גילוי נאות -
בעוונותי אני חוטא לפעמים ומבקר בפורום הכתום - לינק שתפס אותי לשיפור האולטימטיבי
שלמה

בנוסף למה שאמרתי בתפוז:KOOKE כתב:http://www.machinadynamica.com/machina60.htm
גילוי נאות -
בעוונותי אני חוטא לפעמים ומבקר בפורום הכתום - לינק שתפס אותי לשיפור האולטימטיבי![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
שלמה...

אבל כאשר יש בעיה או תקלה, זה מאוד יכול לעזור.KOOKE כתב:יוסי
![]()
![]()
![]()
כפי שכבר הבנת אני בהחלט תומך בגישתך המפוקחת לתחום אם כי אישית אני לא מקצין ומודד מיכשור עם מכשירי המדידה שציינת.
אני מנסה לאזן בין מה שנשמע לי הגיוני (עלק מבחינה מדעית) לבין מה שנשמע לי טוב באוזניים.
שלמה...

למה תמעיט בערך עצמך? כל אדם שהוא אינטלגנטי ולכן אוהב מוסיקה, יכול מקריאה וגלישה ללמוד כמה דברים, וישנם כמה אמצעים פשוטים מאוד שיכולים לעזור כאשר רוצים לבחון או לבדוק.KOOKE כתב:לך יוסי זה יכול לעזור - להדיוט כמוני ...יש טלפון של טכנאי או שאלה בפורום..
שלמה...

יוסי,רעיון מעולה!אני מציע שאנחנו במועדון נוציא דיסק - משהו הדומה לדיסקים שהוציא בשעתו שני חברים בתפוז, הדיסקים של "הסמינרים"
בחידוש חברות כל חבר יקבל דיסק כזה....

זוהי משימה לצוות.KOOKE כתב:יוסי אחלה רעיון - דיסק רפרנס שלכולם יהיה מכנה או שפה משותפת.
אני רק צופה קושי מהותי אחד - הסכמה על הקטעים שיכללו כמשקפים כל סיגנון.
אני מציע לא רק לזרוק כפפה אלא קח יוזמה, ארגן רשימה של קטעים המשקפים לדעתך סיגנונות שונים ושיכולים להמחיש יכולות או איכות של מערכת אודיו.
אני אנסה לארגן את כל הקטעים האלו לדיסק אחד ואנסה למצוא פיתרון לשיכפול והפצת הדיסק לחברי המועדון.
אולי הרעיון שלך לגבי הדיסק רפרנס שווה שירשור נפרד ושם ניתן לקבל דעתם ועצתם של יתר חברי האתר לקידום הרעיון.
דרך אגב גם אני רציתי שיהיו ברשותי הקטעים אליהם התייחס נמר במבחן שלו כדי להשוות כיצד נשמעים לי קטעים אלו במערכת האישית שלי.
שלמה...