היי , עברתי לגור לבד והLg שלי כבר זקן מאוד
אני צריך טלוויזיה חדשה ומחיר בעד תועלת זה שם המשחק
אני מחבר את הטלוויזיה למחשב וכל מה שאני עושה זה לראות סרטים ולשחק פה ושם בדברים קלים , אבל אני רוצה שיהיה סבבה לצפות איזה משהו מהספה ב4k
המרחק ישיבה הוא 3-1 מטר (תלוי איפה אני יושב)
חשבתי על 55 אינצ'
ראיתי טלוויזיה של שופרסל שטוענת שיש ל qled 4k ב1600 ש''ח (עם החזר של 300 )
אז חשבתי אם זה יכל להתאים לצרכים הבסיסיים שלי.
חשבתי גם על p8 tcl , שוב אני לא צריך משהו מדהים , השאלה כמה הטלוויזיה של פיילוט תיראה נורמלי כי לא רשום פאנל וזה (מניח שזה פשוט פאנל הכי רגיל)
והאם יהיה אפשר לצפות בתוכן hdr בטלוויזיות כאלו או שהכל גימיק (אם אני לא טועה צריך להיות פאנל שיכל להציג את כמות הצבעים)
טלוויזיה פשוטה בתקציב נמוך
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
המונח VFM לא ממש מתאים לתחום הטלווזיות
איכות יצור, בקרת איכות, אינטגרציה, איכות רכיבים = כסף = הנאה מהמוצר
תקנה זול... זה יהיה זול...
ואם אתה מתעקש על זול, לפחות תקנה מותג שיש לו אבא ואימא. סביר להניח שהתמונה שלו תהיה מאפנה אבל הוא כנראה ישרוד יותר זמן והסיכוי לכל מיני תופעות וודו יהיה נמוך יותר.
איכות יצור, בקרת איכות, אינטגרציה, איכות רכיבים = כסף = הנאה מהמוצר
תקנה זול... זה יהיה זול...
ואם אתה מתעקש על זול, לפחות תקנה מותג שיש לו אבא ואימא. סביר להניח שהתמונה שלו תהיה מאפנה אבל הוא כנראה ישרוד יותר זמן והסיכוי לכל מיני תופעות וודו יהיה נמוך יותר.
@Zanzar
·
HDR הוא לא מושג של כן/לא כמו HD/4K למשל.
כלומר יכולות להיות 2 טלויזיות שתומכות HDR, והן יציגו צבעים שונים לחלוטין, בהתאם לרמת ה-HDR שהן מממשות.
אז טלויזיה עם יכולות HDR בסיסיות תציג תמונה לא מאוד שונה מטלויזיה ללא HDR בכלל.
לאומת זאת טלויזיה עם יכולות HDR מתקדמות תציג תמונה שתהיה שמיים-וארץ לאומת טלויזיה ללא HDR.
אבל קודם כל תגדיר תקציב באמת...
·
HDR הוא לא מושג של כן/לא כמו HD/4K למשל.
כלומר יכולות להיות 2 טלויזיות שתומכות HDR, והן יציגו צבעים שונים לחלוטין, בהתאם לרמת ה-HDR שהן מממשות.
אז טלויזיה עם יכולות HDR בסיסיות תציג תמונה לא מאוד שונה מטלויזיה ללא HDR בכלל.
לאומת זאת טלויזיה עם יכולות HDR מתקדמות תציג תמונה שתהיה שמיים-וארץ לאומת טלויזיה ללא HDR.
אבל קודם כל תגדיר תקציב באמת...