מקבל טלפונים ממספרים מוזרים באופן קבוע, בלי מענה
אהלן אנשים.
יש לי תחושה שמספר הטלפון שלי נפל לידיים לא נכונות כלשהן וזה די מטריד.
לאחרונה אני מקבל טלפונים באופן יומיומי ממספרי טלפון מאוד דומים אבל 2 הספרות האחרונות שלהם בד"כ שונות.
למשל 0552749470, 0552749463...
בהתחלה כשהייתי עונה לא הייתי מקבל שום תגובה מהצד השני והייתי מנתק. מאז הפסקתי לענות אבל הטלפונים ממשיכים להגיע והמספרים ממשיכים להשתנות ככה שגם אם אחסום כל מספר שמתקשר אליי, כנראה אמשיך לקבל טלפונים ממספרים ש2 הספרות האחרונות שלהם מתחלפות.
מישהו חווה משהו דומה או יודע להגיד לי מול מה אני מתמודד פה? מה כדאי לעשות במצב הזה?
תודה!
יש לי תחושה שמספר הטלפון שלי נפל לידיים לא נכונות כלשהן וזה די מטריד.
לאחרונה אני מקבל טלפונים באופן יומיומי ממספרי טלפון מאוד דומים אבל 2 הספרות האחרונות שלהם בד"כ שונות.
למשל 0552749470, 0552749463...
בהתחלה כשהייתי עונה לא הייתי מקבל שום תגובה מהצד השני והייתי מנתק. מאז הפסקתי לענות אבל הטלפונים ממשיכים להגיע והמספרים ממשיכים להשתנות ככה שגם אם אחסום כל מספר שמתקשר אליי, כנראה אמשיך לקבל טלפונים ממספרים ש2 הספרות האחרונות שלהם מתחלפות.
מישהו חווה משהו דומה או יודע להגיד לי מול מה אני מתמודד פה? מה כדאי לעשות במצב הזה?
תודה!
·כשאני מתקשר אליהם יש משיבון באנגלית שאומר:איינשטיין כתב:אם אתה מתקשר לאחד המספרים האלה, עונים לך?...
The number you have dialed is not in service. Please change the number and try again.
ואז השיחה מתנתקת...
עכשיו זה עוד יותר מוזר