אשמח לעזרה - סאב אקטיבי לא מקבל סיגננל כאשר בוחר ב 2CH STEREO ב YAMAHA 3080
היי,
יש לי את המגבר RXA3080 , משום מה הסאב עובד כאשר יש מצב של כל ערוצים עובדים אך ב 2CH זה לא עובד, אני משתמש במגבר כח ומוציא ב PRE ל 2 ערוצים אך בדקתי גם במצב רגיל ופשוט לא יוצא סיגנל, ברגע שמעבר ל DSP הסאב עובד, חיפשתי הגדרות ולא מצאתי, רעיון למישהו?
יש לי את המגבר RXA3080 , משום מה הסאב עובד כאשר יש מצב של כל ערוצים עובדים אך ב 2CH זה לא עובד, אני משתמש במגבר כח ומוציא ב PRE ל 2 ערוצים אך בדקתי גם במצב רגיל ופשוט לא יוצא סיגנל, ברגע שמעבר ל DSP הסאב עובד, חיפשתי הגדרות ולא מצאתי, רעיון למישהו?
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 876
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 293 פעמים
OPTIONS -- EXTRA BASS -- ON
כרגע הרמקולים שלך מוגדרים על LARGE - והרסיבר מפענח ערוץ לסאב רק שהוא מקבל במקור ערוץ פעיל אליו מהמקור שמע או שהוא מפעיל DSP
במידה ורוצים שהסאב יעבוד במקביל לרמקולים בצורה קבוע כאשר שומעים סטריאו - מגדירים EXTRA BASS לON
זה תופס גם למצבים בהם SUBWOOFER 2 משוייך לZONE2\3
שיהיה סופש שמשי ונעים!
כרגע הרמקולים שלך מוגדרים על LARGE - והרסיבר מפענח ערוץ לסאב רק שהוא מקבל במקור ערוץ פעיל אליו מהמקור שמע או שהוא מפעיל DSP
במידה ורוצים שהסאב יעבוד במקביל לרמקולים בצורה קבוע כאשר שומעים סטריאו - מגדירים EXTRA BASS לON
שיהיה סופש שמשי ונעים!
·מה ההגדרה המקבילה ברסיבר דנון?Crossover-Shop כתב:OPTIONS -- EXTRA BASS -- ON
שיהיה סופש שמשי ונעים!...
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

- zion1234
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 867
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
·תודה רבה לך. השאלה שלך(והפיתרון כמובן) חידשה לי משהו... שבת שלום:Dyossiam2 כתב:היי,
יש לי את המגבר RXA3080 , משום מה הסאב עובד כאשר יש מצב של כל ערוצים עובדים אך ב 2CH זה לא עובד, אני משתמש במגבר כח ומוציא ב PRE ל 2 ערוצים אך בדקתי גם במצב רגיל ופשוט לא יוצא סיגנל, ברגע שמעבר ל DSP הסאב עובד, חיפשתי הגדרות ולא מצאתי, רעיון למישהו?...
- Crossover-Shop
- חבר פעיל במיוחד

SP SETTINGS ----> MANUAL SP SETUP -------> SUBWOOFER ---> PLUS
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9052
- נתן תודות: 1583 פעמים
- קיבל תודות: 1353 פעמים
@Crossover-Shop

7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.