מסך LCD 32 אינץ של APEX -דחוף
אני מתלבט באם לרכוש מסך APEX 32 אינץ במחיר 6800 ש"ח ב-12 תשלומים.
ידוע לי שכנראה מדובר במוצר מדבקה,אך האם עדיין ע"פ הנתונים שאני מצרף בקישור ואחריות ל-3 שנים האם אין מדובר בעסקה משתלמת?
http://www.olsale.co.il/olsale/Descript ... e5%fa+LCD3
ידוע לי שכנראה מדובר במוצר מדבקה,אך האם עדיין ע"פ הנתונים שאני מצרף בקישור ואחריות ל-3 שנים האם אין מדובר בעסקה משתלמת?
http://www.olsale.co.il/olsale/Descript ... e5%fa+LCD3
זו לא חוכמה להסתכל בנתונים יבשים הם לא נותנים כלום , אתה חייב לראות את ה LCD והתפקוד שלה בשידורי טלוויזיה וקולנוע ביתי ורק אחר כך להחליט, אלא אם 6800 שח זה כסף קטן בשבילך.לרוב התמונה ב LCD שהם מוצרי מדבקה אם אני מחמיא אז היא מזעזת ( אבל את זו לא ראיתי )
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ראיתי את המסך בפעולה בחנות ביג סנסור בצומת סגולה,התרשמתי ממנה לטובה וזאת בהשוואה למסכים האחרים.
יש לה מסך זכוכית כהה אשר אמורה להגן על מסך ה-LCD מאחר והמסך רכ ובנגיעה בו נשארים סימנים אך בזכות הזכוכית המסך נשאר מוגן.
מצד שני בגלל הזכוכית ישנה השתקפות מסוימת שלא כמו בשאר המסכים.
לגבי הנתונים איך באמת ניתן לדעת שאלו אכן הנתונים ? כיצד אוכל לדעת מה בדיוק מהירות התגובה רשום שם 8 MS האם זה נכון ?
את מי אני שואל ? את פרוסמן?
אך שאלות אלו נכונות לגבי כל המכשירים האלקטרוניים כיצד הלקוח הפשוט יכול לדעת באם הנתונים שמוצגים במכירה נכונים הם?
יש לה מסך זכוכית כהה אשר אמורה להגן על מסך ה-LCD מאחר והמסך רכ ובנגיעה בו נשארים סימנים אך בזכות הזכוכית המסך נשאר מוגן.
מצד שני בגלל הזכוכית ישנה השתקפות מסוימת שלא כמו בשאר המסכים.
לגבי הנתונים איך באמת ניתן לדעת שאלו אכן הנתונים ? כיצד אוכל לדעת מה בדיוק מהירות התגובה רשום שם 8 MS האם זה נכון ?
את מי אני שואל ? את פרוסמן?
אך שאלות אלו נכונות לגבי כל המכשירים האלקטרוניים כיצד הלקוח הפשוט יכול לדעת באם הנתונים שמוצגים במכירה נכונים הם?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
נגעת בנקודה נכונה מאוד.
למשתמש הפשוט קשה מאוד לדעת מה נכון ומה לא. יתרה מזאת, גם למשתמש שמבין, ללא ציוד בדיקה, יהיה קשה מאוד לדעת.
אם זאת, מה שאתה וכל אחד אחר כן יכולים לעשות הוא פשוט לצבור המון ניסיון.
כלומר, לראות הרבה מסכים בפעולה, להתעלם מהנתונים כרגע (מלבד כמות וסוג כניסות למשל) ולהחליט מה נראה הכי טוב בעיניך (זאת לאחר הבאת כולם לאותה רמה בסיסית של כיול) בעזרת AVIA או DVE.
למשתמש הפשוט קשה מאוד לדעת מה נכון ומה לא. יתרה מזאת, גם למשתמש שמבין, ללא ציוד בדיקה, יהיה קשה מאוד לדעת.
כלומר, לראות הרבה מסכים בפעולה, להתעלם מהנתונים כרגע (מלבד כמות וסוג כניסות למשל) ולהחליט מה נראה הכי טוב בעיניך (זאת לאחר הבאת כולם לאותה רמה בסיסית של כיול) בעזרת AVIA או DVE.
לא הבנתי מה זה AVIA ו DVE .MartinHSabag כתב:נגעת בנקודה נכונה מאוד.
כלומר, לראות הרבה מסכים בפעולה, להתעלם מהנתונים כרגע (מלבד כמות וסוג כניסות למשל) ולהחליט מה נראה הכי טוב בעיניך (זאת לאחר הבאת כולם לאותה רמה בסיסית של כיול) בעזרת AVIA או DVE....
מה לגבי שאר הדברים שכתבתי,אחריות וכיוב'
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
תודה על התגובה המהירה.
אך האם זה הימור לקחת מוצר מדבקה,יש סיכוי שמדובר במוצר טוב.
קראתי תגובות של 2 קונים בזאפ שהיו מרוצים מהמסך.
