הזרמת מדיה מהמחשב הנייח דרך סטרימר לטלויזיה.
שלום רב.
אני מחפש איזה שהוא מדריך שיעזור לי להבין איך אני יכול להזרים מדיה שנמצאת אצלי בתיקיות במחשב הנייח שנמצא בחדר מסויים בבית לסטרימר מי בוקס S שנמצא בסלון ומשם כמובן לטלויזיה.
הכל אצלי מחובר דרך הראוטר בסלון עם רשת קווית.
הבנתי שיש אפשרות כזאת ולכן אני שואל.
תודה
אני מחפש איזה שהוא מדריך שיעזור לי להבין איך אני יכול להזרים מדיה שנמצאת אצלי בתיקיות במחשב הנייח שנמצא בחדר מסויים בבית לסטרימר מי בוקס S שנמצא בסלון ומשם כמובן לטלויזיה.
הכל אצלי מחובר דרך הראוטר בסלון עם רשת קווית.
הבנתי שיש אפשרות כזאת ולכן אני שואל.
תודה
@dor123
·התקנתי לבסוף PLEX ואין לי בכלל קודי.אני רוצה להזרים מהמחשב סרטים שהורדתי ממקורות שונים.
העניין הוא שהצלחתי לסנכרן בין ה-PLEX לסטרימר והכל סבבה חוץ מדבר אחד חשוב והוא...שמשום מה יש סרטים שאני מנסה לפתוח אותם ואז קופצת לי הודעת שגיאה(תמונה מצורפת) ואין לי מושג למה זה ככה.
ומה שעוד יותר מוזר הוא,שכל התכנים של סדרות שהורדתי עובדים ותכנים של סרטים שהורדתי,רק 10% מהם עובדים ובכל השאר קופצת לי הודעה כמו שהזכרתי לעיל.
יש למישהו מושג למה זה קורה?
ואגב,כשאני מפעיל את הסרטים "שלא עובדים" לי דרך הסטרימר ואני מפעיל אותם במחשב הנייח דרך התוכנה של פלקס,הסרטים כן עובדים שזה אומר שהנגן של פלקס כן תומך בהם,אז מה יכול להיות "הקצר" בתקשורת בין המחשב הנייח לסטרימר על אותם סרטים ספציפיים?
·התקנתי לבסוף PLEX ואין לי בכלל קודי.אני רוצה להזרים מהמחשב סרטים שהורדתי ממקורות שונים.
העניין הוא שהצלחתי לסנכרן בין ה-PLEX לסטרימר והכל סבבה חוץ מדבר אחד חשוב והוא...שמשום מה יש סרטים שאני מנסה לפתוח אותם ואז קופצת לי הודעת שגיאה(תמונה מצורפת) ואין לי מושג למה זה ככה.
ומה שעוד יותר מוזר הוא,שכל התכנים של סדרות שהורדתי עובדים ותכנים של סרטים שהורדתי,רק 10% מהם עובדים ובכל השאר קופצת לי הודעה כמו שהזכרתי לעיל.
יש למישהו מושג למה זה קורה?
ואגב,כשאני מפעיל את הסרטים "שלא עובדים" לי דרך הסטרימר ואני מפעיל אותם במחשב הנייח דרך התוכנה של פלקס,הסרטים כן עובדים שזה אומר שהנגן של פלקס כן תומך בהם,אז מה יכול להיות "הקצר" בתקשורת בין המחשב הנייח לסטרימר על אותם סרטים ספציפיים?
@אדי1969
·תנסה אולי להגדיר בPlex שיעביר את הקובץ כמו שהוא מבלי לגעת בקידוד, כשמהירות ההעברה נמוכה הוא מוריד מהאיכות כדי להפעיל את התוכן ללא תקיעות.
מניסיון הPlex לא משהוא, תמיד היה נתקע לי בקבצים גדולים 40-80 Gb, אין אפשרות להוריד תרגום דרך האפליקציה וגם הממשק הרבה פחות נוח.
·תנסה אולי להגדיר בPlex שיעביר את הקובץ כמו שהוא מבלי לגעת בקידוד, כשמהירות ההעברה נמוכה הוא מוריד מהאיכות כדי להפעיל את התוכן ללא תקיעות.
מניסיון הPlex לא משהוא, תמיד היה נתקע לי בקבצים גדולים 40-80 Gb, אין אפשרות להוריד תרגום דרך האפליקציה וגם הממשק הרבה פחות נוח.
שלום דור ,dor123 כתב:תתקין FileZilla Server במחשב (יש מלא מדריכים ברשת) ותיכנס לשרת שפתחת דרך הKodi.
אני מריץ את הסרטים ככה אצלי לApple tv ועובד חלק בלי שום תקיעות גם בסרטים כבדים....
אשמח לקישור בעניין ה APPLE TV מול ה-FILEZILA .
תודה,
תומר .
@תומריקו
·תתקין את הFileZilla Server לפי המדריך הזה:
תוסיף את השרת שפתחת לאפליקציה שאתה משתמש להזרמת סרטים (תומכת FTP), אני משתמש באפליקציה Infuse בApple Tv טובה יותר בכמה רמות מכולם.
