יללא..שידרוגיטיס.Linea Mini is in the house
כנראה השדרוג האחרון שלי בחיים האלה לפחות...(טוב אולי עוד סכיני Red speed למטחנה.)
נרכשה לינאה מיני לבנה.
חייב לאמר שזו הפעם הראשונה שאני נקשר אל מכונת קפה...נשמע חולני..אבל זה מה שה LM נותנת למשתמש להרגיש : מאוד קלה ל dial-in, חזרתיות מטורפת שמאפשרת לבודד משתנים בכל פעם וככה להגיע לתוצאה סופית בכוס כמעט מושלמת (חסר לי קצת יותר דיוק בטחינה עם ה k10...למשל צ'יאדו עם הגיר החדש היתה מאפשרת ביתר קלות)
בגרסא האחרונה של ה LM הוכנס רכיב IoT חדש שמאפשר שליטה בחלק מהפרמטרים (אך לא בפרופיל החליטה).
הקפה יוצא מדהים ומדובר בשדרוג משמעותי ביותר באיכות האספרסו מה E61 מחליף חום שהיתה לי.
בקרוב יגיע גם טאצ' -אפ בצבע עץ חום.
כמות האספרסו שאני שותה מאז שהגיע....מטרידה.
☆מבקש להודות בהזדמנות זו לדודי מ"סאפורה" על השירות האישי והליווי לאורך התהליך ולאלון מ"קדמה" רמת ישי על המכונה החליפית ,הליווי בתהליך מול La Marzucco ועל הצוות המקצועי מאוד שמעון ואריאל.
נרכשה לינאה מיני לבנה.
חייב לאמר שזו הפעם הראשונה שאני נקשר אל מכונת קפה...נשמע חולני..אבל זה מה שה LM נותנת למשתמש להרגיש : מאוד קלה ל dial-in, חזרתיות מטורפת שמאפשרת לבודד משתנים בכל פעם וככה להגיע לתוצאה סופית בכוס כמעט מושלמת (חסר לי קצת יותר דיוק בטחינה עם ה k10...למשל צ'יאדו עם הגיר החדש היתה מאפשרת ביתר קלות)
בגרסא האחרונה של ה LM הוכנס רכיב IoT חדש שמאפשר שליטה בחלק מהפרמטרים (אך לא בפרופיל החליטה).
הקפה יוצא מדהים ומדובר בשדרוג משמעותי ביותר באיכות האספרסו מה E61 מחליף חום שהיתה לי.
בקרוב יגיע גם טאצ' -אפ בצבע עץ חום.
כמות האספרסו שאני שותה מאז שהגיע....מטרידה.
☆מבקש להודות בהזדמנות זו לדודי מ"סאפורה" על השירות האישי והליווי לאורך התהליך ולאלון מ"קדמה" רמת ישי על המכונה החליפית ,הליווי בתהליך מול La Marzucco ועל הצוות המקצועי מאוד שמעון ואריאל.
נערך לאחרונה על ידי nimitzg ב 08/03/2020 13:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
תתחדש! תמיד מעניין לשמוע תובנות ממשתמש ולא מגורמים מסחריים שנפוצים בכל מדיה חברתית.
חייב לציין שפעם הייתי סקפטי לגבי היתרון שנותן ציוד יקר, אבל מאז גיליתי שלפעמים יש הבדלים משמעותיים בטעם הקפה ובהחלט מכיר את ההרגשה של רצון לשתות 20 כוסות ביום כי הקפה כל כך טעים.
חייב לציין שפעם הייתי סקפטי לגבי היתרון שנותן ציוד יקר, אבל מאז גיליתי שלפעמים יש הבדלים משמעותיים בטעם הקפה ובהחלט מכיר את ההרגשה של רצון לשתות 20 כוסות ביום כי הקפה כל כך טעים.
Re: מזל טוב!!!
@zxaura
·
בוקר טוב, מדובר בלוח אלקטרוני שהשכילו באיחור מה להכניס במיני.
מכיוון שלא היתה בלה מרצוקו כוונה לעשות קניבליזציה למכונות שלהם עם פרופיל חליטה או volumetrics הם כן הבינו שצריך להכניס עוד קצת שיפורים.
כרגע הלוח מאפשר לשלוט במשך ה pre wetting ,ההמתנה עד תחילת החליטה,אפשרות להגדיר תזמון למצב standby,מצב שבו המכונה שומרת על צריכת חשמל נמוכה מאוד אך בלחיצת כפתור/תזמון מראש מתעוררת ומוכנה מייד לחליטת אספרסו או בהמתנה של 10 עד דקות מוכנה להקצפה.
אפליקצית המובייל בגרסא הנוכחית מאפשרת הפעלה מרחוק,שינוי פרמטרים כמו טמפרטורה ו prewetting,סטטיסטיקות על כמות כוסות קפה שנצרכו ביום,תזמון הפעלה ו standby.
בנוסף המכונה מחוברת בחיבור ישיר למערכת מים וניקוז.
·
בוקר טוב, מדובר בלוח אלקטרוני שהשכילו באיחור מה להכניס במיני.
