מכונת קפה רטרו elektra

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
danny54 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 29
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אנחנו מחפשים מכונת קפה למשרד עורכי דין שעבר לאחרונה עיצוב פנים חדש והמעצבת ביקשה שנשים מכונת קפה שתשתלב בעיצוב, מה שזה לא אומר :wink:
בקיצור, היא שלחה לנו את הכתבה הזאת https://www.inn.co.il/News/News.aspx/424298 שכתוב בה על מכונות רטרו ואנחנו בדקנו את מה שהיא המליצה וראינו שהיא מדברת על מכונה של elektra שהיא באמת יפה אבל עולה 11-10 אלף ש"ח, זה לא נראה לכם מוגזם? אמנם זה ייראה מעולה, אבל זה שווה את המחיר גם מבחינת האיכות של המכונה עצמה ושל הקפה שהיא מוציאה? לי היא נראית ממש מסובכת לשימוש, אני צודק או לא? זה משהו שכל אחד יכול לתפעל או שצריך ללמוד את זה? ומה זה אומר שהיא אוטומטית למחצה כמו שראיתי שכתוב במפרט שלה?

itamars2
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2551
נתן תודות: 241 פעמים
קיבל תודות: 328 פעמים

שליחה #2 

שים לינק ספציפי ממה ששמת אף אחד לא יכול להבין למה הכוונה.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #3 

כבעלים של אלקטרה מנוף (מיקרו קאסה א-לבה) לא הייתי ממליץ עליה למשרד. היא אחלה מכונה לבית, אבל יש בה לא מעט דברים שהופכים את השימוש ליותר מסובך, מה שלא ממש מתאים למשרד.

את הדגם שמעל (מיקרו קאסה סמי-אוטומטיקה) לא יצא לי לתפעל, אבל על הנייר היא נראית פשוטה יותר לשימוש - משאבה במקום מנוף, שסתום תלת כיווני, ומחליף חום (במקום דוד בודד). נראה לי שכדאי לך למצוא חנות שיכולה להדגים את השימוש בה. לפחות מבחינת איכות הקפה המוניטין שלה מעולה.

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #4 

@danny54
נראה לי כמו רעיון לא טוב כלל ומשהו שרק מעצב/ת היו ממליצים עליו כי לעיתים קרובות מדי פרקטיות לא בראש מעייניהם.
מכונת קפה במשרד צריכה להיות כזו שנוחה לכל העובדים לתפעל אותה. קשה לי להאמין שמכונה כזו תעמוד בקריטריון הזה. כמה עובדים אתם במשרד?

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #5 

האם אתה רואה את עצמך דואג להכשרה לעובדים בשימוש במכונה? רואה את המזכירה או העו''ד המחוייטים מושכים שוטים של אספרסו לעצמם ולקליינטים, עושים ליכלוך ובלאגן ומבזבזים זמן?
אם כן, לך על אלקטרה או כל מכונה ידנית יפה אחרת.

לך לכיוון הפרקטי, מכונה אוטומטית דרך ספק פולים נראה לי כיוון יותר נכון.

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #6 

danny54 כתב:אנחנו מחפשים מכונת קפה למשרד עורכי דין שעבר לאחרונה עיצוב פנים חדש והמעצבת ביקשה שנשים מכונת קפה שתשתלב בעיצוב, מה שזה לא אומר :wink:
בקיצור, היא שלחה לנו את הכתבה הזאת https://www.inn.co.il/News/News.aspx/424298 שכתוב בה על מכונות רטרו ואנחנו בדקנו את מה שהיא המליצה וראינו שהיא מדברת על מכונה של elektra שהיא באמת יפה אבל עולה 11-10 אלף ש"ח, זה לא נראה לכם מוגזם? אמנם זה ייראה מעולה, אבל זה שווה את המחיר גם מבחינת האיכות של המכונה עצמה ושל הקפה שהיא מוציאה? לי היא נראית ממש מסובכת לשימוש, אני צודק או לא? זה משהו שכל אחד יכול לתפעל או שצריך ללמוד את זה? ומה זה אומר שהיא אוטומטית למחצה כמו שראיתי שכתוב במפרט שלה?
...
מכיר היטב את ה Elektra Micro Casa Semi Automatica, זאת שבקישור שצירפת עולה קצת פחות מרבבה של שקלים חדשים. המכונה היקרה קצת יותר אינה שונה בהרבה מבחינת תפעול.
לשאלותיך, היא יפה מאוד, המחיר אולי מוגזם אבל היא אכן נראית מעולה ומפיקה קפה מצויין (יש הרבה ביקורות מחמיאות ברשת). היא די מסובכת לשימוש, אבל לא הרבה יותר מכל מכונה "חצי אוטומטית" שקיימת. חצי אוטומטית אומר שאתה מפעיל את כפתור החליטה ומפסיק את החליטה באופן ידני, זה חצי אוטומטי כי את החליטה מבצעת משאבה חשמלית שדוחפת את המים ולא מנוף ידני. את טחינת הקפה, דחיסתו בסלסלה ואחר כך הזריקה של לתיבת הריקון אתה בהחלט צריך לעשות ידנית.
באופן יחסי האלקטרה קצת פחות פרקטית ממכונות תואמות כי יש לנקות אותה לעיתים קרובות ומיכל קיבול הנוזלים הוא קטן במיוחד. עוד דבר שחייבים להבין הוא שחובה שתהייה מטחנה לידה וקפה טרי יחסית, על מנת שתוכל להנות מהקפה שהיא מפיקה.
אם מתפעל את המכונה והמטחנה אדם שהוא סמי פדנט שמוכן גם לשמור עליה, מובטחת לכולם הנאה. אם המטרה היא להפיק קפה במהירות מבלי התעסקות מבלי לנקות ולתחזק ובלי השקעת זמן, נספרסו (אולי יש מעוצבות?) או כל מכונה אוטמטית שטוחנת חולטת ומפיקה את הקפה בלחיצת כפתור אחת, יספקו.
על מנת להנות מכל העולמות, אפשר אולי לחפש מכונת אלקטרה כזאת מושבתת ולקנות אותה בזול רק ליופי. ללקוחות ולעובדים אפשר להכין קפה מקפסולות או שחור. אם רוצים להרשים בזול, אפשר גם לקנות מתקן "קפה סיפון" ליופי בפחות מאלף ש"ח בעיצוב "רטרו" כמובן (ראה קישור), שסביר שישתלב בעיצוב שלכם. אם העיצוב יצלח, הזמן אותי בבקשה לפתיחת המשרד המחודש, או לפחות דאג להעלות תמונות.

בהצלחה

https://www.amazon.com/Diguo-Belgian-Be ... den&sr=1-1

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”