כיריים אינדוקציה או חשמלי רגיל?

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #41 

Catskinner כתב:כבר שנים שכל הסירים העשויים סגסוגות אלומיניום למיניהם הועפו מהבית. מי שלא מבין למה - חבל.

סירים ומחבתות מפלדת דלת פחמן, או יציקות ברזל הם גם הכי מתאימות לאינדוקציה וגם נחמד לדעת שאותם כלים יוכלו לעבור הלאה לכמה דורות עתידיים.
...
@Catskinner במה אתה משתמש, מאיפה רוכש?

mosheamsalem56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 354
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #42 

Catskinner כתב:כבר שנים שכל הסירים העשויים סגסוגות אלומיניום למיניהם הועפו מהבית. מי שלא מבין למה - חבל.

סירים ומחבתות מפלדת דלת פחמן, או יציקות ברזל הם גם הכי מתאימות לאינדוקציה וגם נחמד לדעת שאותם כלים יוכלו לעבור הלאה לכמה דורות עתידיים.
...
אפשר המלצות לסירים ומחבתות שאתה משתמש ?
חתימה חתימתית !

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #43 

@Nissim
·קודם כל בדקתי מה אני באמת צריך שזה שונה לחלוטין ממה שפרסומים מנסים לשכנע שאני רוצה או צריך. הגעתי למסקנה שבעצם אני זקוק רק לכמה סירים ומחבתות במקום כל הסטים שהיו לי ואכלו לי מקום בארונות. הכלים העיקריים שאני משתמש בהם היום הם:

מחבת: אחת קטנה 18 ס"מ ואחרת גדולה יותר 26 ס"מ מסדרת AUS-ION של SolideTeknics האוסטרלית. יש לי עוד שתי מחבתות מפלדה אל-חלד לבישול מאכלים שהם טיפה חומציים, כמו למשל כל מה שמבוסס על עגבניות.

סירים: 1L ו 4L של Le Creuset. ייתכן ובעתיד ארכוש עוד סירים מהם אבל כרגע זה כל מה שאני צריך.

גריל: פלנצ'טה של Chasseur

יש לי עוד כמה כלים שאני משתמש בהם לעיתים רחוקות וכולם עשויים מפלדה, יציקת ברזל או יציקות עם ציפוי אמייל. אני לא משתמש כלל בכליים מאלומיניום או בכלים עם ציפוי נגד הדבקה.

כן, מדובר בכלים יקרים. לא, אני לא מזמין אוכל. אני באמת מבשל כל יום ואין לי בעיה של אוכל שנדבק לתחתית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

bloodfist
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #44 

Catskinner תודה על ההמלצה, האמת שגם אנחנו מבשלים לא מעט בבית ולאט לאט אנחנו עוברים לכלים קצת יותר איכותיים (לא היי אנד, אבל גם לא הזבאלה שמקבלים כסטים וכו׳).
בכל אופן הייתה חסרה לנו מחבת קטנה אז הזמנתי אחת של סולידטכניקס ב240₪ עם משלוח (מאותה הסדרה עליה דיברת, זו עם הציפוי)

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #45 

@bloodfist
·אני בטוח שאותו מחבת ישמש אותך ואת הילדים והנכדים שלהם. מה גם שהאוכל יוצא הרבה יותר טוב ברגע שלומדים שלא לבשל על טמפרטורות גבוהות מידי. מפעם לפעם אני מדגים עשיית ביציה ותמיד משתגעים מזה שלא צריך חום רב וכיצד היא מחליקה לצלחת לא פחות טוב מכל מחבת עם ציפוי קרמי לא דביק.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

Nissim
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2673
נתן תודות: 116 פעמים
קיבל תודות: 54 פעמים

שליחה #46 

יש לכם קישורים מומלצים לרכישה?

bloodfist
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 116
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #47 

https://www.solidteknics.com/SATIN18cmskillet

אני קניתי כזו בתור התחלה, מהאתר הזה... (שים לב שמדובר על מחירים בדולר אוסטרלי)

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”