כמה שאלות לגבי זוג רמקולים ישן
שלום, לאחרונה הגיעו אלי זוג רמקולים Lenco L-1000S, ומכיוון שאינני זקוק להם תרמתי אותם.
במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600
לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי.
בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות).
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה.
תודה!
במקום אליו תרמתי החליטו שלא להקשיב לי, וחיברו אותם למגבר Lax-PS600
לאחר זמן מה חדלו הרמקולים מלעבוד, וחזרו אלי.
בדיקה מהירה הראתה כי הממברנות נראות תקינות, וכי כל החיווט הפנימי תקין (בדיקת התנגדות).
למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
אני רק אציין שבעוד שלרמקולים יש הספק של 60W על 8 אוהם, המגבר מוציא באזור ה250 אם אינני טועה.
תודה!
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין תודה על העזרה,
השאר, תודה על ההומור, לפחות צחקתי
בכל מקרה, צירפתי תמונות של הרמקול כולו, ושל אחד מהדרייברים
אגב, משהו שנראה לי לא הגיוני, החוטים ממשיכים ללתוך הדרייבר, אבל פתאום נגמרים, לאחר שחדרו לתוך הבד ויצאו)
מרטין, תוכל לפרט מה אני צריך למדוד?
השאר, תודה על ההומור, לפחות צחקתי
בכל מקרה, צירפתי תמונות של הרמקול כולו, ושל אחד מהדרייברים
אגב, משהו שנראה לי לא הגיוני, החוטים ממשיכים ללתוך הדרייבר, אבל פתאום נגמרים, לאחר שחדרו לתוך הבד ויצאו)
מרטין, תוכל לפרט מה אני צריך למדוד?
-
- דרייבר
-
- דרייבר
-
- כל הרמקול
קצת קשה לי להבין מהצילום היכן בדיוק הם נגמרים אבל אם הם נגמרים ולא מחוברים לסליל אז זה היה פלא גדול מאוד אם הם היו עובדיםidoleff כתב:בשמחה, שתי תמונות. רק בשביל ההסבר, החוטים נגמרים איפה שזה נראה. הם לא נוגעים בכלום בקצה....
ירון
יש למעלה צילום של דרייבר מחוץ לקופסה
מגיעים אליו זוג חוטים שמולחמים לפלטה
אל אותה פלטה אמורים להיות מולחמים זוג חוטים אדומים דקים (מופיעים בצילומים) שהם בעצם המשך של החוטים המקורים שנראה כאילו הם נגמרים
זוג החוטים האדומים ממשיכים אל תוך הדרייבר ומתחברים לסליל
האים יש נתק כול שהוא באחד השלבים המתוארים או שיש רצף חיבורים (חוט חיצוני - פלטת הלחמה - חוט אדום דק - סליל) ?
בדיקת התנגדות לדרייבר לבדיקת תקינותו תבוצע בחיבורים על פלטת ההלחמות (חוט חיצוני - חוט אדום דק ...) אבל צריך לנתק את החוט בחיצוני כי הדרייבים מחוברים במקביל
ירון
מגיעים אליו זוג חוטים שמולחמים לפלטה
אל אותה פלטה אמורים להיות מולחמים זוג חוטים אדומים דקים (מופיעים בצילומים) שהם בעצם המשך של החוטים המקורים שנראה כאילו הם נגמרים
זוג החוטים האדומים ממשיכים אל תוך הדרייבר ומתחברים לסליל
האים יש נתק כול שהוא באחד השלבים המתוארים או שיש רצף חיבורים (חוט חיצוני - פלטת הלחמה - חוט אדום דק - סליל) ?
בדיקת התנגדות לדרייבר לבדיקת תקינותו תבוצע בחיבורים על פלטת ההלחמות (חוט חיצוני - חוט אדום דק ...) אבל צריך לנתק את החוט בחיצוני כי הדרייבים מחוברים במקביל
ירון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: