תגובות למאמר Headphones Roundup

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46427
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #1 

תודה ל LinkTree על ההשקעה והמאמץ בביצוע ההשוואה (Y)
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=962

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #2 

אחלה מאמר לדעתי.

מעניין לעשות סקירה דומה ל-IN EAR.

a12beat
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

הבדיקה לדעתי לא משקפת את שוק האוזניות למתנייד :oops:
1.לא נבדקו סגנונות מוזיקה רבים קלאסי hiphop,metal,trance (הבדיקה היתה בעיקר עם רוק על סוגיו)
2. לא נבדק בסביבה רועשת -משנה את התוצאות מאוד ,אוזניות פתוחות נשמעות רע מאוד על אוטובוס,גם אם לא אכפת לכם מהשמיעה שלכם ולא אכפת לכם להתחרש.
3.לא נבדקו הרבה מהאוזניות שבדרך כלל מיועדות לנושא הזה -hd 25 ,hd 280 ,es 7 ,אוזניות עם ביטול רעשים אקטיבי,ואם זאת כללתם אוזניות פתוחות ולא הוספתם הרבה מהאוזניות הפתוחות הקלאסיות לנייד כמו px -100 או koss porta pro .
4.לא נבדק בשילוב עם מגבר אוזניות ,משנה מאוד ,וההתנידות נושא פחות קריטית מכיון שגם ככה מדובר על אוזניות full size
5. לא היה איזכור לנוחות לאורך זמן.
בקיצור השוואה נחמדה ,אבל לא ממש רלונטית.

zy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2050
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שאלה לגבי "יכולת הסחיבה"-

שליחה #4 

בהתייחסות לאוזניות הראשונות נרשם:

"נקודה שחשוב להדגיש כאן - למרות שישבתי בחדר שקט לגמרי כשהאייפוד שלי על ווליום מקסימלי הצלחתי בקלות לשמוע את עצמי מתקתק על המקלדת - אולי האייפוד לא יכול לסחוב את האוזניות האילו למרות שהאוזניות מיועדות לנגנים ניידים"

האם גם באוזניות האחרות שנבדקו, נדרש ווליום מקסימלי (או קרוב מאוד לכך) על מנת לשמוע "נורמלי" :?:
javascript:emoticon(':hammer:') javascript:emoticon(':bat:')

gil_k
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59

שליחה #5 

כל הכבוד על המאמץ וההשקעה,
אבל רק אוזינה אחת היא ניידת והיא ה-Ican, וגם היא לא ממש מוצלחת לרוק (כפי שכתוב בהשוואה)
ושאר האוזניות שסוקרו פתוחות או גדולות מדיי.

LinkTree
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 120
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #6 

ראשית תודה על התגובות.

ל a12beat
אני מקבל את הביקורת לגבי סיגנונות המוסיקה שנבדקו - בעם הבאה אנסה להיות מגוון יותר, חשוב לי להדגיש שהבחירה בשירים האילו היתה בגלל ההכרות הטובה שלי איתם על מנת שאני אוכל לתת ביקורת רלוונטית בנושא.

עניין הסביבה הרועשת הוא נכון מאוד - לצערי לא יכולתי לקחת את האוזניות ולבצע בדיקה בזמן אמת וזה משהו שהודגש גם בסקירה עצמה.

מספר האוזניות שיש בתחום הוא עצום - ולגבי סקירה ראשונה רציתי להשוות בין תפוזים לתפוזים - מכיוון שאני חושב שכשאנשים הולכים לבחור אוזניות הם קודם כל בוחרים את סוג האוזניות - אני מקווה שבזמן הקרוב אני אוכל לעשות סקירות נוספות שיכללו גם אונזיות inear וגם אוזניות עם אלמנטים לביטול רעש.
חשוב היה לי שמהסקירה הזו מישהו יוכל לצאת עם קצת מידע על סוג מסויים של אונזיות - לטעמי אם הייתי מדבר על זוג מכל סוג זה היה מפספס את היכולת להכנס לעומק ולבצע השוואה "פיירית"

