האם יש בכלל נגן DVD שתומך בזה או שזה רק סטרימרים
dvd HD
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
נכון לרגע זה בזמן, שום דבר (פרט למחשב) לא תומך בזה.
אגב, HD DVD של טושיבה לא תומך בשום פורמט חוץ מ-HD DVD או DVD רגיל.
אגב, HD DVD של טושיבה לא תומך בשום פורמט חוץ מ-HD DVD או DVD רגיל.
הכוונה לסרטי HD DVD מקוריים שנמכרים כרגע בעיקר בחו"ל,big27 כתב:אז מה הקטע של ה HD DVD ואיזה פורמט זה בכלל , הרי הם רוצים על זה 5000 ש"ח...
תבדוק באמאזון.
עלות המכשיר הייתה צפויה,זהו מכשיר חדש שאם הזמן עלותו תרד מן הסתם.
היום הכי מומלץ זה מחשב HTPC שבמחיר 5000 ש"ח אתה יכול
לקנות מחשב לא רע בכלל אם אתה יודע מאיפה לקנות.
מחשב טוב ינגן לך את כל הסרטים וכל הפורמטים וגם מאפשר
פעולות אחרות כמו גלישה ברשת או משחקים.
אין שום טעם לקנות כרגע מוצר כל כך יקר שבמחיר שלו אתה יכול
להנות הרבה יותר אם תקנה מחשב טוב.
סוני PS3
מה עם סוני PS3 מחירו 4000 ש"ח והוא גם מנגן סרטי בלו ריי +קונסולת משחקים + חיבור מרחוק למחשב וניגון של קבצים מהמחשב ועושה UPSCALE לדיוידי רגיל ולמשחקים של סוניPS2 ל-HD
כך שלטעמי זו עיסקה יותר משתלמת מכל מכשיר אחר שכרגע נמצא בשוק
כך שלטעמי זו עיסקה יותר משתלמת מכל מכשיר אחר שכרגע נמצא בשוק
Re: סוני PS3
כן אבל אל תשכח שאתה מוגבל לניגון סרטי בלוריי בלבד.zaviv כתב:מה עם סוני PS3 מחירו 4000 ש"ח והוא גם מנגן סרטי בלו ריי +קונסולת משחקים + חיבור מרחוק למחשב וניגון של קבצים מהמחשב ועושה UPSCALE לדיוידי רגיל ולמשחקים של סוניPS2 ל-HD
כך שלטעמי זו עיסקה יותר משתלמת מכל מכשיר אחר שכרגע נמצא בשוק...
ומשחקים לפליסטיישן 3 עולים הון תועפות בלשון המעטה.
אז אתה קצת מוגבל ביכולות הניגון שלך.
אין ספק שזה מכשיר מעולה ולמשחקים הוא מצויין.
אבל מחשב טוב מכיל יותר אפשרויות מניגון כל סוגי הפורמטים
ועד אפשרות לשחק בכל המשחקים מבלי להוציא ים של כסף.
המלצה חמה....
אל תתקרב ל- PS3, היה לי את ה-דבר הזה....ואני לא אומר שזה מכשיר לא טוב אלא פשוט אין מה לעשות איתו כרגע עכשיו ואני אפרט גם למה:
כי כרגע הוא לא מנגן את כל הסרטים שיש לי, הוא לא מפעיל את משחקי ה- PS2 המקוריים שיש לי וכי נוסף דבר לבית שלי שאני צריך לנקות...
תחכה קצת ואז המחירים שלו ירדו, הוא יהיה מולטיסיסטם, יצא צ'יפ לצרובים (מתישהו.....) והוא יפעיל את כל משחקי ה- PS2...
בהצלחה...
אל תתקרב ל- PS3, היה לי את ה-דבר הזה....ואני לא אומר שזה מכשיר לא טוב אלא פשוט אין מה לעשות איתו כרגע עכשיו ואני אפרט גם למה:
כי כרגע הוא לא מנגן את כל הסרטים שיש לי, הוא לא מפעיל את משחקי ה- PS2 המקוריים שיש לי וכי נוסף דבר לבית שלי שאני צריך לנקות...
תחכה קצת ואז המחירים שלו ירדו, הוא יהיה מולטיסיסטם, יצא צ'יפ לצרובים (מתישהו.....) והוא יפעיל את כל משחקי ה- PS2...
בהצלחה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46428
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
yossi11,
הסיבה שלך לא לרכוש את קונסולת ה ps3 היא בגלל שהיא לא מנגנת כיום את משחקי ה ps2 שלך ואת הסרטים שלך?
לגבי קבצי וידאו, ניתן לנגן כמעט את כל הפורמטים הנפוצים לאחר המרות קלות.
במידה ואתה מחליף את ה xmb ל ydl תוכל באמצעות vlc לנגן כמעט כל קובץ וידאו.
