חיבור טלויזיה לשקע האינטרנט
שלום רב,
אני מנוי אינטרנט של HOT ובביתי אין כבלים(לא מנוי לHOT או לYES).
עד עכשיו הטלויזיה שלי הייתה בסלון ושם היה חיבור לאנטנה החיצונית של הבניין(עד כמה שזה נראה ככה...),בעקרון השקע בקיר הוא של HOT ובין היתר היה חיבור לטלפון וכניסה כמו של אנטנה,קרי,שקע בקיר עם 3 כניסות-זכר,נקבה ויציאה לממיר הדיגטלי של הטלפון,בנוסף,יש 2 כניסות של טלפון כאלו.
מהשקע הזה הוצאתי כבל אנטנה רגיל לטלויזיה והצלחתי לקלוט ערוץ 1,2 ועוד כמה ערוצים זרים.
בחדר יש לי שקע בקיר של חיבור האינטנרט(שקע בודד מתברג כזה) ורציתי לשאול האם ניתן לפצל אותו כך שניתן יהיה לקלוט ערוצים 1,2 כמו בסלון?,בעקרון השקע הזה מחובר דרך התקרה לסלון ואני דיי בטוח שניתן לעשות זאת...האם עליי להחליף את כל ה"קופסא" שיושבת בתוך הקיר?
אני אעלה תמונות מחר,אולי יהיה לכם יותר קל להבין
תודה
אבי
אני מנוי אינטרנט של HOT ובביתי אין כבלים(לא מנוי לHOT או לYES).
עד עכשיו הטלויזיה שלי הייתה בסלון ושם היה חיבור לאנטנה החיצונית של הבניין(עד כמה שזה נראה ככה...),בעקרון השקע בקיר הוא של HOT ובין היתר היה חיבור לטלפון וכניסה כמו של אנטנה,קרי,שקע בקיר עם 3 כניסות-זכר,נקבה ויציאה לממיר הדיגטלי של הטלפון,בנוסף,יש 2 כניסות של טלפון כאלו.
מהשקע הזה הוצאתי כבל אנטנה רגיל לטלויזיה והצלחתי לקלוט ערוץ 1,2 ועוד כמה ערוצים זרים.
בחדר יש לי שקע בקיר של חיבור האינטנרט(שקע בודד מתברג כזה) ורציתי לשאול האם ניתן לפצל אותו כך שניתן יהיה לקלוט ערוצים 1,2 כמו בסלון?,בעקרון השקע הזה מחובר דרך התקרה לסלון ואני דיי בטוח שניתן לעשות זאת...האם עליי להחליף את כל ה"קופסא" שיושבת בתוך הקיר?
אני אעלה תמונות מחר,אולי יהיה לכם יותר קל להבין
תודה
אבי
- golan-rca
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 941
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 15 פעמים
אין צורך להחליף את הקופסא, במידה והשקע שבחדר מחובר לשקע שממנו אתה רואה
את הערוצים, אז אתה אמור לראות בדיוק אותו דבר.
אם זה לא עובד כנראה שהשקע לא פעיל, כפי שתיארת את השקעים נראה שיש לך
שם שקעים של YES ושל HOT ושל האנטנה החיצונית.
תנסה קודם כל לחבר ולראות אם זה עובד, במידה ואתה לא קולט אתה צריך להוציא
כבל RF קואקסיאלי מהשקע בסלון לטלויזיה שבחדר.
את הערוצים, אז אתה אמור לראות בדיוק אותו דבר.
אם זה לא עובד כנראה שהשקע לא פעיל, כפי שתיארת את השקעים נראה שיש לך
שם שקעים של YES ושל HOT ושל האנטנה החיצונית.
תנסה קודם כל לחבר ולראות אם זה עובד, במידה ואתה לא קולט אתה צריך להוציא
כבל RF קואקסיאלי מהשקע בסלון לטלויזיה שבחדר.
-golan-
נשמע כאילו טכנאי הוט שכח לחבר פילטר על החיבור בארון הסעף ובגלל זה אתה רואה שידורים אנלוגים של הוט.
תריץ סריקה בטלויזיה ותגלה עוד מספר ערוצים.
כן חוקי לא חוקי תבדוק בעצמך, מכל מקום אתה יכול להניח מפצל בחדר או להחליף את השקע לשקע שתומך בחיבור טלפון + אינטרנט + טלויזיה, נסה להשיג מטכנאי הוט שפגשת בדרך.
