סטרימר עם תמיכה בדיסק קשיח פנימי
שלום רב,
אחרי הרבה שנים, סטרימר מסוג Popcorn C200 שבק חיים (ספק כוח מת). בשנים האחרונות השימוש העיקרי שלו היה שמירת סרטונים של ימי הולדת במשפחה וכו׳.
מחפש סטרימר חדיש שתומך בדיסק קשיח פנימי (יש כזה היום?!)
תודה,
יניב
אחרי הרבה שנים, סטרימר מסוג Popcorn C200 שבק חיים (ספק כוח מת). בשנים האחרונות השימוש העיקרי שלו היה שמירת סרטונים של ימי הולדת במשפחה וכו׳.
מחפש סטרימר חדיש שתומך בדיסק קשיח פנימי (יש כזה היום?!)
תודה,
יניב
נערך לאחרונה על ידי yaniv_s ב 07/03/2020 12:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
Re: סטרימר עם תמיכה בדיסק קשיח חיצוני
@yaniv_s
בכותרת כתבת חיצוני ובגוף הפוסט, פנימי. מה אתה מחפש בדיוק?
יש הרבה סטרימרים עם חיבור USB שיתמכו בחיצוני. פנימי יש נדמה לי Dune ו-Zappiti. הדרך הכי נוחה לטעמי זה להזרים ממקור חיצוני כמו מחשב ברשת הפנימית.
יש הרבה סטרימרים עם חיבור USB שיתמכו בחיצוני. פנימי יש נדמה לי Dune ו-Zappiti. הדרך הכי נוחה לטעמי זה להזרים ממקור חיצוני כמו מחשב ברשת הפנימית.
·צודק, התכוונתי לפנימי. תיקנתי את הכותרת בפוסט.muataz כתב:@yaniv_s
יש הרבה סטרימרים עם חיבור USB שיתמכו בחיצוני. פנימי יש נדמה לי Dune ו-Zappiti. הדרך הכי נוחה לטעמי זה להזרים ממקור חיצוני כמו מחשב ברשת הפנימית....
אשמח לקבל עוד מידע לגבי ההבדלים בין הסטרימרים השונים
- muataz
-
- טרול

- תגובות: 953
- שם מלא: muataz
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
@yaniv_s
יש פחות אופציות לכאלה עם מקום לדיסק פנימי והם גם עולים יותר. גם מחירים של דיסקים פנימיים יוסיפו לא מעט לעלות. תעשה חיפוש ברשת על שתי החברות שציינתי. יש פה גם שרשור די גדול על DUNE. יכול גם לשקול NUC מיני-PC.
אם יש לך כבר מחשב בבית שאתה מוריד אליו תוכן, אז הכי פשוט לחבר אותו + סטרימר קטן לרשת פנימית ואז לשתף תיקיות ולהשתמש בקודי או PLEX.
יש פחות אופציות לכאלה עם מקום לדיסק פנימי והם גם עולים יותר. גם מחירים של דיסקים פנימיים יוסיפו לא מעט לעלות. תעשה חיפוש ברשת על שתי החברות שציינתי. יש פה גם שרשור די גדול על DUNE. יכול גם לשקול NUC מיני-PC.
אם יש לך כבר מחשב בבית שאתה מוריד אליו תוכן, אז הכי פשוט לחבר אותו + סטרימר קטן לרשת פנימית ואז לשתף תיקיות ולהשתמש בקודי או PLEX.
תודה.
בינתים קניתי NAS של Synology לאחסון של כל המידע שיש לי, וממנו אפשר לעשות גם Streaming אבל אני גם במאמץ קטן לנסות לתקן את ספק הכוח של ה-C200.
הזמנתי קבל ומעגל משולב שנראה שניזוקו על הלוח של ספק הכוח. אעדכן אם אצליח לתקן.
תודה,
יניב
בינתים קניתי NAS של Synology לאחסון של כל המידע שיש לי, וממנו אפשר לעשות גם Streaming אבל אני גם במאמץ קטן לנסות לתקן את ספק הכוח של ה-C200.
הזמנתי קבל ומעגל משולב שנראה שניזוקו על הלוח של ספק הכוח. אעדכן אם אצליח לתקן.
תודה,
יניב