hello
אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה (כרגע די שומר אמונים ל lg בגלל הממשק שעדיף על סמסונג לטעמי) ומדברים פה הרבה על FALD. ב lg זה נראה שאם כבר fald אז sm9000 לפי ההשוואות ב rtings כי ב 8600 זה פשוט נראה מעצבן מדי (https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1), מה שגורם לי בכלל לשאול:
האם local dimming לא מעצבן מדי כשלעצמו? האם מישהו חי עם הטכנולוגיה הזו ויכול להעיד first hand ? האם זה פיצ׳ר שאפשר לכבות בהגדרות? מספיק לראות את הסרטון לוקאל דימינג של ה 8600 כדי להתעצבן
lg וגם לא lg לצורך הדיון
local dimming - כן או לא?
-
ShalevSiso
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 414 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
הייתה לי הרבה שנים LG מצויינת עם LOCAL DIMMING (עדיין עובדת מצויין אצל שכנים). שההגדרות באמצע ואפילו במינימום זה עוזר.
בכל מקרה, אם LG ואם שחורים ואיכות תמונה בכלל חשובים לך אז רק OLED עם LOCAL DIMMING 100%
בכל מקרה, אם LG ואם שחורים ואיכות תמונה בכלל חשובים לך אז רק OLED עם LOCAL DIMMING 100%
@ShalevSiso
·
מניסיון שלי: ל-LD יש יתרונות.
אם הוא אקטיבי מדי, כלומר משתנה מסצנה לסצנה בסרט - אז זה באמת מעצבן. כל שניה המסך נהיה בהיר/כהה.
אבל בראיה הגלובלית, זה מאפשר לטלויזיה להיות בהירה יותר (עם בהירות מקסימלית גבוהה יותר) בתכנים בהירים, ויותר כהה (עם שחורים יותר כהים) בתכנים הכהים.
·
מניסיון שלי: ל-LD יש יתרונות.
אם הוא אקטיבי מדי, כלומר משתנה מסצנה לסצנה בסרט - אז זה באמת מעצבן. כל שניה המסך נהיה בהיר/כהה.
אבל בראיה הגלובלית, זה מאפשר לטלויזיה להיות בהירה יותר (עם בהירות מקסימלית גבוהה יותר) בתכנים בהירים, ויותר כהה (עם שחורים יותר כהים) בתכנים הכהים.
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 22/02/2020 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.