התלבטות טלויזיה 55'
אני כרגע מתלבט בין
SM8600
SM8100
Q60R
המטרה זה נטפליקס וקצת סרטים
שמעתי שיש בעיה לLG לגבי הצבע שחור בגלל שזה פאנל IPS אבל בשבילי זה לא כזה קריטי כי גם במחשב אני משתמש שנים במסך כזה
אבל שמעתי שסמסונג נותן שירות על הפנים בארץ ו LG לגבי זה הכי טובים עכשיו האם כדאי באמת ללכת על ה LG ואיזה דגם מבניהם או שזה לא קריטי ואפשר אפילו משהו אחר זול יותר ?
אם יש עוד משהו טוב בטווח מחירים שלהם אשמח להמלצה
SM8600
SM8100
Q60R
המטרה זה נטפליקס וקצת סרטים
שמעתי שיש בעיה לLG לגבי הצבע שחור בגלל שזה פאנל IPS אבל בשבילי זה לא כזה קריטי כי גם במחשב אני משתמש שנים במסך כזה
אבל שמעתי שסמסונג נותן שירות על הפנים בארץ ו LG לגבי זה הכי טובים עכשיו האם כדאי באמת ללכת על ה LG ואיזה דגם מבניהם או שזה לא קריטי ואפשר אפילו משהו אחר זול יותר ?
אם יש עוד משהו טוב בטווח מחירים שלהם אשמח להמלצה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@LambOfGod
·
איכות תמונה - סמסונג.
שירות - LG.
עכשיו תבחר מה חשוב לך יותר.
·
איכות תמונה - סמסונג.
שירות - LG.
·TheCoolest כתב:@LambOfGod
·
איכות תמונה - סמסונג.
שירות - LG.
יש איזהו שהוא דגם ספציפי שהיית ממליץ עליו ? ראיתי שRU8000 באותה רמה כמו ה Q60R רק הרבה יותר זול
או שיש משהו יותר זול שמתקרב לזה?...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@LambOfGod
·
ה-Q60R טוב יותר. המסך מבוסס QLED. יש לו יכולת הארה גבוהה יותר וטווח צבעים רחב יותר. משמע יכולות HDR טובות יותר. אם אתה רוצה לחסוך, אז RU8000 רמה מתחתיו.
·
ה-Q60R טוב יותר. המסך מבוסס QLED. יש לו יכולת הארה גבוהה יותר וטווח צבעים רחב יותר. משמע יכולות HDR טובות יותר. אם אתה רוצה לחסוך, אז RU8000 רמה מתחתיו.
דדוקא בחנות ה ru8000 נראת לי יותר טובTheCoolest כתב:@LambOfGod
·
ה-Q60R טוב יותר. המסך מבוסס QLED. יש לו יכולת הארה גבוהה יותר וטווח צבעים רחב יותר. משמע יכולות HDR טובות יותר. אם אתה רוצה לחסוך, אז RU8000 רמה מתחתיו....
אבל זה אישי
·