יש צורך בממיר הוט 4K לטלווזיית QLED 4K?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
omriten פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן,
קונה בקרוב טלוויזיית 4K QLED Q80 של סמסונג.
מתחבר להוט בשביל כדורגל ללא דיליי וכרגע אומר לקבל ממיר מיני פייבר - האם יש ערך בשדרוג לממיר 4K?
האם התכנים הרגילים (לא שני ערוצי ה4K שהם מציעים) יראו יותר טוב על ממיר 4K?
מוכר בחנות מסוימת אמר לי שבגלל שיש לממיר יכולות עיבוד תמונה גם תכני 1080P ייראו יותר טוב בממיר הזה, נשמע לכם סביר? היה נשמע לי טיפה תמוה

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

omriten כתב:אהלן,
קונה בקרוב טלוויזיית 4K QLED Q80 של סמסונג.
מתחבר להוט בשביל כדורגל ללא דיליי וכרגע אומר לקבל ממיר מיני פייבר - האם יש ערך בשדרוג לממיר 4K?
האם התכנים הרגילים (לא שני ערוצי ה4K שהם מציעים) יראו יותר טוב על ממיר 4K?
מוכר בחנות מסוימת אמר לי שבגלל שיש לממיר יכולות עיבוד תמונה גם תכני 1080P ייראו יותר טוב בממיר הזה, נשמע לכם סביר? היה נשמע לי טיפה תמוה
...
·
גם אם יש בממיר של הוט יכולות upscaling, יכולות ה-upscaling של הטלויזיה שלך עולות עליו עשרות מונים.
חוץ מזה, שלמיטב ידיעתי, ממיר 4K משדר תכני SD/HD בתור אות SD/HD לטלויזיה, ולא עושה upscaling בעצמו.

omriten פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

mdk_25 כתב:
...
...
·
גם אם יש בממיר של הוט יכולות upscaling, יכולות ה-upscaling של הטלויזיה שלך עולות עליו עשרות מונים.
חוץ מזה, שלמיטב ידיעתי, ממיר 4K משדר תכני SD/HD בתור אות SD/HD לטלויזיה, ולא עושה upscaling בעצמו.
...
·

תודה רבה, גם לי זה היה נשמע ככה, היה נשמע מוזר.

אחכה לעוד תגובות כדי לראות אם מישהו במקרה מכיר משהו נוסף שישפוך עוד אור על העניין

Franklin
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 54
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

אני גם עומד להתחבר לשירותי הוט, וכרגע עושה רושם שאין איזשהו יתרון לממיר 4K מבחינת איכות התוכן שלו. רוב התוכניות/סדרות שהם משדרים הם ברזולוציה נמוכה, אולי רק בערוץ הספורט באמת משדרים ב-4K. אבל כנראה שלממיר פייברבוקס 4K יש יתרונות אחרים כמו ממשק מהיר יותר עם יותר אפשרויות (שלא ברורות לי כרגע).

omriten פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

Franklin כתב:אני גם עומד להתחבר לשירותי הוט, וכרגע עושה רושם שאין איזשהו יתרון לממיר 4K מבחינת איכות התוכן שלו. רוב התוכניות/סדרות שהם משדרים הם ברזולוציה נמוכה, אולי רק בערוץ הספורט באמת משדרים ב-4K. אבל כנראה שלממיר פייברבוקס 4K יש יתרונות אחרים כמו ממשק מהיר יותר עם יותר אפשרויות (שלא ברורות לי כרגע).
...
·

האמת היא שכשדיברתי גם עם הוט וגם עם יס שתי נציגות המכירות אמרו שאם אני לא רוצה את חבילות ערוצי 4K אין מה לשדרג כי זה רלוונטי רק לערוצים האלו, פשוט איזה מוכר בחנות אמר לי שחייב ממיר 4K כדי שיעשה upscale טוב, נשמע לי קצת בולשיט אבל זה הספיק כדי להכניס אותי להתלבטות

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #6 

לי יש את הפייבר 4k ואין לו יתרון על הממיר הקודם מה עוד שה 4k של ערוץ הספורט כשהוא נכנס ל hdr hlg הוא זוועה..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”