התלבטות לגבי מגבר חדש RXA3080 של ימהה
למומחים שלום
חשבתי לאחרונה להחליף את הרסיבר של ימהה שברשותי לימהה דגם RXA 3080
האם שווה את ההשקעה ואשמח לדעת על מתחרים הולמים למגבר זה.
הוא מיועד לקולנוע בלבד. לא למוזיקה.
תודה
רותי
חשבתי לאחרונה להחליף את הרסיבר של ימהה שברשותי לימהה דגם RXA 3080
האם שווה את ההשקעה ואשמח לדעת על מתחרים הולמים למגבר זה.
הוא מיועד לקולנוע בלבד. לא למוזיקה.
תודה
רותי
המוזיקה היא כמו חמצן בשבילי.
יהיה נחמד לדעת מה שאר הסטאפ.
1.קדמיים וסנטר.
2.יש סאב או לא.
3.האם מדובר ב 5.1 סטנדרטי או מערך
רמקולים עם אטמוס.
4.גודל החלל.
יכול להיות שרסיבר ביניים יעשה יופי של
עבודה עבור קולנוע ברמה טובה ולא לאלה
שמחמירים.
למשל ימהה 1080.
דנון 4500
מרנץ 7013.( אחד מתחת לטופ שלהם ואפשר לרכוש במחיר מעולה)
1.קדמיים וסנטר.
2.יש סאב או לא.
3.האם מדובר ב 5.1 סטנדרטי או מערך
רמקולים עם אטמוס.
4.גודל החלל.
יכול להיות שרסיבר ביניים יעשה יופי של
עבודה עבור קולנוע ברמה טובה ולא לאלה
שמחמירים.
למשל ימהה 1080.
דנון 4500
מרנץ 7013.( אחד מתחת לטופ שלהם ואפשר לרכוש במחיר מעולה)
@ruti1
·
במידה ואין בכוונתך להוסיף 4 רמקולי אטמוס, ו- 2 סראונד אחורי, RXA 3080 שמספק 9 ערוצים, יהיה מעל ומעבר.
עם זאת, בשנתון הקרוב ייצא עדכון ל-HDMI.
בהשוואה למתחרים, דגמי דנון המקבילים כדוגמת 6500 קיבלו משובים טובים יותר מהימאהה.
מכיוון שבמהלך השנה יצאו הדגמים החדשים, המעודכנים, לדעתי כדאי להמתין.
בהצלחה!
·
במידה ואין בכוונתך להוסיף 4 רמקולי אטמוס, ו- 2 סראונד אחורי, RXA 3080 שמספק 9 ערוצים, יהיה מעל ומעבר.
עם זאת, בשנתון הקרוב ייצא עדכון ל-HDMI.
בהשוואה למתחרים, דגמי דנון המקבילים כדוגמת 6500 קיבלו משובים טובים יותר מהימאהה.
מכיוון שבמהלך השנה יצאו הדגמים החדשים, המעודכנים, לדעתי כדאי להמתין.
בהצלחה!
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
אנתאם אוכל את כל מה שהוזכר פה ועוד רבים אחרים.
באנתאם ההגברה מופרדת לגמריי מהפרוססור שזה ייתרון משמעותי
קיימים בו ממרים איכותים ובכלל הבניה שלו ורמת האמינות שלו מרחיקה לכת..
בנוסף באנתאם קיימת מערכת כיול ARC GENESIS
והיא נחשבת לאחת ממערכות הכיול היותר איכותיות כיום
היא יודעת לכייל עד 15HZ, עריכה בסוגריים בלבד ( מבחינת כיול ל-סב) וניתן לעשות שינויים ידניים שמשנים את התוצאה מקצה אחד לשני.
בנוסף באנתאם יש תפריטים נוחים ופשוטים והרסיבר נמנע מלהכיל בתוכו את כל הפיצרים שרק מפריעים לאיכות סאונד טובה.
באנתאם ההגברה מופרדת לגמריי מהפרוססור שזה ייתרון משמעותי
קיימים בו ממרים איכותים ובכלל הבניה שלו ורמת האמינות שלו מרחיקה לכת..
בנוסף באנתאם קיימת מערכת כיול ARC GENESIS
והיא נחשבת לאחת ממערכות הכיול היותר איכותיות כיום
היא יודעת לכייל עד 15HZ, עריכה בסוגריים בלבד ( מבחינת כיול ל-סב) וניתן לעשות שינויים ידניים שמשנים את התוצאה מקצה אחד לשני.
בנוסף באנתאם יש תפריטים נוחים ופשוטים והרסיבר נמנע מלהכיל בתוכו את כל הפיצרים שרק מפריעים לאיכות סאונד טובה.
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11522
- נתן תודות: 1198 פעמים
- קיבל תודות: 2426 פעמים
חושב גם לשדרג רסיבר, יאמהה 3080 חזק בתמונה, או אולי דנון 4500. אבל לא בטוח שאני צריך את כל הפיצ'רים מלבד מעבר עתידי לאטמוס. או אולי בכלל האנתאם 520 שיש לו סאונד מעולה גם בדו ערוצי ( פחות חשוב עבורי כי יש לי הגברה ייעודית) אך חסר בו פיצ'רים שונים.
מה המחיר הכי טוב שאפשר למצוא את יאמהה 3080?
מה המחיר הכי טוב שאפשר למצוא את יאמהה 3080?
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
כשיש לך אנתם MRX-520 אני באמת לא מבין למה לא לעלות ל MRX-720 במקום ליבדןק ימהה או דנון שאים כל הכבוד לחברות הללו הם לא מיתקרבות לרמה של האנתם MRX-720.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Kondo10

