מחפש סטנד רחב למערכת
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מחפש סטנד למערכת.
מכוון בעיקר לסטנד מעץ.
עדיפות לסטנד רחב (שני מכשירים במדף, כ- 110-120 ס"מ).
בין 2-3 מדפים.
מוכן לשקול חברות שונות.
זמין בהודעות בפרטי.
מכוון בעיקר לסטנד מעץ.
עדיפות לסטנד רחב (שני מכשירים במדף, כ- 110-120 ס"מ).
בין 2-3 מדפים.
מוכן לשקול חברות שונות.
זמין בהודעות בפרטי.
נערך לאחרונה על ידי sago11111 ב 04/06/2020 17:26, נערך 3 פעמים בסך הכל.
https://www.hometheater.co.il/vt328837.html
גם אני הייתי בחיפושים אחרי משהו בסגנון של אטקמה אבל המחיר לחדש היה נראה לי מוגזם, נגר בנה לי את הסטנד, הפרטים במודעה, אני מוכר כי אני לא צריך 4 מדפים ואני צריך לצמצם מקום.
גמיש במחיר.
גם אני הייתי בחיפושים אחרי משהו בסגנון של אטקמה אבל המחיר לחדש היה נראה לי מוגזם, נגר בנה לי את הסטנד, הפרטים במודעה, אני מוכר כי אני לא צריך 4 מדפים ואני צריך לצמצם מקום.
גמיש במחיר.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
משום מה רכישת סטנדים לרכיבי אודיו וידיאו זה חתיכת תיק רציני. או שמוכנים לשלם את הסכומים ההזויים שחברות כמו Quadraspidre מבקשות, או שנאלצים לכתת רגליים ל IKEA בידיעה שלא נקבל שם את מה שרצינו, או שרוכשים איזה זוועתון מאלומיניום וזכוכית מחנויות שלא הצליחו להתפטר ממלאי של שנות ה 80 מהמאה הקודמת.
אני בחרתי באפשרות הראשונה, אבל באמת שאין סיבה שסטנד יעלה כמו סלון שלם.
אני בחרתי באפשרות הראשונה, אבל באמת שאין סיבה שסטנד יעלה כמו סלון שלם.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.