האם יש סרברים של יוזנט שלא שומרים על הקבצים בצורה טובה ?
יש לי מנוי ב Newshosting.
לעיתים קורה שאני מנסה להוריד משהו (בד"כ קורה עבור דברים שכבר שוכבים בסרבר זמן לא מבוטל), וכל הקבצים יוצאים פגומים, ורמת הפגימה היא כה גבוהה עד שקבצי ה Par לא מספיקים ע"מ לתקנם
זה קרה לי עכשיו שוב עם הסדרה יריחו, *כל* הפרקים המקודדים ב 264x 720p יוצאים דפוקים, פרט לשני הפרקים האחרונים בעונה. אני משוכנע שכאשר הפרקים הועלו לראשונה, הם היו תקינים.
האם ייתכן שהסרברים של Newshosting לעיתים לא שומרים את הקבצים בצורה אמינה ?
לעיתים קורה שאני מנסה להוריד משהו (בד"כ קורה עבור דברים שכבר שוכבים בסרבר זמן לא מבוטל), וכל הקבצים יוצאים פגומים, ורמת הפגימה היא כה גבוהה עד שקבצי ה Par לא מספיקים ע"מ לתקנם
זה קרה לי עכשיו שוב עם הסדרה יריחו, *כל* הפרקים המקודדים ב 264x 720p יוצאים דפוקים, פרט לשני הפרקים האחרונים בעונה. אני משוכנע שכאשר הפרקים הועלו לראשונה, הם היו תקינים.
האם ייתכן שהסרברים של Newshosting לעיתים לא שומרים את הקבצים בצורה אמינה ?
אתה צודק, בדקתי והפרק האחרון בסדרה הועלה לפני 54 יום.
אני משלם 15$ עבור Retention של 45 יום.
העניין הוא שחשבתי שהמשמעות של Retention של 45 יום, הוא שהקבצים פשוט לא נשמרים אחרי 45 יום, אבל, אם הם בכל זאת מופיעים, אז הם צריכים להיות בתקינות מושלמת.
אני משלם 15$ עבור Retention של 45 יום.
העניין הוא שחשבתי שהמשמעות של Retention של 45 יום, הוא שהקבצים פשוט לא נשמרים אחרי 45 יום, אבל, אם הם בכל זאת מופיעים, אז הם צריכים להיות בתקינות מושלמת.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
לא
משמעות העניין הוא שהם מבטיחים לפחות 45 יום. אחרי זה, ה-INTEGRITY של הקבצים יורד עד שהם נעלמים לחלוטין.
משמעות העניין הוא שהם מבטיחים לפחות 45 יום. אחרי זה, ה-INTEGRITY של הקבצים יורד עד שהם נעלמים לחלוטין.
אני מנוי בGIGANEWS והם גובים $24.95 לחודש עבור 120 יום וללא הגבלת תעבורה.. וכמובן הורדות חלקות בלי פגמים ובמהירות מלאה של קו ה5 מגה שלי.guyezra כתב:יש להם חבילה ב-20$ עם 70 יום
לGIGANEWS יש גם 120 יום אבל זה עולה 30$...
אני שוקל לחזור לספק הקודם http://www.usenetserver.com
הוא גובה רק $15 לחודש עבור 101 יום... (הייתי עם הספק הזה כשנה)
הורדתי אצלו טרות של קבצים לרוב בצורה חלקה ובמהירות אופטימלית.
לא מבין למה לא תעבור למשהו יותר טוב ותחרותי בהרבה?
בעלי הסרבר יודעים בדיוק מה אתה מוריד וכמה. אם הם שומרים את המידע זה כבר עניין אחר
ולשאלתך השניה, ה-SSL אמור למנוע מגורם צד שלישי ליירט את המידע שמוחלף בין המחשב שלך ובין המחשבים של ספק היוזנט וזאת ע"י הצפנת המידע בעוד שרק לך ולמחשב השני אליו המידע אמור להישלח (או להתקבל ממנו) קיים מפתח ההצפנה.
ולשאלתך השניה, ה-SSL אמור למנוע מגורם צד שלישי ליירט את המידע שמוחלף בין המחשב שלך ובין המחשבים של ספק היוזנט וזאת ע"י הצפנת המידע בעוד שרק לך ולמחשב השני אליו המידע אמור להישלח (או להתקבל ממנו) קיים מפתח ההצפנה.
- oferlaor
- מנהל

משמעות ה-SSL זה שמעכשיו רק אתה והספק יכולים לדעת מה בדיוק עובר בינך לבינם.
תודה, קראתי על האופציה של SSL, ונראה שהתפקיד העיקרי שלה הוא למנוע מספקית האינטרנט לדעת על מה אתה מנצל את רוחב הפס שלך, וכך לא תוכל להגביל אותך.