אם הסרטים שלך הם DVD - עושים RIP ומנגנים.
לגבי המשחקים, מי קונה קונסולת דור 7 בשביל לשחק במשחקים מדור קודם?
אני מבין שהמשחקים שלך הם ntsc, שים לב שאם היית רוכש קונסולת ps3 מארה"ב, המשחקים שלך כן היו עובדים כיום.
עם הזמן סביר להניח שבאמת יצא צ'יפ לקונסולה ואז הגמישות תעלה כפי שציינת.
הסיבה שלך לא לרכוש את קונסולת ה ps3 היא בגלל שהיא לא מנגנת כיום את משחקי ה ps2 שלך ואת הסרטים שלך?
לגבי קבצי וידאו, ניתן לנגן כמעט את כל הפורמטים הנפוצים לאחר המרות קלות.
במידה ואתה מחליף את ה xmb ל ydl תוכל באמצעות vlc לנגן כמעט כל קובץ וידאו.
אם הסרטים שלך הם DVD - עושים RIP ומנגנים.
לגבי המשחקים, מי קונה קונסולת דור 7 בשביל לשחק במשחקים מדור קודם?
אני מבין שהמשחקים שלך הם ntsc, שים לב שאם היית רוכש קונסולת ps3 מארה"ב, המשחקים שלך כן היו עובדים כיום.
עם הזמן סביר להניח שבאמת יצא צ'יפ לקונסולה ואז הגמישות תעלה כפי שציינת.
כונן ה Blu-ray לדעתי הינו פלוס רציני לקונסולה ובהחלט יש מה לעשות איתו כיום.yossi11 כתב:אל תתקרב ל- PS3, היה לי את ה-דבר הזה....ואני לא אומר שזה מכשיר לא טוב אלא פשוט אין מה לעשות איתו כרגע....
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מרטין,
כל קונסולות ה ps3 יכולות לנגן משחקים מ ps1/2 אך הן לא יכולות לנגן משחקים כאלה שהם ב region-coding שונה מזה של הקונסולה.
כל קונסולות ה ps3 יכולות לנגן משחקים מ ps1/2 אך הן לא יכולות לנגן משחקים כאלה שהם ב region-coding שונה מזה של הקונסולה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
זיו,
ממה שהבנתי יש דרגות של תאימות. כלומר, הם מראש אמרו שאין להם 100% אחורה (עזוב REGION CODING, אני מדבר תאימות גרידא)
בגירסא היפנית הם הוסיפו צ'יפ מיוחד שאמור להעלות את רמת התאימות. בגירסא האירופאית הם לא הכניסו אותה (כנראה שפחות לחוצים על 100% תאימות) ומממשים את זה על ידי אמולציה בתוכנה (יותר איטי, פחות תאימות).
עקרונית בסופו של יום המכשיר ינגן לדעתי 99% מהתכנים שעבדו בגירסאות קודמות, השאלה רק כמה תיקוני תוכנה יזדקקו עד שיגיעו לזה.
ממה שהבנתי יש דרגות של תאימות. כלומר, הם מראש אמרו שאין להם 100% אחורה (עזוב REGION CODING, אני מדבר תאימות גרידא)
בגירסא היפנית הם הוסיפו צ'יפ מיוחד שאמור להעלות את רמת התאימות. בגירסא האירופאית הם לא הכניסו אותה (כנראה שפחות לחוצים על 100% תאימות) ומממשים את זה על ידי אמולציה בתוכנה (יותר איטי, פחות תאימות).
עקרונית בסופו של יום המכשיר ינגן לדעתי 99% מהתכנים שעבדו בגירסאות קודמות, השאלה רק כמה תיקוני תוכנה יזדקקו עד שיגיעו לזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם תשאל אותי, ברגע שיש לך משחק אחד ב ps3, אתה לא תתקרב למשחקים הישנים שלך ב ps2 (ולכן גם לא יכפת לך בכלל מהתאימות), אין בכלל מה להשוות מבחינת GamePlay או גרפיקה.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
מצטרף לזיו בדעה....ziv_r כתב:אם תשאל אותי, ברגע שיש לך משחק אחד ב ps3, אתה לא תתקרב למשחקים הישנים שלך ב ps2 (ולכן גם לא יכפת לך בכלל מהתאימות), אין בכלל מה להשוות מבחינת GamePlay או גרפיקה....
קניתי לא מזמן את ה PS3 ואין מה להשוות בכלל בגרפיקה. המשחקים של PS2 נראים ממש מיושנים בהשוואה לחדשים (motorstorm נראה פצצה על HD).
לאט לאט יכנסו עוד ועוד משחקים חדשים ואז הקונסולה באמת תצדיק את המחיר שלה
(חבל רק שכל משחק עולה כ"כ הרבה...)