועידת הסנטרים", גאד בוצלר שכולם זכרו כ"עוד גופה בקו הקדמי של הבולס" וסקוט בורל שבכלל לא זכרתי.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
תענוג צרוף לראות את זה, מאחורי הקלעים מאז והראיונות של היום עם פירושים על מה שהיה.
מזכיר לי למה קמתי שוב ושוב ב 3:00 בבוקר לצפות במשחקים של הבולס ובגדול מכולם ג'ורדן.
האיש הזה על אנושי...היום מבינים את זה אפילו יותר.
מזכיר לי למה קמתי שוב ושוב ב 3:00 בבוקר לצפות במשחקים של הבולס ובגדול מכולם ג'ורדן.
האיש הזה על אנושי...היום מבינים את זה אפילו יותר.
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11651
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 2482 פעמים
פרק 7 מרגש עד דמעות. לא הצלחתי להישאר אדיש למראות המרגשים. ( גם דאז, זה גרם לי לדמעה)
הסדרה מוכיחה את מה שידענו תמיד, הוא הגדול מכולם. אך הדרך שלו להישג, לא פחות מרשימה וייחודית
ומעידה על אישיות יוצא דופן. חבל שאנחנו אוטוטו בקו הסיום. ( הייתה ראויה לפרקים כפולים במספר, וגם זה לא היה מספיק)
הסדרה מוכיחה את מה שידענו תמיד, הוא הגדול מכולם. אך הדרך שלו להישג, לא פחות מרשימה וייחודית
ומעידה על אישיות יוצא דופן. חבל שאנחנו אוטוטו בקו הסיום. ( הייתה ראויה לפרקים כפולים במספר, וגם זה לא היה מספיק)