מתכונן לרכוש XBOX 360 - אודה על חוות דעתכם

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518
נתן תודות: 36 פעמים
קיבל תודות: 81 פעמים

שליחה #1 

אשמח לשמוע התרשמות של קונים של XBOX 360 גירסאת הפרימיום כולל מקום הקנייה והשירות שאחרי.

כרגע לאחר בדיקה באינטרנט, רמות המחיר בארץ עומדות על 3,200 שח בחנויות שונות כולל באג.
אלא שכאן במחיר הזה אני מקבל גם צ'יפ GLOBE360 לקריאת מגובים:
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102

מישהו קנה בחנות הזאת? אשמח לשמוע תגובות.

harel1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

בלי לבאס אותך, לך על PS3 או שתחכה עוד קצת.

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

harel1 כתב:בלי לבאס אותך, לך על PS3 או שתחכה עוד קצת.
...
לך אתה על PS3
:D

אני כבר נעול על ה360.
יכולות החומרה שלו עולים בהרבה על הPS3 , מבחר המשחקים הענק (שנה יתרון על הPS3), הרטט בידיות (שלא קיים בידיות המעצבנות של סוני), משחקים יחודיים רק ל360 , המחיר - בשיקלול הצ'יפ.. , שירות הLIVE המצוין ..
בקיצור המסקנה ברורה.

barakbl
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47

שליחה #4 

קשה להתווכח עם רוב מה שאמרת פרט ליכולות החומרה.
אמנם שתי הקונסולות עדיין לא מוצו מבחינה טכנולוגית, אבל הדיעה הרווחת היא שהפלייסטיישן מתקדמת יותר מבחינה טכנולוגית, או לפחות בעלת פוטנציאל טכנולוגי טוב יותר.

אז כנראה שכיום זה לא מורגש, אבל זה לא אומר שזה יהיה המצב מחר. צריך לזכור של XBOX 360 יש יתרון ברור כיום מבחינת הנסיון של יצרני המשחקים לפתח עבורה, אבל ככל שהזמן עובד, היתרון הזה נשמט, ואז יהיה אפשר לדעת איזו קונסולה באמת חזקה יותר, ואני אישית לא אתפלא אם ה PS3 תתגלה כחזרה יותר משמעותית.

שיחקתי מעט עם XBOX 360, יש לה בקרים מאוד נחמדים, אבל צריך לזכור שלסוני יש בקרים שמגיבים למיקום, שזה שיפור משמעותי במשחקיות (במשחקים מסוימים כמובן).

אני אישית מתכנן להכניס מתישהו נגן בלו ריי, ולכן ה PS3 נראה לי שתהיה הבחירה שלי בבוא העת.
הקניה של PS3 היא אולי משתלמת יותר כשבודקים את הפוטנציאל שלה בתור סטרימר, מחשב (שמריץ לינוקס), מכונת משחקים ונגן סרטים בפורמט בלו ריי.

יכול להיות שברוב הנקודות כיום ל XBOX יש יתרון כזה או אחר, אבל בראיה עתידית אני לא בטוח שזה יהיה המצב.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #5 

לגבי החנות: חנות מקצועית ביותר, שירות מצויין. מהבחינה הזאת אל חשש.

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

barakbl כתב:קשה להתווכח עם רוב מה שאמרת פרט ליכולות החומרה.
אמנם שתי הקונסולות עדיין לא מוצו מבחינה טכנולוגית, אבל הדיעה הרווחת היא שהפלייסטיישן מתקדמת יותר מבחינה טכנולוגית, או לפחות בעלת פוטנציאל טכנולוגי טוב יותר.

אז כנראה שכיום זה לא מורגש, אבל זה לא אומר שזה יהיה המצב מחר. צריך לזכור של XBOX 360 יש יתרון ברור כיום מבחינת הנסיון של יצרני המשחקים לפתח עבורה, אבל ככל שהזמן עובד, היתרון הזה נשמט, ואז יהיה אפשר לדעת איזו קונסולה באמת חזקה יותר, ואני אישית לא אתפלא אם ה PS3 תתגלה כחזרה יותר משמעותית.

שיחקתי מעט עם XBOX 360, יש לה בקרים מאוד נחמדים, אבל צריך לזכור שלסוני יש בקרים שמגיבים למיקום, שזה שיפור משמעותי במשחקיות (במשחקים מסוימים כמובן).

