בחירת סטרימר
- NaorFuryan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
ממ..
הייתי חסיד של טכנולוגיות מרגשות אט אט הצטננה לה ההתלהבות ועברתי ל-RPI מינימליסטי בהחלט
לימים שידרגתי את הסיסטם יחד עם טלוויזיה 4K בחרתי סטרימר Xaomi Mi-Box S
אין מרוצה ממני. הוא מאפשר לי הכל בצורה ממש ידידותית לכל בני המשפחה יחד עם משלט מצוין ומחיר מעולה.
היה ורציתי להזרים גיימינג ? משדר את עצמי בטוויץ' וצופה לי מהשיומי בסלון...
הייתי חסיד של טכנולוגיות מרגשות אט אט הצטננה לה ההתלהבות ועברתי ל-RPI מינימליסטי בהחלט
לימים שידרגתי את הסיסטם יחד עם טלוויזיה 4K בחרתי סטרימר Xaomi Mi-Box S
אין מרוצה ממני. הוא מאפשר לי הכל בצורה ממש ידידותית לכל בני המשפחה יחד עם משלט מצוין ומחיר מעולה.
היה ורציתי להזרים גיימינג ? משדר את עצמי בטוויץ' וצופה לי מהשיומי בסלון...
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
@NaorFuryan
·
אני מאד מרוצה מהשיומי MiBox3 שבניגוד לגרסת ה-S תומל בפורמטים המתקדמים ביותר של סאונד.
יש לי מערכת תומכת אטמוס כולל רמקולים בתקרה וחשוב לי מאד הנושא של תמיכת אטמוס בסטרימר.
גרסת הנטפליקס של שיומי לא תומכת אטמוס ולכן קניתי גם Apple TV 4K שכן תומך בנטפליקס עם אטמוס.
חוץ ממנו, רק XBOX וסטירמרים תומכי ווינדווס (או פשוט מחשבים עם ווינדווס) תומכים בנטפליקס עם אטמוס, במידה וזה חשוב למישהו.
האפל TV לא מאפשר התקנת קודי, ולא מאפשר תמיכה באטמוס בהזרמה מקומית עם כל אפליקציית הזרמה שהיא (INFUZE, VLC וכו), ולכן אני נאלץ להישאר עם שני מכשירים במקביל.
·
אני מאד מרוצה מהשיומי MiBox3 שבניגוד לגרסת ה-S תומל בפורמטים המתקדמים ביותר של סאונד.
יש לי מערכת תומכת אטמוס כולל רמקולים בתקרה וחשוב לי מאד הנושא של תמיכת אטמוס בסטרימר.
גרסת הנטפליקס של שיומי לא תומכת אטמוס ולכן קניתי גם Apple TV 4K שכן תומך בנטפליקס עם אטמוס.
חוץ ממנו, רק XBOX וסטירמרים תומכי ווינדווס (או פשוט מחשבים עם ווינדווס) תומכים בנטפליקס עם אטמוס, במידה וזה חשוב למישהו.
האפל TV לא מאפשר התקנת קודי, ולא מאפשר תמיכה באטמוס בהזרמה מקומית עם כל אפליקציית הזרמה שהיא (INFUZE, VLC וכו), ולכן אני נאלץ להישאר עם שני מכשירים במקביל.
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
@idan1605
השילד מכשיר מעולה, במיוחד גרסת 2019 שכוללת גם תמיכה בדולבי אטמוס ודולבי VISION.
יש לו מערכת הפעלה אנדרויד TV על יתרונותיה וחסרונותיה.
ניתן להתקין קודי, נטפליקס באיכות מלאה, וכל אפליקציות הטלויזיה.
שים לב שיש גרסת PRO שהיא חזקה יותר מבחינת ביצועים, וגרסת רגילה שהיא קומפקטית הרבה יותר.
בהחלט מכשיר אידאלי למי שמוכן להשקיע 150-200$ (גרסת פרו ורגילה)
השילד מכשיר מעולה, במיוחד גרסת 2019 שכוללת גם תמיכה בדולבי אטמוס ודולבי VISION.
יש לו מערכת הפעלה אנדרויד TV על יתרונותיה וחסרונותיה.
ניתן להתקין קודי, נטפליקס באיכות מלאה, וכל אפליקציות הטלויזיה.
שים לב שיש גרסת PRO שהיא חזקה יותר מבחינת ביצועים, וגרסת רגילה שהיא קומפקטית הרבה יותר.
בהחלט מכשיר אידאלי למי שמוכן להשקיע 150-200$ (גרסת פרו ורגילה)
רציתי לשאול יש לי שיואמי ובמידה ואני מחליטה לקנות מתאם USB מפצל של USB 3.0 אני יכולה הבנתי לחבר כונן בעל טרה אבל השאלה אם יש לי עוד חיבורים פנויים( כניסות פנויות) של המפצל אני יכולה לחבר עוד כונן במקביל לטרה ולהגדיל את הזיכרון גם דרך כניסה שנייה או שזה דורש רק מכניסה ראשונה כלומר פעולה חד פעמית להגדיל זיכרון ? כי אם אני רוצה להגדיל זיכרון והוא נגמר לי האחסון אז מה עושים? אי אפשר להגדיל עוד את הזיכרון דרך כניסה אחרת של USB ? תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@idan1605
·
לא, אין קשר בין גרסת ה-USB לגודל הכונן.
·