מסך מתקלף?
שמתי לב לפני 5 דק׳ בדיוק לאזור מאוד מוזר בטלוויזיה, נראה כאילו היא מתחילה להתקלף??
מצטער על איכות התמונות, קשה יחסית לצלם את זה.
לא קיבל מכה ולא כלום.
אני לא מתקרב בכלל לאזור הזה (חסום כמעט לחלוטין על ידי כל הרמקולים..).
הייסנס 65m7000 אמורה להיות תחת אחריות.
מצטער על איכות התמונות, קשה יחסית לצלם את זה.
לא קיבל מכה ולא כלום.
אני לא מתקרב בכלל לאזור הזה (חסום כמעט לחלוטין על ידי כל הרמקולים..).
הייסנס 65m7000 אמורה להיות תחת אחריות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@Sourc3
·
למען האמת, גם לי קשה לקבוע משהו התמונות שצירפת. יכול להיות שזה קילוף, אבל לי זה נראה יותר כמו לכלוך.
אני מניח שבלי בדיקה פיזית יהיה קשה לטכנאי להגיד בוודאות מה זה.
·
למען האמת, גם לי קשה לקבוע משהו התמונות שצירפת. יכול להיות שזה קילוף, אבל לי זה נראה יותר כמו לכלוך.
אני מניח שבלי בדיקה פיזית יהיה קשה לטכנאי להגיד בוודאות מה זה.
היו אצל שני טכנאים.
לא אמר כלום וישר התחיל לגרד עם הציפורן 2 דק' את הטלוויזיה ואמר שזה לכלוך (פשוט קילף הכל עם הציפורן..).
אמר שאין דבר כזה פאנל מתקלף ושהוא הרבה שנים בתחום.
ישר הבנתי שהם באים בגישה של תשובה מוכנה מראש..
סיפרתי לו גם על בעיה נוספת שיש (שקצת השלמתי איתה בחצי שנה האחרונה, וששלחתי לגביה הודעות להייסנס בפייסבוק עוד ממאי 19') שלפחות פעם פעמיים בשבוע הטלוויזיה נכבית באופן רנדומלי בזמן צפייה (אין שום כיבוי אוטומטי או חיסכון מופעל).
הוא אמר שזה קשור לעדכון גרסא, הראתי לו שיש לי את הגרסא הישראלית הכי מעודכנת..(טוב שלא השקעתי בעניין הגרסאות והכיולים 30 שעות במצטבר עד כה..אמרתי לו גם שיש לי שנתיים ניסיון איתם ושיציץ בפורום..). השתכנע שמעודכן ולא ידע להסביר.
לפני שיצא צילמתי את הטופס שהוא כתב, עכשיו אני רואה שהוא כתב מילה במילה:
"לקוח טוען שיש ניתוקים לסירוגין ושמסך מתחיל להתקלף, לפי ידיעתי המסך לא מתקלף אלא מלוכלך בלבד. לגבי ניתוקים מצריך עדכון גרסה".
מרגיש כמו חוסר מקצועיות.
אציין גם ששיתפתי חנות מתמחה מתחילת התהליך בסיפור הזה, ואמרו לי שזה מוכר ושחד משמעית זה נובע כתוצאה מהתחממות יתר של אחד ממוקדי התאורה של המסך, והלך הפאנל.
שכל חברה שתכבד את עצמה תחליף את המסך.
ושהם בשוק מההתנהלות שלהם מולי עם התשובות ומה שהיה עכשיו.
בקיצור, כרגע קשה לי להמליץ על קנייה של הייסנס (כל עוד האחריות תחת אלקטרוניקס פרו, שמסתבר שכל מה שאומרים עליהם זה אמת ).
לא אמר כלום וישר התחיל לגרד עם הציפורן 2 דק' את הטלוויזיה ואמר שזה לכלוך (פשוט קילף הכל עם הציפורן..).
אמר שאין דבר כזה פאנל מתקלף ושהוא הרבה שנים בתחום.
ישר הבנתי שהם באים בגישה של תשובה מוכנה מראש..
סיפרתי לו גם על בעיה נוספת שיש (שקצת השלמתי איתה בחצי שנה האחרונה, וששלחתי לגביה הודעות להייסנס בפייסבוק עוד ממאי 19') שלפחות פעם פעמיים בשבוע הטלוויזיה נכבית באופן רנדומלי בזמן צפייה (אין שום כיבוי אוטומטי או חיסכון מופעל).
הוא אמר שזה קשור לעדכון גרסא, הראתי לו שיש לי את הגרסא הישראלית הכי מעודכנת..(טוב שלא השקעתי בעניין הגרסאות והכיולים 30 שעות במצטבר עד כה..אמרתי לו גם שיש לי שנתיים ניסיון איתם ושיציץ בפורום..). השתכנע שמעודכן ולא ידע להסביר.
לפני שיצא צילמתי את הטופס שהוא כתב, עכשיו אני רואה שהוא כתב מילה במילה:
"לקוח טוען שיש ניתוקים לסירוגין ושמסך מתחיל להתקלף, לפי ידיעתי המסך לא מתקלף אלא מלוכלך בלבד. לגבי ניתוקים מצריך עדכון גרסה".
מרגיש כמו חוסר מקצועיות.
אציין גם ששיתפתי חנות מתמחה מתחילת התהליך בסיפור הזה, ואמרו לי שזה מוכר ושחד משמעית זה נובע כתוצאה מהתחממות יתר של אחד ממוקדי התאורה של המסך, והלך הפאנל.
שכל חברה שתכבד את עצמה תחליף את המסך.
ושהם בשוק מההתנהלות שלהם מולי עם התשובות ומה שהיה עכשיו.
בקיצור, כרגע קשה לי להמליץ על קנייה של הייסנס (כל עוד האחריות תחת אלקטרוניקס פרו, שמסתבר שכל מה שאומרים עליהם זה אמת ).
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9047
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
השאלה האם אחרי "ניקוי הציפורן" רואים "בור" בפאנל ? או מן מדרגה כזו ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.