להתראות C7, שלום C9!
-
teocali
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לפני 11 שנים רכשתי את ה-KURO LX5090 והייתי בטוח שיהיה קשה להתעלות על איכות התמונה שהפיוניר נותנת. הרפרנס הזו עברה לחדר של הבן והוא ממשיך לאתגר אותה גם היום בכל סוגי הפורמטים והז'אנרים - היפנית עומדת בכבוד בהכל. הקוריאנית שהחליפה אותה הגיעה בנובמבר 2017, OLED 65 C7Y והראתה לי כל ערב ש-OLED זה הדבר, לפחות לפרופיל הצפייה המועדף עלי עם שחור מוחלט ושטח מסך גדול.
שנתיים וקצת של הנאה יומיומית עם ה-C7 65 עברו להן, ה-C7 מצאה חדר חדש שיתאים למידותיה, והסלון התחדש ב-C9 77.
מה כבר אפשר לומר... התענוג התעצם.
האפקט של OLED במסך בגודל כזה הוא חתיכת WOW וכל מי שמתלבט אם השוני בין 65 ו-77 בסלון ישראלי אופייני הוא מוחשי, אז התשובה היא כן ובגדול (תרתי משמע)!!!
שנתיים וקצת של הנאה יומיומית עם ה-C7 65 עברו להן, ה-C7 מצאה חדר חדש שיתאים למידותיה, והסלון התחדש ב-C9 77.
מה כבר אפשר לומר... התענוג התעצם.
האפקט של OLED במסך בגודל כזה הוא חתיכת WOW וכל מי שמתלבט אם השוני בין 65 ו-77 בסלון ישראלי אופייני הוא מוחשי, אז התשובה היא כן ובגדול (תרתי משמע)!!!
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11618
- נתן תודות: 1223 פעמים
- קיבל תודות: 2468 פעמים
.
שעברתי מקורו 50 אינץ' למסך 75 אינץ' הייתי בהלם מהגודל. לאחרונה (אחרי פחות משנה) עברתי למסך 85 אינץ'
ולהפתעתי לא ממש הרגשתי שינוי למרות שיש תוספת נכבדת של גודל. שמתרגלים למסך גדול - תוספת גם משמעותית לא ממש נראית לעין.
תתחדש
שעברתי מקורו 50 אינץ' למסך 75 אינץ' הייתי בהלם מהגודל. לאחרונה (אחרי פחות משנה) עברתי למסך 85 אינץ'
ולהפתעתי לא ממש הרגשתי שינוי למרות שיש תוספת נכבדת של גודל. שמתרגלים למסך גדול - תוספת גם משמעותית לא ממש נראית לעין.
תתחדש
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
מהמם, נראה מעולה !!
תתחדש ותמשיך ליהנות.
תתחדש ותמשיך ליהנות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.