מישהו מכיר/התנסה בסטרימר X96 AIR? אשמח לשמוע חוות דעת
ברצוני לקנות סטירמר שאוכל להנות ממנו. נתקלתי בEBAY בסטרימר שנקרא X96 AIR 8K 2+16G. אנדרואיד 9. האם מישהו מכיר את הסטרימר הזה והתנסה איתו? לפני כשנה קניתי מאליאקספרס סטרימר שמקרא TANIX. נראה מבטיח אבל יש לו כנראה בעיה מובנית שאחרי זמן קצר של צפיה הוא נתקע. מחיפושים ברשת, הבנתי שזו תופעה מוכרת בסטרימר הזה. בקיצור, מחפש סטרימר שיהיה תקין, הדרישות שלי לא בשמיים, קודי, נטפליקס ועידן+. אשמח לשמוע המלצותיכם.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@omerts
·
תתקין על ה-Tanix את CoreELEC (אם הוא מבוסס על Amlogic) ויהיה טוב.
האנדרויד במרבית הסטרימרים הסיניים האלה הוא zבל. המכשירים עצמם סבירים בד"כ.
לא תקבל במכשיר הזה נטפליקס ברזולוציה סבירה, אבל קודי כן, ועידן+ יש בקודי.
·
תתקין על ה-Tanix את CoreELEC (אם הוא מבוסס על Amlogic) ויהיה טוב.
האנדרויד במרבית הסטרימרים הסיניים האלה הוא zבל. המכשירים עצמם סבירים בד"כ.
לא תקבל במכשיר הזה נטפליקס ברזולוציה סבירה, אבל קודי כן, ועידן+ יש בקודי.
תודה לתשובתך. אנסה, אין לי מה להפסיד. בכל אופן זה המפרט. לדעתך יתאים?
Model Tanix TX3-H
Basic Specs SoC: Amlogic S905X3 Quad Core 4x ARM-A55 @ 1.9GHz (64bit) / GPU Mali-G31 MP2 / 12nm
System: Android 9 Pie (32bit)
Ram and storage: 2/4GB DDR3 – 16/32/64GB eMMC (4/32GB in review)
Network: Wifi a/b/g/n Dual Band + Bluetooth 4.0 (SP6330) / Wifi b/g/n (2GB) / Ethernet 10/100
Ports: HDMI 2.1 4K@75fps / Jack AV / USB 2.0 / USB 3.0 / MicroSD / Reset
Extras: IR remote / HDMI cable / Manual / DC 5V 2A adapter
Materials and measures: Plastic / LED panel / 77 x 77 x 17 mm / 125 gr.
Model Tanix TX3-H
Basic Specs SoC: Amlogic S905X3 Quad Core 4x ARM-A55 @ 1.9GHz (64bit) / GPU Mali-G31 MP2 / 12nm
System: Android 9 Pie (32bit)
Ram and storage: 2/4GB DDR3 – 16/32/64GB eMMC (4/32GB in review)
Network: Wifi a/b/g/n Dual Band + Bluetooth 4.0 (SP6330) / Wifi b/g/n (2GB) / Ethernet 10/100
Ports: HDMI 2.1 4K@75fps / Jack AV / USB 2.0 / USB 3.0 / MicroSD / Reset
Extras: IR remote / HDMI cable / Manual / DC 5V 2A adapter
Materials and measures: Plastic / LED panel / 77 x 77 x 17 mm / 125 gr.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@omerts
·
כן. על ה-S905X3 כרגע אפשר להשתמש רק בגרסת ה-nightly. אבל היא כבר דיי יציבה.
כל מה שאתה צריך זה כרטיס uSD או דיסק און קי להתקין את המערכת עליו.
·
כן. על ה-S905X3 כרגע אפשר להשתמש רק בגרסת ה-nightly. אבל היא כבר דיי יציבה.
כל מה שאתה צריך זה כרטיס uSD או דיסק און קי להתקין את המערכת עליו.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
@omerts
ממליץ לך גם להתקין CoreELEC. יש מעט מאוד סטרימרים עם תמיכה רשמית של NF כך שהמבחר דל מאוד לשימוש הזה. אם יש לך טלויזיה חכמה, פשוט תתקין עליה NF ותוותר על שימוש בסטרימר לשימוש הזה.
ממליץ לך גם להתקין CoreELEC. יש מעט מאוד סטרימרים עם תמיכה רשמית של NF כך שהמבחר דל מאוד לשימוש הזה. אם יש לך טלויזיה חכמה, פשוט תתקין עליה NF ותוותר על שימוש בסטרימר לשימוש הזה.
