מתלבט -75Q90R או 85XG9505
שלום
אשמח לשמוע דעתכם.
מרחק צפיה 4.5 מטר.
-שימושים נטפליקס 4k,yes,אקס בוקס.
-יש חלון חשמלי גדול יציאה למרפסת מהצד.
-הוזכרה פה בעיה מטרידה בסוני לגבי תכנים מנטפליקס DV-צופה המון בנטפליקס,אשמח אם יכולים לשפוך אור על בעיה זו.
-שמעתי על בעייתיות של נותני האחריות,אך שמעתי גם שישפאר עומדים לעשות שינויים בעניין.
קיבלתי הצעות של 14,500 על הסמסונג ו 17,000 על הסוני.
אשמח לשמוע דעתכם.
מרחק צפיה 4.5 מטר.
-שימושים נטפליקס 4k,yes,אקס בוקס.
-יש חלון חשמלי גדול יציאה למרפסת מהצד.
-הוזכרה פה בעיה מטרידה בסוני לגבי תכנים מנטפליקס DV-צופה המון בנטפליקס,אשמח אם יכולים לשפוך אור על בעיה זו.
-שמעתי על בעייתיות של נותני האחריות,אך שמעתי גם שישפאר עומדים לעשות שינויים בעניין.
קיבלתי הצעות של 14,500 על הסמסונג ו 17,000 על הסוני.
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11522
- נתן תודות: 1198 פעמים
- קיבל תודות: 2426 פעמים
יש לי את הסוני הנ"ל, מסך מדהים. אבל לא הייתי שולל את 75Q90R מלבד שהוא יותר קטן.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
@moshe55
·
משה,
אני בטוח מבין פחות בטלוויזיות מהרבה משתתפים פה אבל לדעתי אתה עושה כאן השוואה לא נכונה.
אתה משווה כאן טלוויזיות ששונות אחת מהשניה בגודל באיכות ובמחיר.
כדי לייצר השוואה בעלת ערך אתה צריך לפחות פרמטר אחד זהה.
אם אתה משווה לסוני 85XG9505 שעולה כ17K אתה צריך להסתכל על ה סמסונג Q70 בגודל 86" ועל ה LG SM9000 בגודל 86", לא בדקתי לעומק אבל הן באותו סדר גודל של מחיר.
אני אגב די התעלמתי מהסוני בגלל האקסבוקס והנוחות של הממשק כי יש לי ילדים קטנים, אבל אולי זו טעות.
·
משה,
אני בטוח מבין פחות בטלוויזיות מהרבה משתתפים פה אבל לדעתי אתה עושה כאן השוואה לא נכונה.
אתה משווה כאן טלוויזיות ששונות אחת מהשניה בגודל באיכות ובמחיר.
כדי לייצר השוואה בעלת ערך אתה צריך לפחות פרמטר אחד זהה.
אם אתה משווה לסוני 85XG9505 שעולה כ17K אתה צריך להסתכל על ה סמסונג Q70 בגודל 86" ועל ה LG SM9000 בגודל 86", לא בדקתי לעומק אבל הן באותו סדר גודל של מחיר.
אני אגב די התעלמתי מהסוני בגלל האקסבוקס והנוחות של הממשק כי יש לי ילדים קטנים, אבל אולי זו טעות.