איחוד מערכות
אני משתמש בשתי מערכות, אחת לקולנוע ביתי שכוללת את הרסיבר של פיוניר ה AX-5i והשנייה למוזיקה שכוללת מגבר מנורות של AUDIO דגם STERLING רציתי לדעת אם אני אחבר את מגבר המנורות לרסיבר דרך הפרה של הרסיבר אני אאבד מאיכותו של הצליל של מגבר המנורות.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7392
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 501 פעמים
בוא אני יגיד לך משהו : גם לי יש שתי מערכות .אחת נקמיצ'י לסטריאו ויש שם טייפ דאבל קאסט [אני מהתקופה של ההקלטות לקאסטות] ובסלון יש לי את הקולנוע ביתי ואף פעם לא חשבתי לאחד בינהם זה סתם שתדעו .בגלל זה כתבתי לך מה שנכתב אם אתה יכול ובא לך אז עזוב את זה אם אתה רוצה לחבר ביניהם מי אנחנו שנפריע לך.
כל הרעיון של האיחוד זה על מנת לשדרג את הרמקולים הקידמיים במערכת, מאחר ויש לי שני זוגות רמקולים קידמיים ,זוג מדפיים לסטיראו וזוג עומדים לק"ב אם אני אמכור את שניהם ואוסיף סכום נוסף אני ארוויח זוג אחד איכותי גם לסטיראו וגם לק"ב שזה פחות קריטי.
לא יודע למה תמיד ישב לי בראש שאם מחברים מגבר מנורות לרסיבר דרך הפרה אאוט מאבדים מאיכותו של הצליל בסטיראו בגלל שהצליל לא עובר ישירות מהמגבר מנורות.
לא יודע למה תמיד ישב לי בראש שאם מחברים מגבר מנורות לרסיבר דרך הפרה אאוט מאבדים מאיכותו של הצליל בסטיראו בגלל שהצליל לא עובר ישירות מהמגבר מנורות.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אבל מה זה קשור לרמקולים?
תעשה מה שאני עושה.
אני משתמש בממתג של קרמר, ואז אני בעצם ממתג את יציאת הפרה-אוט של הרסיבר ויציאת ה-CD (במקרה שלי ה-CD יש לו ווליום, אצלך הפרה סטריאו) למגבר כח (מנורות/טרנזיסטורי זה כבר לא משנה) וכך יש לי שתי מערכות נפרדות שמשתמשות באותו מגבר כח ואותם רמקולים.
לחליפין, כדי לא להפעיל את מגבר המנורות בשביל טלויזיה, תקנה ממתג לרמקולים, כלומר, ממתג שיימתג בין שתי יציאות המגברים - מגבר השפופרות והרסיבר.
שים לב שבמקרה כזה אסור לך להפעיל את המגבר שפופרות ללא רמקולים ממותגים אליו.
תעשה מה שאני עושה.
אני משתמש בממתג של קרמר, ואז אני בעצם ממתג את יציאת הפרה-אוט של הרסיבר ויציאת ה-CD (במקרה שלי ה-CD יש לו ווליום, אצלך הפרה סטריאו) למגבר כח (מנורות/טרנזיסטורי זה כבר לא משנה) וכך יש לי שתי מערכות נפרדות שמשתמשות באותו מגבר כח ואותם רמקולים.
לחליפין, כדי לא להפעיל את מגבר המנורות בשביל טלויזיה, תקנה ממתג לרמקולים, כלומר, ממתג שיימתג בין שתי יציאות המגברים - מגבר השפופרות והרסיבר.
שים לב שבמקרה כזה אסור לך להפעיל את המגבר שפופרות ללא רמקולים ממותגים אליו.