ראשית כל האנתאם עולה משמעותית יותר מיאמהה/דנון וכד'. דבר שני, לא מתקרבים לרמה של האנתאם?
זה תלוי ברמת הציפיות של כל אחד. מה שאני מחפש זה נטו קולנוע ביתי, עבור דו ערוצי יש אצלי מערכת ייעודית די מכובדת למוזיקה. כרגע אינה מחוברת כי בעתיד אני רוצה לעשות הפרדה בין רב ערוצי לסטריאו. (נמאס לי להחליף כבלים כל פעם שאני רוצה להאזין למוזיקה)
מה שיש לי היום די מספק, אך ברגע שאני רוצה להחליף רסיבר, זה אומר להוסיף רמקולים אטמוס בעתיד
על פחות מזה אני לא רוצה להתפשר, אחרת אני יכול לרכוש רסיבר בסיסי שיעשה את אותה מטלה פחות או יותר.
שוב, חווית הקולנוע חשובה לי, אך יש מסגרת תקציב שאיני מעוניין לחרוג ממנה כמו שקרה לי עם המערכת האודיופילית.
תודה.
זה תלוי ברמת הציפיות של כל אחד. מה שאני מחפש זה נטו קולנוע ביתי, עבור דו ערוצי יש אצלי מערכת ייעודית די מכובדת למוזיקה. כרגע אינה מחוברת כי בעתיד אני רוצה לעשות הפרדה בין רב ערוצי לסטריאו. (נמאס לי להחליף כבלים כל פעם שאני רוצה להאזין למוזיקה)
מה שיש לי היום די מספק, אך ברגע שאני רוצה להחליף רסיבר, זה אומר להוסיף רמקולים אטמוס בעתיד
על פחות מזה אני לא רוצה להתפשר, אחרת אני יכול לרכוש רסיבר בסיסי שיעשה את אותה מטלה פחות או יותר.
שוב, חווית הקולנוע חשובה לי, אך יש מסגרת תקציב שאיני מעוניין לחרוג ממנה כמו שקרה לי עם המערכת האודיופילית.
תודה.
- masteraudio
- חבר ותיק

- תגובות: 1471
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 322 פעמים
לדעתי אתה יורד ברמה בצורה משמעותית מאוד.
אך אים השיקול הוא כספי פה אני עוצר.
בהצלחה.
אך אים השיקול הוא כספי פה אני עוצר.
בהצלחה.
TRINNOV ALT-16
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
SVS ULTRA CENTER
SVS ULTRA PINNACLE
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000
- Kondo10

זה לא חשוב איזה ציוד יש לי כי הוא מכוון למערכת אודיופילית, סראונד זה רק בונוס. ( חובב קולנוע, אך יותר מזה מוזיקה)
לפני כמה שנים בדקתי רסיבר של מרנץ הדגם הבכיר שלהם, היה מאכזב בסראונד. (בתור אחד שמעריך את החברה הזו)
דווקא את יאמהה אף פעם לא אהבתי (היה חלול/צורמני) בטח לא במוזיקה. אך מאז עברו הרבה שנים והם עברו שיפור ניכר בתחום.
תקציב, אין לי מסגרת מסוימת כמו שקורה לי בכל תחום, מתחיל בינוני מסיים גבוה בדרך כלל. ( מסכים/רמקולים/ציוד אודיו ועוד) אבל עד 7/8K זה סביר אפילו מעבר למה שאני צריך. ( סרטים, אך לאחרונה גם זה אין) אבדוק את דנון 4500 (במסגרת התקציב) או יאמהה 3080 (אולי 2080) במידה והמחיר שלו יהיה בגזרת התקציב הנ"ל, או מעט יותר. לא שולל גם את האנתאם .
לפני כמה שנים בדקתי רסיבר של מרנץ הדגם הבכיר שלהם, היה מאכזב בסראונד. (בתור אחד שמעריך את החברה הזו)
דווקא את יאמהה אף פעם לא אהבתי (היה חלול/צורמני) בטח לא במוזיקה. אך מאז עברו הרבה שנים והם עברו שיפור ניכר בתחום.
תקציב, אין לי מסגרת מסוימת כמו שקורה לי בכל תחום, מתחיל בינוני מסיים גבוה בדרך כלל. ( מסכים/רמקולים/ציוד אודיו ועוד) אבל עד 7/8K זה סביר אפילו מעבר למה שאני צריך. ( סרטים, אך לאחרונה גם זה אין) אבדוק את דנון 4500 (במסגרת התקציב) או יאמהה 3080 (אולי 2080) במידה והמחיר שלו יהיה בגזרת התקציב הנ"ל, או מעט יותר. לא שולל גם את האנתאם .