האם אין זה נכון שרוב המוצרים החשמליים,פיוזים ,מעגלים אלקרוניים מיוצרים בסין ונכנסים לקרביים של רוב המותגים שאנו מכירים?
כן ידוע לי שבעצם המסך של ה APEX הוא של פיליפס LG,זה כבר דבר נשמע לי כדבר חיובי,בעיקר אחרי שראיתי את המסכים של פיליפס בפעולה.
מה שבעצם חשוב לי לדעת זה האם מישהו התנסה במסך זה ? או ראה אותו בפעולה לעומת מסכים אחרים והתאכזב ? האם מישהו מכיר מישהו שקנה והתאכזב ?
זה לא מעט כסף ולכן אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע.
אני אומר מקסימום מביאים לי אותו ואם אראה שהוא לא מספיק טוב אני מחזיר אותו,אחרי יש את הגנת הצרכן ,14 יום החזרה אם לא מרוצים מהמוצר,נכון?
אך האם זה הימור לקחת מוצר מדבקה,יש סיכוי שמדובר במוצר טוב.
קראתי תגובות של 2 קונים בזאפ שהיו מרוצים מהמסך.
האם אין זה נכון שרוב המוצרים החשמליים,פיוזים ,מעגלים אלקרוניים מיוצרים בסין ונכנסים לקרביים של רוב המותגים שאנו מכירים?
כן ידוע לי שבעצם המסך של ה APEX הוא של פיליפס LG,זה כבר דבר נשמע לי כדבר חיובי,בעיקר אחרי שראיתי את המסכים של פיליפס בפעולה.
מה שבעצם חשוב לי לדעת זה האם מישהו התנסה במסך זה ? או ראה אותו בפעולה לעומת מסכים אחרים והתאכזב ? האם מישהו מכיר מישהו שקנה והתאכזב ?
זה לא מעט כסף ולכן אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע.
אני אומר מקסימום מביאים לי אותו ואם אראה שהוא לא מספיק טוב אני מחזיר אותו,אחרי יש את הגנת הצרכן ,14 יום החזרה אם לא מרוצים מהמוצר,נכון?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אוקיי, קודם כל אני רוצה להתנצל ולתקן עצמי.
עידכנו אותי בפרטי שטעיתי ו-APEX DIGITAL אינה חברת מדבקה אלא חברה סינית רצינית שמייצרת בכמויות ומוכרת גם באירופה ובארה"ב.
משל ב-2003 המפעל הזה ייצר יותר מחמישה מליון נגני די וי די . כמליון וחצי מהם נמכרו רק בארצות הברית. גם טלויזיות ה-LCD מורכבות באותו מפעל בסין. הפאנלים כמובן אינם מיוצרים שם.
אנשים שהיו בארצות הברית דיווחו שהמוצרים שלה מופצים תחת שמה בכמה מרשתות האלקטרוניקה הגדולות כמו בסט ביי.
ולכל העובדות האלה אין שום קשר לאיכות התמונה בטלויזיות - היא לכל היותר בינונית.
תודה ל-Logan על העידכון.
עידכנו אותי בפרטי שטעיתי ו-APEX DIGITAL אינה חברת מדבקה אלא חברה סינית רצינית שמייצרת בכמויות ומוכרת גם באירופה ובארה"ב.
משל ב-2003 המפעל הזה ייצר יותר מחמישה מליון נגני די וי די . כמליון וחצי מהם נמכרו רק בארצות הברית. גם טלויזיות ה-LCD מורכבות באותו מפעל בסין. הפאנלים כמובן אינם מיוצרים שם.
אנשים שהיו בארצות הברית דיווחו שהמוצרים שלה מופצים תחת שמה בכמה מרשתות האלקטרוניקה הגדולות כמו בסט ביי.
תודה ל-Logan על העידכון.
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
קשה לי להאמין שבעלי חנויות ישתפו פעולה ויתנו למישהו לכייל להם מסכים, יש להם מסכים ספציפים בחנות שהם מעוניינים שייראו טוב יותר מאחרים.MartinHSabag כתב: כלומר, לראות הרבה מסכים בפעולה, להתעלם מהנתונים כרגע (מלבד כמות וסוג כניסות למשל) ולהחליט מה נראה הכי טוב בעיניך (זאת לאחר הבאת כולם לאותה רמה בסיסית של כיול) בעזרת AVIA או DVE....
ben16
אתה אמרת שראית את המסך בפעולה והוא נראה טוב ביחס לשאר המסכים שהוצגו וודאי שהיו בינהם פירמות מוכרות יותר, אז אני לא מבין מה ההתלבטות , אם התמונה ניראת לך טוב וללא בעיות בשידורי טלוויזיה ובתמונת DVD אז סימן שהנתומים הבסיסים אכן נכונים מה עוד שמחירה של LCD זו פחות חצי משאר הפירמות המוכרות וזה נראה לך אותו דבר אז זה בהחלט מציאה.
