דרמת פשע מבוססת על ספר של רוברטו סביאנו שכתב גם את "גומורה". רשת שידור: אמזון פריים.
העלילה עוקבת אחר סוחרי סמים אשר מבריחים קוקאין ממקסיקו לאיטליה. https://www.imdb.com/title/tt8332438/
אחד מיוצרי הסדרה נמנה גם סטפנו סולימה. ( "סיקאריו: הנקמה" וגם "סובורה")
עונה ראשונה הסתיימה לא מזמן, מקווה שיוציאו תרגום לסדרה בהקדם, כדי שנוכל לצפות בה. ( ברשימה אצלי)
שחקנים: Gabriel Byrne / Dane DeHaan / Andrea Riseborough.
רשמים:
סדרה טובה מאוד, עשויה טוב עם סיפור מעניין שקורה מסביב לעולם ולא בהכרח מאותו מקום.
אהבתי שרואים את הסיפור מכמה צדדים ולא רק ממקום אחד.
מרגישים טוב את טביעת האצבע של הצוות של גומורה.
לא הייתי אומר שהיא משתווה אליה, אבל היא עדיין לחלוטין שווה צפייה!
אגב, רוב הסדרה באנגלית
מעניין למה מדברים באנגלית במקום בשפת המקור. משהו שאני לא מתחבר ואוהב במיוחד.
אין לי מושג מתי אתפנה לסדרה הזו, כי יש לי רשימת סדרות/סרטים ממש ארוכה שאני רוצה מזמן לסיים
ועכשיו זה הזמן הכי מתאים.
סדרה מעניינת וחזקה.לצערי כנראה משקפת את המציאות האכזרית של הסחר בסמים בעולם והעוסקים בו-המלל דווקא מתחלק לפי המקומות של האירועים-מונטריי-מקסיקו-רוב המלל בספרדית. ניו אורליאנס-המלל רק באנגלית ואיטליה-רוב המלל באיטלקית. יש כמה התפתחויות לא סבירות והזויות
במיוחד בכל הקשור למנואל-הקצין שמחליט להשתלט על קרטל הסמים של האחים ממונטריי,אך באופן כללי הסדרה טובה ואני מחכה בכיליון עינים לעונה שניה.
סידרה טובה מאוד לדעתי. שידרוג של הסרט סיקאריו מבחינתי.
תוך כדי העלילה, יש גיוון מעולה של צילומים מרהיבים בשכונות העוני של מונטרי מקסיקו, נוף יפה מאוד באיטליה, אזורים כפריים, סנגל באפריקה ואיזורים שרואים בחדשות בשליט הג'יהדיסטים.
הרבה אלימות ללא רחמים.
ראיתי דרך האפליקציה של נקסט בטלוויזיה, איכות וידאו בינונית.