מכיוון שלא היתה בלה מרצוקו כוונה לעשות קניבליזציה למכונות שלהם עם פרופיל חליטה או volumetrics הם כן הבינו שצריך להכניס עוד קצת שיפורים.
כרגע הלוח מאפשר לשלוט במשך ה pre wetting ,ההמתנה עד תחילת החליטה,אפשרות להגדיר תזמון למצב standby,מצב שבו המכונה שומרת על צריכת חשמל נמוכה מאוד אך בלחיצת כפתור/תזמון מראש מתעוררת ומוכנה מייד לחליטת אספרסו או בהמתנה של 10 עד דקות מוכנה להקצפה.
אפליקצית המובייל בגרסא הנוכחית מאפשרת הפעלה מרחוק,שינוי פרמטרים כמו טמפרטורה ו prewetting,סטטיסטיקות על כמות כוסות קפה שנצרכו ביום,תזמון הפעלה ו standby.
בנוסף המכונה מחוברת בחיבור ישיר למערכת מים וניקוז.
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
וואו.
המכונה סובבה לי את הראש .....
תתחדש, נראית מדהימה.
המכונה סובבה לי את הראש .....
תתחדש, נראית מדהימה.
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- Vladihahalevin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
תתחדש!
מכונת חלומות ללא ספק.
באיזה קפה אתה משתמש שהוא כלכך בהיר?
ותוכל לפרט טיפה על הסכינים?
מכונת חלומות ללא ספק.
באיזה קפה אתה משתמש שהוא כלכך בהיר?
ותוכל לפרט טיפה על הסכינים?
@Vladihahalevin
·אחרי חוויה מטורפת בחו"ל עם קפה ספשיאליטי בהיר אני נמצא בחיפוש מתמיד אחרי דברים דומים בארץ.קשה...
כל הכבוד אכן מדובר בקליה בהירה של "קפה אנין".בית קפה קטן בקרית טבעון.עם קולה 5 ק"ג ומכונת Gs3.
הכי קרוב לחוויה הנורבגית שחוויתי...אבל הדרך עוד ארוכה.
לגבי הסכינים...המטחנה שלי העא קומפאק k10 wbc עם סכינים מקוריות...לא עברו יותר מ 60 קג לדעתי.
לקומפאק יש סכינים שנקראות Redspeed שהן חלק מהטרנד הנוכחי של סכינים מחומרים מחוזקים עם חיתוך סופר מדוייק.סכין שיכולה לעבור 1500 קג עד החלפה.כרגע בגדר כוונה כללית לרכישה.
·אחרי חוויה מטורפת בחו"ל עם קפה ספשיאליטי בהיר אני נמצא בחיפוש מתמיד אחרי דברים דומים בארץ.קשה...
כל הכבוד אכן מדובר בקליה בהירה של "קפה אנין".בית קפה קטן בקרית טבעון.עם קולה 5 ק"ג ומכונת Gs3.
הכי קרוב לחוויה הנורבגית שחוויתי...אבל הדרך עוד ארוכה.
לגבי הסכינים...המטחנה שלי העא קומפאק k10 wbc עם סכינים מקוריות...לא עברו יותר מ 60 קג לדעתי.
לקומפאק יש סכינים שנקראות Redspeed שהן חלק מהטרנד הנוכחי של סכינים מחומרים מחוזקים עם חיתוך סופר מדוייק.סכין שיכולה לעבור 1500 קג עד החלפה.כרגע בגדר כוונה כללית לרכישה.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
פשששש
תתחדש ותהנה
עלק אחרונה לחיים... כולנו הינו שם. כל מכונה שקניתי אמרתי שהיא תהיה אחרונה,
תתחדש ותהנה
עלק אחרונה לחיים... כולנו הינו שם. כל מכונה שקניתי אמרתי שהיא תהיה אחרונה,
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
קודם כל תתחדש! אחלה קנייה!nimitzg כתב:@ozeltzex
·
אז זהו?!
Kafatek ? Monolith?
הניש אכלה את כולן?...
לגבי המונטליט, (kafatek) הוא לא שולח לארץ!
כמה שניסיתי לשכנע אותו, הוא לא היה מוכן.
אם אתה מדבר על מטחנות single dose, האופציות הן: versalab, לאגום שעדיין אין עליה מספיק ביקורת
וה-eg-1, שיקרה בטירוף.
לגבי הניש, אני לא יודע איך היא עם קליות בהירות, הביקורות עליה מעולות.
בהצלחה
- dimka323
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 317
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 44 פעמים
·ozeltzex כתב:@nimitzg
·
מטחנה בתקציב שפוי שמקיימת את כל מה שתוכננה לעשות.
מרימים מכסה, שמים קפה, טוחנים בשקט ומקבלים הכל החוצה.
עד עכשיו טפו טפו לא שמעתי חוות דעה שלילית או על בעית אמינות....
ניש בהחלט תמורה מצוינת לכסף.
מאוד נוחה ומתאימה לשימוש ביתי.
אבל כמטחנה בעלת סכינים קוניות מפיקה פרופיל טעם שונה מסכינים שטוחות. לא בהחלט פחות טוב אבל שונה.
מורגש יותר בקליות מאוד בהירות.
יש לי ניש אבל היא לא תהיה המטחנה האחרונה שלי.