התחדשתי ב-E9, מה הדרך הכי טובה לצפות ב-4K ללא באפריניג ?
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4795
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
עברתי על שני הפוסטים הבאים:
איזה מהירות הרשת הקווית בטלוויזיה ? LG OLED65B8Y
כבל רשת לOLED LG כאשר הTV צמודה לקיר
אבל לא מצאתי שם תשובה חד משמעית. אתמול ניסתי לצפות בכמה סרטי 4K בעזרת Xplay, אחד עבד חלק אבל רימוקס גדול ובלו ריי מלא עצרו לבאפריניג מידי פעם.
יש לי הכנה מאחורי הטלוויזיה לכבל CAT6 אבל אם אכן הטלוויזיה מוגבלת ל-100 מגה אני לא בטוח שזה יעזור. כרגע מחוברת ב-wifi 200 דרך הוטבוקס 4K (אגב, האם הטלוויזיה תומכת רק 2.4 או גם 5 ?).
בדרך מאמזון סוויץ' של נטגיר 1G, אבל כאמור, אם הטלוויזיה תומכת רק 100 לא יעזור. מכיוון שאני גר בבית פרטי שהוא ממש קרוב למרכזיה של הוט אז יש אצלי מהירות אינטנרנט פנטסטית. השאלה היא אם להגדיל ל-500 יעזור ?
המחשב עצמו מאד ישן אז אין אפשרות לניגון דרכו למרות שיש הכנה של HDMI אליו.
בקיצור, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
איזה מהירות הרשת הקווית בטלוויזיה ? LG OLED65B8Y
כבל רשת לOLED LG כאשר הTV צמודה לקיר
אבל לא מצאתי שם תשובה חד משמעית. אתמול ניסתי לצפות בכמה סרטי 4K בעזרת Xplay, אחד עבד חלק אבל רימוקס גדול ובלו ריי מלא עצרו לבאפריניג מידי פעם.
יש לי הכנה מאחורי הטלוויזיה לכבל CAT6 אבל אם אכן הטלוויזיה מוגבלת ל-100 מגה אני לא בטוח שזה יעזור. כרגע מחוברת ב-wifi 200 דרך הוטבוקס 4K (אגב, האם הטלוויזיה תומכת רק 2.4 או גם 5 ?).
בדרך מאמזון סוויץ' של נטגיר 1G, אבל כאמור, אם הטלוויזיה תומכת רק 100 לא יעזור. מכיוון שאני גר בבית פרטי שהוא ממש קרוב למרכזיה של הוט אז יש אצלי מהירות אינטנרנט פנטסטית. השאלה היא אם להגדיל ל-500 יעזור ?
המחשב עצמו מאד ישן אז אין אפשרות לניגון דרכו למרות שיש הכנה של HDMI אליו.
בקיצור, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
אני עם אינטרנט 200M וטלוויזיה שמחוברת קווית (כרטיס רשת תומך 100M) ואין לי שום בעיה לקבל סטרימינג 4K בלי שום buffering.
חיבור WiFi אכן נותן יותר מ-100M (אצלי כרטיס הרשת בטלוויזיה תומך רק ב-2.4G ולא 5G), אבל ממש אין צורך ביותר מ-100M בשביל 4K.
חיבור WiFi אכן נותן יותר מ-100M (אצלי כרטיס הרשת בטלוויזיה תומך רק ב-2.4G ולא 5G), אבל ממש אין צורך ביותר מ-100M בשביל 4K.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
עדיפות מכרעת לחיבור WIFI - חיבור קווי מוגבל ל100 (גם 100 אמור להספיק אבל הראוטרים של הוט לא הצלחה מסחררת)
ממליץ לשדרג מכשיר לניהול הרשת האלחוטית - יחידת אקסס פוינט של חברה טובה בתקן AC
לי יש ניסיון טוב עם UNIFI - NANO HD של חברת UBIQUITI
רק לא MESH!
תתחדש על המסך! בחירה מעולה
ממליץ לשדרג מכשיר לניהול הרשת האלחוטית - יחידת אקסס פוינט של חברה טובה בתקן AC
לי יש ניסיון טוב עם UNIFI - NANO HD של חברת UBIQUITI
רק לא MESH!
תתחדש על המסך! בחירה מעולה
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