אני אישית מתכנן להכניס מתישהו נגן בלו ריי, ולכן ה PS3 נראה לי שתהיה הבחירה שלי בבוא העת.
הקניה של PS3 היא אולי משתלמת יותר כשבודקים את הפוטנציאל שלה בתור סטרימר, מחשב (שמריץ לינוקס), מכונת משחקים ונגן סרטים בפורמט בלו ריי.

יכול להיות שברוב הנקודות כיום ל XBOX יש יתרון כזה או אחר, אבל בראיה עתידית אני לא בטוח שזה יהיה המצב.
...
מרבית האתרים שחרשתי ברשת ושנתנו סקירת חומרה על 2 הקונסולות הראו יתרון בולט ל XBOX360.
סוני "חתכה פינות" כדי לצאת סוף סוף עם הPS3 לשוק והתוצאה יתרון בולט לXBOX360 בגודל הזיכרון וביכולות הגראפיות .
ל2 הקונסולות יש כוח עיבוד מרשים אבל לנו הצרכנים חשוב מה אנחנו רואים בשורה התחתונה על המסך בסלון..
http://www.winsupersite.com/showcase/xb ... s3_wii.asp

לגבי הבקרים, סוני הפסידה 90 מיליון דולר בתביעת פטנט ולכן אין רטט בידיות של הPS3.. !
כמי שהיה בעלים של XBOX1 .. בלי רטט לא קונה :D

בנוסף 2 יצרנים יצאו עם תוספת חיישן תנועה לידיות של הXBOX כמו על הWII
http://www.consoleshop.com/product.php? ... 261&page=1

יחד עם הרטט חווית המשחק מתעצמת פי כמה. (משחקי נהיגה טיסה וכו)

מסקנה שלי: XBOX 360 מכונת משחקים ב1080P הכי משתלמת.
מלחמות ה בלוריי-HD DVD לא מעניינות כרגע..
המגמה הנוכחית והעתידית לדעתי תהיה תכני HD בתשלום מהרשת.
כבר היום בשירות ה LIVE של מיקרוסופט יש יכולות להוריד סדרות וסרטים HD ב1080P.
וגם אם לא.. כולנו זוכרים איך מחיר הדיוידי התחיל בשמיים ונגמר ב100 שח בשופרסל..

alophind
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1590
נתן תודות: 11 פעמים

שליחה #7 

dizingof כתב:אשמח לשמוע התרשמות של קונים של XBOX 360 גירסאת הפרימיום כולל מקום הקנייה והשירות שאחרי.

כרגע לאחר בדיקה באינטרנט, רמות המחיר בארץ עומדות על 3,200 שח בחנויות שונות כולל באג.
אלא שכאן במחיר הזה אני מקבל גם צ'יפ GLOBE360 לקריאת מגובים:
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102

מישהו קנה בחנות הזאת? אשמח לשמוע תגובות.
...
קח בחשבון שאם אתה מתקין צ'יפ , אתה תחסם מתישהו מ XBOX LIVE.

ומבחינת קונסולות וכו' , אני לקוח נאמן של Media Game , מקבל שירותים גם בשעות הלא שיגרתיות שיוצא לי להגיע אליהם :lol: .

שווה לך להרים טלפון לאיציק ולקבל ממנו הצעת מחיר.
וגם אם תקנה מכשיר בלי צ'יפ , יש להם ספריית החלפות.

mika
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

הוא לא יחסם כי הצ'יפ יודע לעלות ב DUALBOOT עם ובלי צ'יפ
לא הבנתי את נושא ה PAL בלינק לחנות שצרפת דיזנגוף
מי שקונה עם צ'יפ מתכנן לא לקנות משחקים ואלו שאינם נקנים מקורם בעיקר בארה"ב למיטב ידיעתי ?

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

mika כתב:הוא לא יחסם כי הצ'יפ יודע לעלות ב DUALBOOT עם ובלי צ'יפ
מי שקונה עם צ'יפ מתכנן לא לקנות משחקים ואלו שאינם נקנים מקורם בעיקר בארה"ב למיטב ידיעתי ?
...
הצ'יפ נועד לאפשר לך לעשות גיבוי חוקי למשחקים המקוריים והיקרים שרכשת.. :roll:
אבל לשאלתך ניתן להוריד גם למכשיר PAL וגם ל NTSC USA :
http://www.newzleech.com/usenet/?minage ... t&b=1&adv=

alophind
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

mika כתב:הוא לא יחסם כי הצ'יפ יודע לעלות ב DUALBOOT עם ובלי צ'יפ
...
אני דווקא חושב שהוא כן יחסם...
למכשיר יש LOG של שינויי חומרה ופעם ב... הוא נשלח ל LIVE ואז יורדים החסימות..
ככה קרה ב SPRING UPDATE... אלפי מכשירים נחסמו..