תבצע בדיקת מהירות לראות את קצב העברת הנתונים לראות שהכל תקין, אצלי הFileZilla מגיע לקצבים של עד 750 mbps לעומת SMB שהגיע גג ל300
·תתקין את הFileZilla Server לפי המדריך הזה:
תוסיף את השרת שפתחת לאפליקציה שאתה משתמש להזרמת סרטים (תומכת FTP), אני משתמש באפליקציה Infuse בApple Tv טובה יותר בכמה רמות מכולם.
תבצע בדיקת מהירות לראות את קצב העברת הנתונים לראות שהכל תקין, אצלי הFileZilla מגיע לקצבים של עד 750 mbps לעומת SMB שהגיע גג ל300
@אדי1969
·אני לא זוכר בדיוק את השלבים אבל בגדול בתוך הקטגוריה של סרטים אמור להיות לך הוסף מקור מהרשת שם אתה המגדיר את השרת שפתחת SMB או FTP, אם אני לא טועה בSMB השרת יופיע לך כשתכנס, אתה אמור לראות את הIP של המחשב.
·אני לא זוכר בדיוק את השלבים אבל בגדול בתוך הקטגוריה של סרטים אמור להיות לך הוסף מקור מהרשת שם אתה המגדיר את השרת שפתחת SMB או FTP, אם אני לא טועה בSMB השרת יופיע לך כשתכנס, אתה אמור לראות את הIP של המחשב.
כדי ליצור אפשרות לסטרימר לגשת לקבצים במחשב (גישה ישירה לקובץ) יש צורך לצור שיתוף קבצים במחשב כמו שמוגדר בקישור שצרפתי למעלה.
אין צורך להתקין קודי על המחשב הנייח, קודי הוא נגן נוח בסטרימר אך גם VLC ונגנים נוספים יעבדו טוב, אני משתמש בקודי לקיר סרטים ונגן לקבצים שנמצרים אצלי ועובד נוח.
אין צורך להתקין קודי על המחשב הנייח, קודי הוא נגן נוח בסטרימר אך גם VLC ונגנים נוספים יעבדו טוב, אני משתמש בקודי לקיר סרטים ונגן לקבצים שנמצרים אצלי ועובד נוח.
@a_yaron
·אז ללכת לפי הקישור הזה https://pureinfotech.com/setup-network- ... indows-10/... או קיי,אבל באיזו אופציה לבחור (בתמונה שצירפתי)אם אני רוצהלשתף תיקיות מהמחשב הנייח לסטרימר בסלון באמצעות רשת קווית?
מה השלב הבא כדי לגרום לקודי או VLC בסטרימר "לשאוב" אליו את התכנים מהמחשב הנייח?
ושוב,תודה על ההסבר והסבלנות.
·אז ללכת לפי הקישור הזה https://pureinfotech.com/setup-network- ... indows-10/... או קיי,אבל באיזו אופציה לבחור (בתמונה שצירפתי)אם אני רוצהלשתף תיקיות מהמחשב הנייח לסטרימר בסלון באמצעות רשת קווית?
מה השלב הבא כדי לגרום לקודי או VLC בסטרימר "לשאוב" אליו את התכנים מהמחשב הנייח?
ושוב,תודה על ההסבר והסבלנות.
הסבר על פניה מהקודי למחשב, הסבר על קודי ישן אבל הרעיון זהה, במקום שבוחרים את ספרית השיתוף במחשב ניתן להקליד את המסלול אם לא רואים אותו לבחירה.
//IP/NAME
יצירת שיתוף בקישור לפי "How to share files using File Explorer", הסעיף הראשון
//IP/NAME
יצירת שיתוף בקישור לפי "How to share files using File Explorer", הסעיף הראשון
כתובת המחשב שלך היא הIP שהוא מקבל ברשת הפנימית או שם המחשב שלך ברשת
לקבלת הIP, תריץ CMD ובתוכו תרשום IPCONFIG ותראה שם את הIP
לקבלת שם המחשב על "המחשב שלי" מקש ימיני של העכבר ומאפינים יופיע שם שם המחשב.
כותבים את הכתובת כך:
//IP_OR_PCNAME/SHERNAME
לקבלת הIP, תריץ CMD ובתוכו תרשום IPCONFIG ותראה שם את הIP
לקבלת שם המחשב על "המחשב שלי" מקש ימיני של העכבר ומאפינים יופיע שם שם המחשב.
כותבים את הכתובת כך:
//IP_OR_PCNAME/SHERNAME
@a_yaron
·את כתובת ה-IP יש לי.
את כתובת המחשב,יש לי לפי קליק ימני על מאפיינים של המחשב שלי.
השאלה היא,מה לרשום בתיבה של ה-VLC שהוא מבקש שם כתובת?את כתובת ה-IP?או את שם המחשב?
בכל אופן בתיבה שאני צריך לרשום הוא מחייב אותי להתחיל לרשום קודם https...?:?:
מצרף תמונה....
·את כתובת ה-IP יש לי.
את כתובת המחשב,יש לי לפי קליק ימני על מאפיינים של המחשב שלי.
השאלה היא,מה לרשום בתיבה של ה-VLC שהוא מבקש שם כתובת?את כתובת ה-IP?או את שם המחשב?
בכל אופן בתיבה שאני צריך לרשום הוא מחייב אותי להתחיל לרשום קודם https...?:?:
מצרף תמונה....
נערך לאחרונה על ידי אדי1969 ב 20/02/2020 18:57, נערך פעם 1 בסך הכל.