כי MESH זה פתרון אחרון כשאין ברירה
היחידות תמיד מדברות אחת עם השניה גם שלא צריך - רובן מגיע בהספק תשדורת גבוהה שחורג מהתקן הסטנדרטי והביצועים שלהם תמיד פחות טובים מיחידות אקסס פויינט קוויות באותה רמת מחיר
ראיתי הרבה בתים עם תשתית רשת קווית שעשו בבית MESH אז אני משתדל לציין את זה כי קל מאוד לטעות בציוד משווקים את זה כאותו הפתרון במו יחידות אקסס פוינט סטנדרטיות
היחידות תמיד מדברות אחת עם השניה גם שלא צריך - רובן מגיע בהספק תשדורת גבוהה שחורג מהתקן הסטנדרטי והביצועים שלהם תמיד פחות טובים מיחידות אקסס פויינט קוויות באותה רמת מחיר
ראיתי הרבה בתים עם תשתית רשת קווית שעשו בבית MESH אז אני משתדל לציין את זה כי קל מאוד לטעות בציוד משווקים את זה כאותו הפתרון במו יחידות אקסס פוינט סטנדרטיות
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

יש לי ראוטר edimax br6478ac שמשמש כ-ap בחלק השני של הבית. אנסה להתחבר איתו לטלוויזיה ונראה אם התוצאה טובה יותר.
הבעיה שכרגע נפלה הרשת של הוט (תקלה אזורית) אז התמונות והניסוי יחכו קצת ..
הבעיה שכרגע נפלה הרשת של הוט (תקלה אזורית) אז התמונות והניסוי יחכו קצת ..
@Crossover-Shop
·לגבי הספקים גבוהים והקשר הקבוע בין היחידות אני לא יודע אבל השיפור ברשת אצלי כל כך גדול מאז שהכנסתי מערכת MESH, שתי יחידות מתוך השלוש מחוברות בניהן קווית לכן להערכתי פחות שידור מיותר בניהן באוויר.
יכול להיות שפיזור AP גם היה נותן כיסוי שטח טוב אבל לא בטוח שבפחות עוצמת שידור כוללת ולפחות בבעיה אחת שהMESH מטפל הAP הרגיל לא היה מטפל - כאשר אני יורד מהקומה העליונה היתי נשאר מחובר לAP שלמעלה למרות שהעוצמה שלו קטנה מאוד היכן שאני נמצא, הMESH מעביר אותי מיד לנקודה המתאימה.
·לגבי הספקים גבוהים והקשר הקבוע בין היחידות אני לא יודע אבל השיפור ברשת אצלי כל כך גדול מאז שהכנסתי מערכת MESH, שתי יחידות מתוך השלוש מחוברות בניהן קווית לכן להערכתי פחות שידור מיותר בניהן באוויר.
יכול להיות שפיזור AP גם היה נותן כיסוי שטח טוב אבל לא בטוח שבפחות עוצמת שידור כוללת ולפחות בבעיה אחת שהMESH מטפל הAP הרגיל לא היה מטפל - כאשר אני יורד מהקומה העליונה היתי נשאר מחובר לAP שלמעלה למרות שהעוצמה שלו קטנה מאוד היכן שאני נמצא, הMESH מעביר אותי מיד לנקודה המתאימה.
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

כל יחידות האקסס הנורמליות מייצרות רשת אחידה אחת - והמעברים חלקים תמיד
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

שלחתי לך הודעה פרטית - השרשור קצת סטה מהקשרו
-
ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

הראוטר בצד השני של הבית בקושי מצליח לשלוח אות עד הטלוויזיה אז זה כרגע לא פתרון טוב. אחשוב על פתרון AP אחר...
נ.ב
קשה להעביר את המסר של איכות המסך בתמונות בכזו רזולוציה נמוכה...
נ.ב
קשה להעביר את המסר של איכות המסך בתמונות בכזו רזולוציה נמוכה...