NoX
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #11 

לא עברתי על כל הדיון, אבל רק תן לי לציין כמה נקודות.
כרגע, לא ידוע עדיין מה יותר חזק. ההשערה הכללית היא שמבחינת מעבד לPS יש יתרון, ומבחינת כרטיס גרפי, ל360.
ה360 גם מבוססת יותר, יותר משחקים, והחברות כבר מכירות את צורת הפיתוח ל360 הרבה יותר טוב מלPS3 (ראה את הדוגמא, שכל המשחקי FOOTBALL הבאים שיצאו, יצאו ל360 ב60FPS, ולPS3 ב30FPS).
נגן הבלו ראי שיש בPS3 הוא בהחלט יתרון, אפילו שגם ל360 יש נגן HDDVD, וצריך לראות מי ש*בסופו* של דבר ינצח במלחמת הפורמטים הכל כך מיותרת הזאת.
מבחינת צ'יפ, אם אתה כל כך מתעקש על לשחק במשחקים פרוצים (ולא לקנות מחול במחירים הרבה יותר שפויים מבארץ) אל תעשה צ'יפ, כי זה ממש מיותר. הפריצה היחידה שיש כרגע ל360 זה FIRMWARE HACK לכונן DVD, וצ'יפ סתם מוסיף סכנות, שכן הוא לא מוסיף כלום מאשר הFIRMWARE.
רק שתדע, האינטרנט הוא חלק מאוד חשוב ב360, גם אתה משחק באינטרנט וגם אם לא. בפעם האחרונה שהיה עדכון, אנשים נחסמו, וזה מאוד חבל לאבד יכולות אינטרנט של קונסולה שחלק גדול ממנה הוא האינטרנט.
עוד דבר אחד קטן, השלט של ה360 לפי דעתי לפחות הרבה, אבל הרבה יותר נוח ויעיל מאשר הDUAL SHOCK/SIX AXIS.
תהנה.

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

NoX כתב:לא עברתי על כל הדיון, אבל רק תן לי לציין כמה נקודות.
כרגע, לא ידוע עדיין מה יותר חזק. ההשערה הכללית היא שמבחינת מעבד לPS יש יתרון, ומבחינת כרטיס גרפי, ל360.
ה360 גם מבוססת יותר, יותר משחקים, והחברות כבר מכירות את צורת הפיתוח ל360 הרבה יותר טוב מלPS3 (ראה את הדוגמא, שכל המשחקי FOOTBALL הבאים שיצאו, יצאו ל360 ב60FPS, ולPS3 ב30FPS).
נגן הבלו ראי שיש בPS3 הוא בהחלט יתרון, אפילו שגם ל360 יש נגן HDDVD, וצריך לראות מי ש*בסופו* של דבר ינצח במלחמת הפורמטים הכל כך מיותרת הזאת.
מבחינת צ'יפ, אם אתה כל כך מתעקש על לשחק במשחקים פרוצים (ולא לקנות מחול במחירים הרבה יותר שפויים מבארץ) אל תעשה צ'יפ, כי זה ממש מיותר. הפריצה היחידה שיש כרגע ל360 זה FIRMWARE HACK לכונן DVD, וצ'יפ סתם מוסיף סכנות, שכן הוא לא מוסיף כלום מאשר הFIRMWARE.
רק שתדע, האינטרנט הוא חלק מאוד חשוב ב360, גם אתה משחק באינטרנט וגם אם לא. בפעם האחרונה שהיה עדכון, אנשים נחסמו, וזה מאוד חבל לאבד יכולות אינטרנט של קונסולה שחלק גדול ממנה הוא האינטרנט.
עוד דבר אחד קטן, השלט של ה360 לפי דעתי לפחות הרבה, אבל הרבה יותר נוח ויעיל מאשר הDUAL SHOCK/SIX AXIS.
תהנה.
...
מסכים עם כל מילה ! :D
או איך אמר זאב רווח "כל מילה סוווכר" ! :lol:

השיחה שהייתה לי היום עם המוכר הביאה אותי לשקול שוב את עניין הפריצות למינהם.
אני לא גיימר טרוט עיניים ולא חצ'קוניסט מתלהב ..
הז'אנר שלי הוא ספציפי מאד (משחקי פעולה בגוף ראשון) ולכן אין לי עניין לצרוב את כל העולם ואחותו .. יותר פרקטי להוריד משירות הLIVE דמואים ולבדוק אם הם שווים קנייה בחנות, את המשחק המלא.

