local dimming - כן או לא?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ShalevSiso פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

hello

אני מחפש לקנות טלויזיה חדשה (כרגע די שומר אמונים ל lg בגלל הממשק שעדיף על סמסונג לטעמי) ומדברים פה הרבה על FALD. ב lg זה נראה שאם כבר fald אז sm9000 לפי ההשוואות ב rtings כי ב 8600 זה פשוט נראה מעצבן מדי (https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1), מה שגורם לי בכלל לשאול:

האם local dimming לא מעצבן מדי כשלעצמו? האם מישהו חי עם הטכנולוגיה הזו ויכול להעיד first hand ? האם זה פיצ׳ר שאפשר לכבות בהגדרות? מספיק לראות את הסרטון לוקאל דימינג של ה 8600 כדי להתעצבן

lg וגם לא lg לצורך הדיון

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 414 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #2 

הייתה לי הרבה שנים LG מצויינת עם LOCAL DIMMING (עדיין עובדת מצויין אצל שכנים). שההגדרות באמצע ואפילו במינימום זה עוזר.

בכל מקרה, אם LG ואם שחורים ואיכות תמונה בכלל חשובים לך אז רק OLED עם LOCAL DIMMING 100% (~)

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

@ShalevSiso
·
מניסיון שלי: ל-LD יש יתרונות.
אם הוא אקטיבי מדי, כלומר משתנה מסצנה לסצנה בסרט - אז זה באמת מעצבן. כל שניה המסך נהיה בהיר/כהה.
אבל בראיה הגלובלית, זה מאפשר לטלויזיה להיות בהירה יותר (עם בהירות מקסימלית גבוהה יותר) בתכנים בהירים, ויותר כהה (עם שחורים יותר כהים) בתכנים הכהים.
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 22/02/2020 18:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

JoeJoe
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 466
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

צפה בסרטון הזה של SAMSUNG עם דגמי 2020, שים לב לטלוויזיה מאחור ומה היא עושה בסצינות חשוכות:

אני אישית לא מתחבר לטכנולוגיה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”