אצלי זה לא עזר30/05/2020 22:28einavleb כתב: תנסה לשנות בהגדרת הנתב את הערך של mtu
ב hotbox4 ברירת המחדל היא 1500
תוריד את זה ל 512 ותבדוק אם יש שיפור
זה כל העניין
בתמיכה לא מכירים את ההגדרה הזאת...
חיבור VPN מלא בניתוקים ואיטי בצורה קיצונית
- לימוןמוסיףהמון
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אני בתצורת הוטבוקס 4 ותוכנית 500, מקבל רוחב סרט מעולה ופינג טוב מאוד. השיחות סיוט, כל הזמן ניתוקים ל5-10 שניות. לא מצליח לקבל תשובות מהספק או הוט. מייאש!
מישהו פתר את זה ?
מישהו פתר את זה ?
- Avnerlev6
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: Avnet lev
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם אצלי יש בעיה כזו ועוד אצל 2 חברים שלי.
אנחנו על מהירות 500 מרה בלי סוף ניתוקים בסקייפ FaceTime zoom ועוד שלל של תקלות.
לא איכפת לי מהמחיר איכפת לי מהמהירות של האינטרנט התשתיות בישראל *** של הזבל אי אפשר לחיות ככה
לא איכפת לי מהמחיר איכפת לי מהמהירות של האינטרנט התשתיות בישראל *** של הזבל אי אפשר לחיות ככה
אתם לא לבד
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 2#p3169462
אולי הגיע הזמן לתביעה ייצוגית?
מישהו פה התלונן על הוט במשרד התשקורת או במועצה לצרכנות?
אין מצב לקבל אותה מהירות עם VPN, עם האפלואד העלוב בארץ. מקסימום חצי מהמהירות בחבילה,
כך שמי שרשם שהוא מקבל 200 מתוך 200, לא יוצא דרך ה-,VPN אלא רגיל ללא הצפנה !
הסיבה היא פשוטה, ה-VPN משתמש בהצפנה, אשר דורשת רוחב פס חזור כמעט כפול, מה שאין בחבילות בישרהל.
בכל בדיקה עם שלל VPN והצפנות, לא הצלחתי לקבל מעל לחצי ממהירות החבילה, האפלואד כמובן על המקסימום נחנק בהורדת קבצים.
אגב גם אצלי מאז שהעבירו אותי ל-NAT הסוויצ'ר גם כן יוצא מסינכרון כל כמה דקות.
נראה שהפתרון כרגע הוא לסלול לבד אופטי ולהתחנן להתחבר לאחת מחברות התשתית או להשקיע כאלפיה במודם 5G + אנטנה ולקבל אפלואד כמו בחו"ל.
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 2#p3169462
אולי הגיע הזמן לתביעה ייצוגית?
מישהו פה התלונן על הוט במשרד התשקורת או במועצה לצרכנות?
אין מצב לקבל אותה מהירות עם VPN, עם האפלואד העלוב בארץ. מקסימום חצי מהמהירות בחבילה,
כך שמי שרשם שהוא מקבל 200 מתוך 200, לא יוצא דרך ה-,VPN אלא רגיל ללא הצפנה !
הסיבה היא פשוטה, ה-VPN משתמש בהצפנה, אשר דורשת רוחב פס חזור כמעט כפול, מה שאין בחבילות בישרהל.
בכל בדיקה עם שלל VPN והצפנות, לא הצלחתי לקבל מעל לחצי ממהירות החבילה, האפלואד כמובן על המקסימום נחנק בהורדת קבצים.
אגב גם אצלי מאז שהעבירו אותי ל-NAT הסוויצ'ר גם כן יוצא מסינכרון כל כמה דקות.
נראה שהפתרון כרגע הוא לסלול לבד אופטי ולהתחנן להתחבר לאחת מחברות התשתית או להשקיע כאלפיה במודם 5G + אנטנה ולקבל אפלואד כמו בחו"ל.
הוטבוקס 4 או 5?09/05/2021 22:48Avnerlev6 כתב: גם אצלי יש בעיה כזו ועוד אצל 2 חברים שלי.
לא איכפת לי מהמחיר איכפת לי מהמהירות של האינטרנט התשתיות בישראל *** של הזבל אי אפשר לחיות ככה...