אגב גם המוכר התווכח איתי כ20 דקות שהצ'יפ מזוהה מיידית ונחסם.
פריצת התוכנה האחרונה XTREME 1.3 מונעת חסימה בשלב זה אבל זה עניין של זמן.
ובכלל .. בכמה פורומים נזרקה שמועה שהעידכון הבא יחסום מלשחק בכלל גם ב OFFLINE ! 8O

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #13 

רק שבמלחמה בין הפורמטים כבר יש מנצח....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

alophind
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

MartinHSabag כתב:רק שבמלחמה בין הפורמטים כבר יש מנצח....
...
הוא רוצה קונסולה או נגן HD כלשהו ?
אם קונסולה , אז רק XBOX... אין מה לדבר על ה PS3 מבחינת מגוון וזמינות משחקים.
לא לדבר על ה XBOX LIVE (Y) (Y) (Y)

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #15 

alophind כתב:
...
...
צר לי אבל השתי שורות וחצי האלו הן בורות נטו.
לא ממזמן התחילה סוני לחלק את ה-SDK KITS של מעבד ה-CELL. למי שלא מכיר, מדובר בערכה שנועדה ללמוד כיצד לנצל כמה שיותר את המעבד המפלצתי הזה. נוסיף על כך שהקיץ הזה הולך להיות חם במיוחד מבחינת משחקים אקסקלוסיבים ל-PS3. ץ WARHAWK, MGS4, KILLZONE 2, BLACK 2 ועוד רבים. לא שעכשיו חסר במה לשחק, כן? תן לי RESISTANCE ו-MOTORSTORM ואני מבסוט.

בניגוד לסוני, הבוקס עובד בשיטת איזורים. דיינו משחקים מחו"ל לא בהכרח יעבדו בקונסולה בארץ.

בניגוד לשירות המקוון של סוני, LIVE עולה כסף. אני לא יודע מה אתכם אבל אחרי שהשקעתי ממיטב כספי 3200 שקל, לא הייתי משער על הדעת להוסיף עוד. LIVE עולה 250 דולר בשנה וזו גנבה לאור היום. לא מספיק ה-300 שקל למשחק?

dizingof פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

9xcalibur9 כתב:
alophind כתב:
...
...
לא ממזמן התחילה סוני לחלק את ה-SDK KITS של מעבד ה-CELL. למי שלא מכיר, מדובר בערכה שנועדה ללמוד כיצד לנצל כמה שיותר את המעבד המפלצתי הזה. נוסיף על כך שהקיץ הזה הולך להיות חם במיוחד מבחינת משחקים אקסקלוסיבים ל-PS3. ץ WARHAWK, MGS4, KILLZONE 2, BLACK 2 ועוד רבים. לא שעכשיו חסר במה לשחק, כן? תן לי RESISTANCE ו-MOTORSTORM ואני מבסוט.

בניגוד לסוני, הבוקס עובד בשיטת איזורים. דיינו משחקים מחו"ל לא בהכרח יעבדו בקונסולה בארץ.

בניגוד לשירות המקוון של סוני, LIVE עולה כסף. אני לא יודע מה אתכם אבל אחרי שהשקעתי ממיטב כספי 3200 שקל, לא הייתי משער על הדעת להוסיף עוד. LIVE עולה 250 דולר בשנה וזו גנבה לאור היום. לא מספיק ה-300 שקל למשחק?
...
מקריאה באתרים שונים השירות המקוון של סוני מגוחך בלשון המעטה לעומת הLIVE של האקסבוקס, כרגע סוני ינגו על כל דבר שיקדם במשהו את המכירה של הפיל הלבן שלהם.
אז כרגע זה בחינם. אוקיי.
חפש בגוגל השוואות גראפיות של משחקים מאד פופלארים.. הגראפיקה של הבוקס עולה בהרבה על זו של סוני וזה הרי מה שחשוב: ה OUTPUT למסך.