כן חוקי לא חוקי תבדוק בעצמך, מכל מקום אתה יכול להניח מפצל בחדר או להחליף את השקע לשקע שתומך בחיבור טלפון + אינטרנט + טלויזיה, נסה להשיג מטכנאי הוט שפגשת בדרך.
"המציאות אינה יותר מאשליה, אשליה עקשנית מאוד"
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
איזה מפצל?האם ניתן לקנות כזה בחנות הקרובה לביתי?:)ofirc6 כתב:נשמע כאילו טכנאי הוט שכח לחבר פילטר על החיבור בארון הסעף ובגלל זה אתה רואה שידורים אנלוגים של הוט.
כן חוקי לא חוקי תבדוק בעצמך, מכל מקום אתה יכול להניח מפצל בחדר או להחליף את השקע לשקע שתומך בחיבור טלפון + אינטרנט + טלויזיה, נסה להשיג מטכנאי הוט שפגשת בדרך....
שוב אני אדגיש ואומר,החיבור שיוצא מהקיר אצלי בחדר הוא חיבור יחיד שכבל האינטרנט שנכנס למודם מחובר אליו,קרי,אני צריך מפצל שיוציא 2 חיבורים,אחד יהיה לאינטרנט ואחד לטלויזיה...
האם האינטרנט והטלויזיה של הוט מחוברים על כבל?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חשוב לציין שבמידה ובאמת הוט לא חיברו לך פילטר ואתה קולט דרכם, אז משמעות הדבר שאתה מחובר לטלויזיה של הוט באופן לא חוקי.
לאחרונה היה שרשור על תביעות וקנסות שהוט דורשות (ובצדק) לאנשים שמחוברים בדרך זו.
לאחרונה היה שרשור על תביעות וקנסות שהוט דורשות (ובצדק) לאנשים שמחוברים בדרך זו.
מצרף 2 תמונות שתבינו על מה מדובר
שימו לב להבדלים בין השקעים
-
- השקע שבסלון
-
- השקע שבחדר שלי(אינטרנט בלבד)
אחרי שהעלת תמונות ניתן לומר את הדבר הדברים הבאים:
1. טכנאי הוט לא התקין לך פילטר על הקו ולכן אתה רואה את כל הערוצים האנלוגים של הוט.
2. תנסה לפצל את הכבל בחדר שלך ולחבר אחד למודם ואת השני לטלויזיה, לדעתי זה יעבוד.
היה יעיל יותר אם היה לך שקע מפצל כמו בסלון (השקעים האלה תומכים ב- DAT - יכולת להזמין סרטים ב- VOD).
3. עופר - אתה יכול לצרף את הלינק לקנסות עבור מתחברים לא חוקיים (לא מצאתי)
תודה
1. טכנאי הוט לא התקין לך פילטר על הקו ולכן אתה רואה את כל הערוצים האנלוגים של הוט.
2. תנסה לפצל את הכבל בחדר שלך ולחבר אחד למודם ואת השני לטלויזיה, לדעתי זה יעבוד.
היה יעיל יותר אם היה לך שקע מפצל כמו בסלון (השקעים האלה תומכים ב- DAT - יכולת להזמין סרטים ב- VOD).
3. עופר - אתה יכול לצרף את הלינק לקנסות עבור מתחברים לא חוקיים (לא מצאתי)
תודה
"המציאות אינה יותר מאשליה, אשליה עקשנית מאוד"
אלברט איינשטיין
אלברט איינשטיין
דחוך- רוצה לראות ערוץ 10 יש היום מכבי...
יש לי את אותה השאלה של "armin" (אני מחובר לתשתית בלבד של הוט ומעוניין לקלוט ערוצי טלוויזיה דרך החיבור הנ"ל) אבל לי יש רק את השקע עם החיבור הבודד.חיברתי את הטלוויזיה לשקע האינטרנט והצלחתי לקלוט ערוץ 1,2,ערוץ הודי וערוץ מפוצל של הוט בצורה חלקה לגמרי אבל ערוץ 10 ממש מושלג.השאלה שלי היא האם יש מצב שבו אוכל לקלוט ערוץ 10 בצורה נורמלית ואם כן אז איך? ומה זה אומר שאני מצליח לקלוט את ערוצי 1,2 - שלא מחובר לי פילטר?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים,
אנחנו לא אתר פריצה להוט, בבקשה לא להעלות נושאים מהסוג הזה כאן.
אנחנו לא אתר פריצה להוט, בבקשה לא להעלות נושאים מהסוג הזה כאן.