Yellowstone - עונה 4 למערבון בכיכובו של קווין קוסטנר
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11505
- נתן תודות: 1193 פעמים
- קיבל תודות: 2420 פעמים
דרמת מערבון "ילוסטון" בכיכובו של Kevin Costner חודשה לעונה רביעית כאשר עונה שלישית טרם שודרה. (17 ביוני)
https://www.imdb.com/title/tt4236770/
רשת שידור: Paramount Network
הסדרה בבימויו של Taylor Sheridan ("סיקאריו" "רוחות קרות")
שחקנים נוספים, Cole Hauser ("סיפורו של וויל האנטינג") Wes Bentley ("משחקי הרעב") Kelly Reilly ("בלש אמיתי")
Josh Holloway.
תקציר, ג'ון דאטון הוא הבעלים של החווה הגדולה ביותר בארה"ב, והאיש החזק ואכזרי באזור
כאשר אינדיאנים ואנשי עסקים מהשמורה מנסים לאתגר אותו ולפתח את האזור -הוא יוצא לעימותים אלימים נגדם.
https://variety.com/2020/tv/news/yellow ... 203510513/
https://www.imdb.com/title/tt4236770/
רשת שידור: Paramount Network
הסדרה בבימויו של Taylor Sheridan ("סיקאריו" "רוחות קרות")
שחקנים נוספים, Cole Hauser ("סיפורו של וויל האנטינג") Wes Bentley ("משחקי הרעב") Kelly Reilly ("בלש אמיתי")
Josh Holloway.
תקציר, ג'ון דאטון הוא הבעלים של החווה הגדולה ביותר בארה"ב, והאיש החזק ואכזרי באזור
כאשר אינדיאנים ואנשי עסקים מהשמורה מנסים לאתגר אותו ולפתח את האזור -הוא יוצא לעימותים אלימים נגדם.
https://variety.com/2020/tv/news/yellow ... 203510513/
-
Kondo10

הלוואי והייתה זמינה, חסרות לי סדרות בז'אנר כמו Hell on Wheels המצוינת
או Deadwood המופתית.
או Deadwood המופתית.
-
Kondo10

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
-
Kondo10

-
Kondo10

עד כמה שיודע לי בעבר היא שודרה ב- yes, צריך לבדוק מולם אם היא עדיין משודרת שם.
-
Kondo10

סדרה נהדרת, זוגתי עפה על הסדרה - כבר מסיימים עונה רביעית. לא אחיזה ברמתה אך סדרה מרשימה עם משחק מבריק של Kevin Costner
וכמובן Kelly Reilly בהופעה מושלמת שמשאירה אבק לכולם (רק עכשיו נזכרתי שהיא הופיעה בסרט באימה המצוין Eden Lake).
אמצא זמן לכתוב על הסדרה ביקורת.
וכמובן Kelly Reilly בהופעה מושלמת שמשאירה אבק לכולם (רק עכשיו נזכרתי שהיא הופיעה בסרט באימה המצוין Eden Lake).
אמצא זמן לכתוב על הסדרה ביקורת.
חייב לאזן כי אני התאכזבתי מאוד.28/09/2023 20:03Kondo10 כתב: סדרה נהדרת, זוגתי עפה על הסדרה - כבר מסיימים עונה רביעית. לא אחיזה ברמתה אך סדרה מרשימה
עם משחק מבריק של Kevin Costner, וכמובן Kelly Reilly בהופעה מושלמת (רק עכשיו נזכרתי שהיא הופיעה בסרט באימה Eden Lake).
אמצא זמן לכתוב על הסדרה ביקורת....
לאורך כל הסידרה זה הרגיש לי כמו פולחן אישיות אחד ארוך לקווין קוסטנר. והדמות שלה מוגזמת ברמות. ובכלל הסידרה סובלת מחוסר אמינות ברמה הגבוהה ביותר. אבל אני מניח שעל טעם ועל ריח...
מאידך מאוד אהבתי את שתי סדרות הפריקוול 1883 וגם 1923 עם הופעות מהפנטות של האריסון פורד, הלן מירן וכמובן סם אליוט האדיר.
-
Kondo10

יש בזה משהו, עדיין בחבילה כוללת סדרה טובה. אכתוב את דעתי על הסדרה בקרוב, חלק מהדברים שכתבת הרגשתי בהחלט (מעט אופרת סבון)
אבל זורמים עם הבת זוג שמתמוגגת מהסדרה למרות כמה מגרעות בולטות (אני בשלב שאני כבר רוצה להגיע לסוף, כי יש קטעים שאני מנקר).
אבל זורמים עם הבת זוג שמתמוגגת מהסדרה למרות כמה מגרעות בולטות (אני בשלב שאני כבר רוצה להגיע לסוף, כי יש קטעים שאני מנקר).
-
Kondo10

לא כדי לדבר עם גיל כי הפסקתי לספור עשורים...העיקר הבריאות.
אגב, עכשיו חזרתי מביקור אצל הבן ביוטה, קפצנו לפארק ילוסטון (כמו לעוד מקומות רחוקים) נסיעה ארוכה ומתישה, אבל המקום מדהים בהחלט
והרגשתי שייך למקום בגלל הסדרה.
אגב, עכשיו חזרתי מביקור אצל הבן ביוטה, קפצנו לפארק ילוסטון (כמו לעוד מקומות רחוקים) נסיעה ארוכה ומתישה, אבל המקום מדהים בהחלט
והרגשתי שייך למקום בגלל הסדרה.
-
Kondo10

מעניין, Wyoming ממש קרובה לבית של הבן (אפשר לטייל שם חודשים בלי לראות כמעט כלום מרוב הגודל העצום).
אגב, משהו שממש מפריע לי ולא חקרתי את הסיבה לעומק (כנראה יש תאריות)? למה Kevin Costner משחק עם הלשון כל הזמן
לכיוון הלחיים? האם זה בלתי נשלט? מכוון? או כל סיבה אחרת. סתם תהיות.
אגב, משהו שממש מפריע לי ולא חקרתי את הסיבה לעומק (כנראה יש תאריות)? למה Kevin Costner משחק עם הלשון כל הזמן
לכיוון הלחיים? האם זה בלתי נשלט? מכוון? או כל סיבה אחרת. סתם תהיות.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4782
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
הוא שחקן ענק ולהרבה מהדמויות שלו הוא סיגל התנהגות ספציפית אופיינית... יש על זה כמו יוטיובים.

(אפרופו אמינות).