ולסיכום אין מצב שאני קונה ואפילו אוזניה של 10 שקל מסוני-ישפאר ! (n)

NoX
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה #17 

שמע, אני לא יודע על איזו גירסא אולטרא אקסלוסיבית של לייב אתה מדבר, אבל הגרסא היחידה שעולה כסף, עולה 50 דולר בשנה... אם אתה לא יכול לשלם 50 דולר על הלייב, שבהחלט שווה את זה, אז זאת בעיה שלך.
חוץ מזה, משחקים עולים 250-270 (60 דולר משחק+משלוח מPLAY-ASIA.COM), שזה לא נורא בכלל.
דרך אגב, בקשר לאקסקלוסיבים, לפי מה שזכור לי, הביקורות שקיבל KILLZONE 1 וBLACK היו די גרועות, ככה שאף אחד לא מצפה ממש להמשכים שלהם.

דודיפלצת
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #18 

לי יש את ה-360 ואני יכול להגיד שאני מאוד מאוד נהנה ממנו.
בייחוד על טלויזית 32" ב-720p.
לא יודע לגבי PS3 כי אין לי ולא ראיתי.
אבל כן יש לי 4 שלטים אלחוטיים וזו פשוט אחת מהנאות החיים לשחק PES6 או NBA street homecourt.
וגם shooters למיניהם...
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

dizingof כתב:
9xcalibur9 כתב:
alophind כתב:
...
...

...
מקריאה באתרים שונים השירות המקוון של סוני מגוחך בלשון המעטה לעומת הLIVE של האקסבוקס, כרגע סוני ינגו על כל דבר שיקדם במשהו את המכירה של הפיל הלבן שלהם.
אז כרגע זה בחינם. אוקיי.
חפש בגוגל השוואות גראפיות של משחקים מאד פופלארים.. הגראפיקה של הבוקס עולה בהרבה על זו של סוני וזה הרי מה שחשוב: ה OUTPUT למסך.

ולסיכום אין מצב שאני קונה ואפילו אוזניה של 10 שקל מסוני-ישפאר ! (n)
...
מקריאה באתרים שונים הצלחתי רק למצוא ש-LIVE נפל בערך 12 פעם מאז היום הראשון שלו. השירות של סוני עדיין פועל ובועט ללא שום תקלות מה שגם ניתן להוריד משחקים במחירים מצחיקים כמו 4 דולר(!).
אתה הופך עכבר לפיל ידידי. אני מוכן לשים כסף שאם נחליף לך את הקונסולה בסתר ונשים לך PS3 אבל עם אותו משחק ששיחקת על הבוקס, אתה בחיים לא תצליח להבדיל. מה שגם אתה מסרב להכיר בכך שהקונסולה של סוני נמצאת בחיתוליה בעוד שלבוקס יש וותק של שנה(!) שזה המון המון זמן מבחינת שוק משחקים. אז נכון לרגע זה בסדר, אולי לבוקס יש קצת יותר משחקים ורואים בה טיפה (אבל ממש טיפה) יותר טוב. עם חלוף הזמן כשמעבד ה-CELL ילמד על נבכיו, דברים יראו שונה. באמת שהייתי ממליץ לך לקרוא קצת ביקורות על משחקים אקסקלוסיבים לפני שאתה פוסל על הסף. לטובתך.

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #20 

NoX כתב:שמע, אני לא יודע על איזו גירסא אולטרא אקסלוסיבית של לייב אתה מדבר, אבל הגרסא היחידה שעולה כסף, עולה 50 דולר בשנה... אם אתה לא יכול לשלם 50 דולר על הלייב, שבהחלט שווה את זה, אז זאת בעיה שלך.
חוץ מזה, משחקים עולים 250-270 (60 דולר משחק+משלוח מPLAY-ASIA.COM), שזה לא נורא בכלל.
דרך אגב, בקשר לאקסקלוסיבים, לפי מה שזכור לי, הביקורות שקיבל KILLZONE 1 וBLACK היו די גרועות, ככה שאף אחד לא מצפה ממש להמשכים שלהם.
...
אני חושב שגם 60 דולר למשחק זה יותר ממספיק. אתה לא? זכותך. תמשיך לשלם.

רואים שלא שיחקת לא ב-BLACK ולא ב-KILLZONE.
אלו שני המשחקים היותר מפוארים גרפית שאי פעם נראו על מרקע ה-PS2.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”