אקולייזר ברסיבר דנון

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eli007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #1 

סליחה על הבורות.
דיאולוג נשמע לי טיפה צורמני ואני רוצה לאזן את הסאונד בצורה טובה יותר באקלוייזר ברסיבר (תמונה מצורפת).
אפשר לקבל הסבר קצר מה בערוצי האקולייזר אמור לאזן את זה?
ברור שאעשה נסיונות אבל בכל זאת אני מחפש נקודת התחלה מה עושה כל ערוץ באקלוייזר.

בור_ועם_הספר
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331
נתן תודות: 52 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #2 

האם יש לרסיבר שלך כיול אוטומטי בעזרת מיקרופון?
על פי התמונה אתה במוד ידני ולא לפי הכיול האוטומטי.

הסבר על התמונה:

מצד שמאל אתה בוחר באיזה רמקול לבצע תיקון. מאחר שאתה רוצה לתקן דיבור אני מציע להתחיל בסנטר ולתקן בקדמיים רק אם צריך.
מצד ימין יש לך עמודות של תדירויות, העמודות השמאליות לצלילי הבאס,באמצע המיד והעמודות הימניות לגבוהים ("טרבל").
קול אנושי של דיבור הוא בטווח של המיד (עמודות אמצעיות, החל מזו של 250 הרץ ועד 4-8k
עבור עמודה עמודה והרם או הורד תוך כדי האזנה לצליל דיבור וקבע על פי השמיעה שלך מה נוח לך.

eli007 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 973
נתן תודות: 128 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #3 

בור_ועם_הספר כתב:האם יש לרסיבר שלך כיול אוטומטי בעזרת מיקרופון?
על פי התמונה אתה במוד ידני ולא לפי הכיול האוטומטי.

הסבר על התמונה:

מצד שמאל אתה בוחר באיזה רמקול לבצע תיקון. מאחר שאתה רוצה לתקן דיבור אני מציע להתחיל בסנטר ולתקן בקדמיים רק אם צריך.
מצד ימין יש לך עמודות של תדירויות, העמודות השמאליות לצלילי הבאס,באמצע המיד והעמודות הימניות לגבוהים ("טרבל").
קול אנושי של דיבור הוא בטווח של המיד (עמודות אמצעיות, החל מזו של 250 הרץ ועד 4-8k
עבור עמודה עמודה והרם או הורד תוך כדי האזנה לצליל דיבור וקבע על פי השמיעה שלך מה נוח לך.
...
תודה על ההסבר.
כמובן שביצעתי כיול, פשוט מנסה אחרי הכיול טיפה לשפר את איכות הצלילי במיוחד בדיאולוגים.
·

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”