Hdr בסוני 65xf9005 בעיה בצבעים בנטפליקס
לאחר העדכון של המערכת הפעלה של המסך נתקלתי ב2 בעיות בצפייה בנטפליקס.
1)כאשר אני צופה בנטפליקס באמצעות האפליקציה(המעודכנת לגרסה אחרונה) כאשר אני מחבר אוזניות איכות הצפייה יורדת לhd כלומר מתבטלת האפשרות לצפות בתוכן שזמין באיכות Dolby vision
2) ברגע שאני מנתק את האוזניות התוכן חוזר להיות זמין בdolby vision אולם איכות הצבעים מתדרדרת..צבע לבן המסך בחירה למשל הופך לאיפור וכן הצבעים דהוים יותר.
האם ישנו פתרון? כמו כן כרגע המסך מכויל על ברירת מחדל. יש הגדרות מומלצות או הסבר איך לכייל?
1)כאשר אני צופה בנטפליקס באמצעות האפליקציה(המעודכנת לגרסה אחרונה) כאשר אני מחבר אוזניות איכות הצפייה יורדת לhd כלומר מתבטלת האפשרות לצפות בתוכן שזמין באיכות Dolby vision
2) ברגע שאני מנתק את האוזניות התוכן חוזר להיות זמין בdolby vision אולם איכות הצבעים מתדרדרת..צבע לבן המסך בחירה למשל הופך לאיפור וכן הצבעים דהוים יותר.
האם ישנו פתרון? כמו כן כרגע המסך מכויל על ברירת מחדל. יש הגדרות מומלצות או הסבר איך לכייל?
אתה מדבר על אוזניותBT נכון? זוהי איזה מגבלה באפליקציה של נטפליקס ברגע שהיא מזהה אוזניות bt זה מגביל את הצפיה ל 1080p, הדרך היחידה כרגע שאני מכיר לעקוף את זה זה חיבור משדר bt חיצוני עם כבל אופטי או כבל אוזניות רגיל ואז אתה יכול לצפות ללא בעיה. בכל מקרה ה BT בטלויזיה הזאת גרוע ברמות ככה שעם אתה רוצה לצפות עם אוזניות bt גם ככה כנראה שתצתרך משדר.
2.לגבי זה כנראה שהנטפליקס חוזר למצב hdr אבל הטלויזיה לא או שהפוך, פשוט תפעיל את האפליקציה מחדש בלי חיבור של אוזניות
2.לגבי זה כנראה שהנטפליקס חוזר למצב hdr אבל הטלויזיה לא או שהפוך, פשוט תפעיל את האפליקציה מחדש בלי חיבור של אוזניות
·eladme כתב:לגבי הbt שמתי לב זה עוד באג שאפשר לחיות איתו .
הדבר שיותר מציק לי זה השינוי לרעה הדרמטי כאשר התוכן בdolby vision במקום לקבל שיפור איכות אני מקבל ירידה באיכות....
למדתי שיש בלוטוט בטלויזיה הזו, לא ידעתי
לגבי השינוי לרעה בדולבי יזם ממש לא מבין מה אתה מתכוון. איכות תמונה נפלאה