נערך לאחרונה על ידי muataz ב 08/03/2020 21:55, נערך פעם 1 בסך הכל.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
@shmizan
סיכום יפה.
אני גם חשבתי שהSOC הזה חדש ומוזר שיהיה במכשיר מלפני שנה. אבל אני לא באמת מתמצא מספיק.
באופן אישי אני לא צריך מנוי NF, אז לקנות משהו כמו שילד היה לי מיותר (אם אני ממש ארצה NF אז אני אתקין על הטלויזיה כמו שעשיתי עם AMAZON וגם בזה אני לא משתמש). מה עוד שאני מוצא את זה מרגיז שמכשיר שעולה $200 מחברת ענק עדיין לא נפטר מכל מיני בעיות שיש לו כבר שנים. אולי הן לא מפריעות להרבה אנשים, אבל עדיין. אני משתמש עכשיו בCE על סטרימר ליליפוט, אחרי הרבה מאוד שנים עם XBMC וקודי על ווינדוז, החוויה לא מאוד שונה מבחינתי. עשיתי את המעבר בעיקר בגלל אי הנוחות של 4K בווינדוז.
סיכום יפה.
אני גם חשבתי שהSOC הזה חדש ומוזר שיהיה במכשיר מלפני שנה. אבל אני לא באמת מתמצא מספיק.
באופן אישי אני לא צריך מנוי NF, אז לקנות משהו כמו שילד היה לי מיותר (אם אני ממש ארצה NF אז אני אתקין על הטלויזיה כמו שעשיתי עם AMAZON וגם בזה אני לא משתמש). מה עוד שאני מוצא את זה מרגיז שמכשיר שעולה $200 מחברת ענק עדיין לא נפטר מכל מיני בעיות שיש לו כבר שנים. אולי הן לא מפריעות להרבה אנשים, אבל עדיין. אני משתמש עכשיו בCE על סטרימר ליליפוט, אחרי הרבה מאוד שנים עם XBMC וקודי על ווינדוז, החוויה לא מאוד שונה מבחינתי. עשיתי את המעבר בעיקר בגלל אי הנוחות של 4K בווינדוז.
נערך לאחרונה על ידי muataz ב 09/03/2020 0:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@muataz @shmizan
·
אני מסכים שמעבדים מסדרת ה-*S905X הם דיי חלשים, אבל ה-S922X הם ליגה אחרת לגמרי.
סטרימרים כאלה יקרים יותר, כן, אבל הביצועים שמקבלים הם עדיפים בכמה סדרי גודל, לדעתי.
יש לי את ה-Odroid N2 ואת ה-GT-King (הרגיל, לא פרו) והם פשוט נותנים ביצועים שהייתי משווה ל-PC מבוסס מעבד סלרון\פנטיום מודרני. קודי רץ חלק מאד, ועכשיו עם התמיכה בהתקנה ישירות על הזכרון הפנימי של המכשיר, מקבלים ביצועים עוד יותר טובים מבחינת זמני עלייה וטעינה של קירות הסרטים\תמונות.
בנוגע לקריסות. לי לא יצא להיתקל הרבה בקריסות. לרוב זה קורה בגלל תוסף דפוק, או אולי בעיה ברשת שיכולה לגרום לקודי להתקע. רוב השימוש שלי הוא ל-IPTV ומדי פעם אני צופה בסרטים. עם צפייה בסרטים, לא זכור לי שנתקלתי בבעיות כמו קריסות.
·
אני מסכים שמעבדים מסדרת ה-*S905X הם דיי חלשים, אבל ה-S922X הם ליגה אחרת לגמרי.
סטרימרים כאלה יקרים יותר, כן, אבל הביצועים שמקבלים הם עדיפים בכמה סדרי גודל, לדעתי.
יש לי את ה-Odroid N2 ואת ה-GT-King (הרגיל, לא פרו) והם פשוט נותנים ביצועים שהייתי משווה ל-PC מבוסס מעבד סלרון\פנטיום מודרני. קודי רץ חלק מאד, ועכשיו עם התמיכה בהתקנה ישירות על הזכרון הפנימי של המכשיר, מקבלים ביצועים עוד יותר טובים מבחינת זמני עלייה וטעינה של קירות הסרטים\תמונות.
בנוגע לקריסות. לי לא יצא להיתקל הרבה בקריסות. לרוב זה קורה בגלל תוסף דפוק, או אולי בעיה ברשת שיכולה לגרום לקודי להתקע. רוב השימוש שלי הוא ל-IPTV ומדי פעם אני צופה בסרטים. עם צפייה בסרטים, לא זכור לי שנתקלתי בבעיות כמו קריסות.