אתה אמרת שראית את המסך בפעולה והוא נראה טוב ביחס לשאר המסכים שהוצגו וודאי שהיו בינהם פירמות מוכרות יותר, אז אני לא מבין מה ההתלבטות , אם התמונה ניראת לך טוב וללא בעיות בשידורי טלוויזיה ובתמונת DVD אז סימן שהנתומים הבסיסים אכן נכונים מה עוד שמחירה של LCD זו פחות חצי משאר הפירמות המוכרות וזה נראה לך אותו דבר אז זה בהחלט מציאה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני מוכן לקבל גישה כזו אך ורק אם היא כיילה את המסכים בעצמה מראש....shmulikwe כתב:קשה לי להאמין שבעלי חנויות ישתפו פעולה ויתנו למישהו לכייל להם מסכים, יש להם מסכים ספציפים בחנות שהם מעוניינים שייראו טוב יותר מאחרים.MartinHSabag כתב: כלומר, לראות הרבה מסכים בפעולה, להתעלם מהנתונים כרגע (מלבד כמות וסוג כניסות למשל) ולהחליט מה נראה הכי טוב בעיניך (זאת לאחר הבאת כולם לאותה רמה בסיסית של כיול) בעזרת AVIA או DVE.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
באמת תודה על העזרה,אתם באמת רציניים ,
אני חושב שאני הולך על המסך הזה.
מרטין לעניין הכיול,כשהייתי בחנות שיחקתי עם המסך ושיניתי לו את הכיוונים ואף אחד לא מנע בעדי לעשות זאת.
לדעתי ונסיוני המועט התמונה יותר מבינונית,אני מקווה שכך זה יהיה גם בבית.
תודה ובקרוב אצלכם.
אני חושב שאני הולך על המסך הזה.
מרטין לעניין הכיול,כשהייתי בחנות שיחקתי עם המסך ושיניתי לו את הכיוונים ואף אחד לא מנע בעדי לעשות זאת.
לדעתי ונסיוני המועט התמונה יותר מבינונית,אני מקווה שכך זה יהיה גם בבית.
תודה ובקרוב אצלכם.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
בארץ היא חברת מדבקה,שכנראה היבואן קנה את זכויות השימוש במותג (כך לפחות נכתב בפורום בעבר).MartinHSabag כתב:אוקיי, קודם כל אני רוצה להתנצל ולתקן עצמי.
תודה ל-Logan על העידכון....
הוכחה לעבודה הזאת תוכל למצוא באתר APEX DIGITAL,הדגמים שנמכרים בארץ לא מופיעים באתר.
יכול להיות שנפלת בדיוק בבור שהם רוצים שתיפול בו. מי אמר ש-Apex ו-Apex Digital זה אותו הדבר? אם ל-Apex Digital אין שום עניין בשוק בארץ, הם מן הסתם אפילו לא יודעים שיש פה חברה שמוכרת מסכים עם שם דומה.MartinHSabag כתב:אוקיי, קודם כל אני רוצה להתנצל ולתקן עצמי.
תודה ל-Logan על העידכון....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לציין כי אישית דיברתי עם בחור בשם רוני מפרוסמן אשר אמר לי כי אין מדובר במוצר מדבקה וכי המסך הוא ידוע ומוכר וכך גם החברה.
אך לא ידע להסביר מדוע אני לא מוצא את המסך בגוגל בעולם חוץ מסין ובארץ.
אך זה לא משנה הלכתי לראות את המסך שוב עם חבר ע"מ לחזק את ההחלטה והוא היה בדיעה אחת עימי כי המסך נותן תמונה לא פחות טובה מהפיליפס שהיתה צמודה אליה ואף יותר טובה משדאר המותגים שהיו כמו, LG סמסונג,טושיבה ודגמים אחרים של פיליפס.שוב שיחקתי עם המסך וראיתי שהיא אפילו לא היתה בבבהירות הגבוהה ביותר.
ביקשתי מהמוכר שישים את שאר המסכים על הבהירות הגבוהה ביותר ואמר כי הם נמצאים על הבהירות הגבוהה ביותר.
אך לא ידע להסביר מדוע אני לא מוצא את המסך בגוגל בעולם חוץ מסין ובארץ.
אך זה לא משנה הלכתי לראות את המסך שוב עם חבר ע"מ לחזק את ההחלטה והוא היה בדיעה אחת עימי כי המסך נותן תמונה לא פחות טובה מהפיליפס שהיתה צמודה אליה ואף יותר טובה משדאר המותגים שהיו כמו, LG סמסונג,טושיבה ודגמים אחרים של פיליפס.שוב שיחקתי עם המסך וראיתי שהיא אפילו לא היתה בבבהירות הגבוהה ביותר.
ביקשתי מהמוכר שישים את שאר המסכים על הבהירות הגבוהה ביותר ואמר כי הם נמצאים על הבהירות הגבוהה ביותר.