לא בוצעה השוואה עם מגביר מכיוון שכוונת הביקורת היתה אוזניות לנגן נייד - אני לא חושב שהאוזניות האילו לא מתאימות לשימוש עם נגנים ניידים - אני אישית מסתובב עם גרדו 80 (שהן הגדולות בסקירה) ואני מכיר לא מעט אנשים שמשתמשים באוזניות כאילו בצורה ניידת.
שוב - אם הייתי מכניס מגבר אוזניות לעניין זה היה הופך את ההשוואה לארוכה מאוד או פחות ממוקדת בנושא אחד - ראיתי לנכון למקד את הסקירה בתחום יחיד מתוך הנחה שעם הזמן נוכל לסקור עוד תחומים בתחום האוזניות הענק (כולל סוגי אוזניות אחרות, מגברים וכו')

על מנת לענות על שאלת נוחות לאורך זמן יש צורך לבדוק את האוזניות לאורך זמן - מה שלא היה לי (גם הזכרתי את זה בסקירה) אני מסכים שזו נק' חשובה אבל בתנאים שבהם בוצעה הסקירה זו המקסימום שיכולתי לעשות - לקראת הסקירות הבאות אני יעשה מאמצים לתייחס גם לנקודה הזו.

ל zy
שאר האוזניות לא היו חלשות כמו ה ican למרות שאוזניות פתוחות כמו הגרדו יותר קשה להן במקום רועש אבל ה AKG בגלל האטימה היחסית שלהן יש פחות צורך בווליום גבוהה.

בכללי תודה על התגובות - אני חושב שזה מאוד חשוב בישבילי לקבל פידבק (חיובי ושלילי) על מנת שבפעמים הבאות אני אוכל לתת מענה יותר מדוייק בסקירות.
יום טוב.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

אגב, למי שתוהה,

מכיוון שהיינו חייבים היום להעלות מאמר שאמור לעלות בקרוב ב-YNET, נקפיץ מחר בבוקר את המאמר (הוא שוב יהיה המאמר העליון).

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #8 

oferlaor כתב:אחלה מאמר לדעתי.

מעניין לעשות סקירה דומה ל-IN EAR.
...
גם על אוזניות אלחוטיות ו- Bluetooth

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

guyezra,

אתה מתכוון לאוזניות BT סטריאופוניות (A2DP)?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35100
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #10 

חיובי
(מדגדג לי מאוד לקנות כאלה... :) )

anatoli15
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #11 

דבר ראשון, כל הכבוד על ההשקעה. בלי שום קשר לתוכן, זה שטרחת ועשית כל הכבוד באמת (Y)

בנוגע לתוכן, אז מה ששי אמר (a12beat) אני מסכים עם זה מאוד. ביקורת מקיפה תכלול גם סגנונות נוספים, בדיקה של אטימת רעשים, ובדיקה של היכולת להגיע למלוא הפוטנציאל עם מגבר נייד (או לפחות לדעת למה הן כן מגיעות עם מגבר שכזה).

דבר נוסף שלא נראה לי שהזכרת, הוא הספוגים של ה-K81DJ. יש להם בין האוזן לאלמנט של האוזנייה פאד קטן שניתן להוציא ועושה את הצליל פחות "כבד" מבחינת באס.

ד"א, דבר נוסף שלא קשור לביקורת, אבל יכול לתרום למי ששוקל לרכוש K81 הוא העובדה שאפשר בקלות גדולה לשפר אותן. אני עשיתי משהו שכזה לאוזניות של שי ולעוד זוג של בחור אחד מארה"ב, וההבדלים גדולים מאוד. עשו את האוזנייה פשוט טובה יותר בהרבה בכל אספקט של הסאונד. לא רק זה, היא גם נראית יותר טוב. קצת תמונות ועוד כמה דברים ששי כתב בעניין אפשר לראות כאן:
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=236875.0
את ה-Blu-tak אפשר לעשות לכל אוזנייה סגורה שיש לה בעיות של רזוננסים פנימיים. אם כי, הייתי ממליץ לעשות זאת בעיקר במקרה של באס קצת חזק מדיי כמו שיש ב-81.

Shahter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186

שליחה #12 

כל הכבוד על הכתבה. ללא ספק מאמר מושקע !

אני אישית מתעניין יותר בסטאפ קבוע . אבל היה מאוד מעניין לקרוא !

(Y)

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”