לגבי תביעות (חס וחלילה), אני מבין שכעת האופציה היחידה לתבוע מורידים מהיוזנט (לא נראה לי שעשו את זה אי פעם), היא לבקש (בצו בית משפט) מבעלי הסרבר, א. להסגיר את קובץ הנתונים שמכיל את פירוט מספרי ה IP שהורידו קובץ לא חוקי מסוים, ב. במידה ובעלי הסרבר לא שומרים קבצי היסטוריה כאלו, אז לצותת בזמן אמת להורדות קובץ לא חוקי מסוים, ולרשום את מספרי ה IP שמורידים אותו.
לגבי תביעות (חס וחלילה), אני מבין שכעת האופציה היחידה לתבוע מורידים מהיוזנט (לא נראה לי שעשו את זה אי פעם), היא לבקש (בצו בית משפט) מבעלי הסרבר, א. להסגיר את קובץ הנתונים שמכיל את פירוט מספרי ה IP שהורידו קובץ לא חוקי מסוים, ב. במידה ובעלי הסרבר לא שומרים קבצי היסטוריה כאלו, אז לצותת בזמן אמת להורדות קובץ לא חוקי מסוים, ולרשום את מספרי ה IP שמורידים אותו.
באותו העניין... למישהו כאן יש הסבר (כלשהוא) והגיוני כיצד חברות מסחריות, בשטח השיפוטי של ארה"ב.. מספקות שירות הורדות מקצועי ובמהירויות מטורפות של תכנים שלכאורה מוגנים בזכויות יוצרים.. כמו סרטי קולנוע סדרות TV שירים וכו...?noam23 כתב:תודה, קראתי על האופציה של SSL, ונראה שהתפקיד העיקרי שלה הוא למנוע מספקית האינטרנט לדעת על מה אתה מנצל את רוחב הפס שלך, וכך לא תוכל להגביל אותך.
לגבי תביעות (חס וחלילה), אני מבין שכעת האופציה היחידה לתבוע מורידים מהיוזנט (לא נראה לי שעשו את זה אי פעם), היא לבקש (בצו בית משפט) מבעלי הסרבר, א. להסגיר את קובץ הנתונים שמכיל את פירוט מספרי ה IP שהורידו קובץ לא חוקי מסוים, ב. במידה ובעלי הסרבר לא שומרים קבצי היסטוריה כאלו, אז לצותת בזמן אמת להורדות קובץ לא חוקי מסוים, ולרשום את מספרי ה IP שמורידים אותו....
כבר יותר משנה אני שואל את עצמי את השאלה הזאת .. התשובה שהכי הגיונית ו"מתיישבת" לי היא עניין חופש התבטאות הפרט שמעוגן בחוקה האמריקאית.
כלומר עד כמה שהבנתי, הניוזגרופז היו פלטפורמה להחלפת דיעות והתבטאויות בכל נושא כמעט.. ואז נוספה אפשרות הוספת תוכן דיגיטלי לא רק טקסטואלי ומשם הדרך קצרה להחלפת תמונות וידאו וקול..
מוזר שהפלטפורמה הזו לא הייתה מטרה (טפו טפו טפו
אגב הספקים מתחייבים שאינם מבצעים שום רישום LOG של ההורדות וההעלאות של המנויים.
אני חושב שאחת הסיבות שלא התלבשו עדיין על משתמשי היוזנט להורדות המוגנות בזכויות יוצרים, היא מכיוון שהיקף המורידים הוא אפסי בהשוואה להיקף המשתמשים ב P2P או Torrent.
השימוש ביוזנט אינו פשוט כמו החלופות האחרות שציינתי, וכרוך בתשלום כספי, השווה בערכו לעלות השימוש החודשי לספקית האינטרנט (עבור רוב הגולשים).
נקודה נוספת, במקרים של P2P ו Torrent, ע"מ להשיג את כתובות ה IP של המשתמשים, לא צריך שיתוף פעולה של אף אחד, בעוד ביוזנט, צריך את שיתוף הפעולה של בעלי הסרברים, וזה מוסיף סיבוכיות משפטית לנושא.
השימוש ביוזנט אינו פשוט כמו החלופות האחרות שציינתי, וכרוך בתשלום כספי, השווה בערכו לעלות השימוש החודשי לספקית האינטרנט (עבור רוב הגולשים).
נקודה נוספת, במקרים של P2P ו Torrent, ע"מ להשיג את כתובות ה IP של המשתמשים, לא צריך שיתוף פעולה של אף אחד, בעוד ביוזנט, צריך את שיתוף הפעולה של בעלי הסרברים, וזה מוסיף סיבוכיות משפטית לנושא.
- oferlaor
- מנהל

על מה אתה היית מתמקד? על קבוצה של משוגעים לעניין ברשת שדורשת מיומנות וידע בכדי לפתוח כל קובץ, או על רשתות של מיליונים שמפיצים מכל הבא ליד?
USENET קטן ופצפון בעולם האינטרנטי.
USENET קטן ופצפון בעולם האינטרנטי.