המלצה לרכישת טלוויזיה עם דגש על יכולות סמארט
שלום לכולם
חמי וחמותי רוצים לקנות טלוויזיה חדשה, כנראה באזור 42 אינטש עקב הגבלה של נישת גבס.
הם לא צעירים ולא טכנולוגים במיוחד והייתי רוצה לדעת איזה חברה מוכרת טלוויזיות עם מערכת סמארט טובה, ידידותית, עם תמיכה טובה בעברית ככל שניתן.
אני יודע שאפשר לקנות כרומקאסט סטרימר וכו' בגרושים אבל אני מעדיף אם כבר הם קונים טלוויזיה חדשה לנסות להימנע מרכישה של עוד מכשיר.
תודה רבה מראש לעוזרים.
חמי וחמותי רוצים לקנות טלוויזיה חדשה, כנראה באזור 42 אינטש עקב הגבלה של נישת גבס.
הם לא צעירים ולא טכנולוגים במיוחד והייתי רוצה לדעת איזה חברה מוכרת טלוויזיות עם מערכת סמארט טובה, ידידותית, עם תמיכה טובה בעברית ככל שניתן.
אני יודע שאפשר לקנות כרומקאסט סטרימר וכו' בגרושים אבל אני מעדיף אם כבר הם קונים טלוויזיה חדשה לנסות להימנע מרכישה של עוד מכשיר.
תודה רבה מראש לעוזרים.
·כמה כסף אתם רוצים לשים?avivv כתב:שלום לכולם
תודה רבה מראש לעוזרים....
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
היות ואני ראיתי בעצמי את השיואמי בחנויות... אז ככה! דגם 4S
אני לא חושב שהיא טובה יותר או טובה פחות מכל דגם כניסה של מותג כזה או אחר
היא בכל מקרה לא היתה מחוברת ליד מותג אחר בר השוואה או עם אותו אות וידאו.
הרושם הראשוני והלא מקצועי... שהמכשיר סבבה לגמרי בכל פרמטר.
היתרון שלו הוא אנדרואיד מלא! ואם הוא מגיע עם 3 שנות אחריות מלאות ושרות איכותי אני הייתי מעדיף אותו מול המתחרה שצויין למעלה.
בלי קשר אני חושב שלרכוש טלווזיה על סמך הסמארט זה טעות ואם אתה בכל זאת מתעקש... לך על הסוני
אני לא חושב שהיא טובה יותר או טובה פחות מכל דגם כניסה של מותג כזה או אחר
היא בכל מקרה לא היתה מחוברת ליד מותג אחר בר השוואה או עם אותו אות וידאו.
הרושם הראשוני והלא מקצועי... שהמכשיר סבבה לגמרי בכל פרמטר.
היתרון שלו הוא אנדרואיד מלא! ואם הוא מגיע עם 3 שנות אחריות מלאות ושרות איכותי אני הייתי מעדיף אותו מול המתחרה שצויין למעלה.
בלי קשר אני חושב שלרכוש טלווזיה על סמך הסמארט זה טעות ואם אתה בכל זאת מתעקש... לך על הסוני