משיחה עם היבואן הפתרון הוא להחליף את המסך לאחד חדש..
בפני 4 אופציות
1. דגם 55B8 ללא עלות נוספת אך עם אחריות עד סוף תקופת האחריות של הראשונה (כלומר לעוד שנה)
2. להרחיב את האחריות לעוד 3 שנים על השנה הקיימת בעוד כ-900 ש"ח (ואז אקבל B8 עם 4 שנים אחריות)
3. לשדרג ל55C9 בעלות של 1600 ש"ח כולל 3 שנות אחריות
4.לשדרג ל65 מסדרה 9 בעוד 3000 ש"ח אך אין ברשותי היכן למקם טלוויזיה בגודל שכזה כך שזה לא רלבנטי.
בנוסף לכך, אני בלי קשר אמור לעבור דירה בעוד כשבוע/שבועיים ושאלתי את הנציגה האם ניתן יהיה לקבל את המסך החדש בעיר אחרת (בבית החדש) כדי להימנע מהזמנת התקנה בתשלום או התקנה עצמאית שעלולה לסכן את המסך.
בתשובה קיבלתי שעלות התקנה בבית החדש תהיה עוד 500 ש"ח היות ומדובר בעיר אחרת מחיר שאני חושב שמוגזם לבקש על דבר שכזה..
השאלות שלי:
1. האם סדרה 8 ו 9 סובלות מאותה היקף של בעיית הצריבות כמו סדרה 7 או ש LG הצליחו להתגבר על זה ?
2. מה היא לדעתכם האופציה המשתלמת ביותר בעבורי כלכלית מבין ההצעות של היבואן היות ואיני מעוניין להחליף טלוויזיות כל שנתיים/שלוש ...
3. האם הובלה + התקנה עצמאית בבית החדש לאחר שמחליפים לי את המסך תפגע לי בתנאי האחריות של המסך שאקבל ? (הכוונה רק לצריבות עתידיות מפני שאני בטוח שאוכל להתקין את הטלוויזיה בבית החדש בכוחות עצמי)
4. האם אתם רואים דרך אחרת לחסוך את ה-500 ש"ח התקנה בבית החדש ?