חבילה נאבדה במכס?! האם זה קרה למישהו?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
User82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

יש לי חבילה שנשלחה אליי מיפן בתאריך 14/12/19.
בתאריך 2/1/20 החבילה התקבלה בארץ ובתאריך ה-14/1/20 היא השתחררה מהמכס.
מאז אבדו עקבותיה ואף אחד לא מסוגל להגיד לי היכן היא נמצאת.
בדרך כלל אחרי השחרור מהמכס חבילות מגיעות אליי תוך פחות משבוע.

ניסתי ליצור קשר עם הדואר מספר פעמים במספר דרכים (כולל המתנה של יותר משעה לנציג בטלפון).
לבסוף קיבלתי מהם את התשובה הבאה באימייל: "על אף חיפושים ובדיקה יסודית שנערכה לא עלה בידינו חברת דואר ישראל לאתר עד כה את דבר הדואר שבנדון".

ניסיתי ליצור קשר עם המכס, שם נאמר לי שאין להם חבילות וכל החבילות הן באחריות של דואר ישראל. בשיחה אחרת עם דואר ישראל נאמר לי שייתכן והחבילה עדיין לא השתחררה מהמכס והיא נמצאת במחסן שלהם.

האם זה אבוד? או שיש עדיין סיכוי לקבל את החבילה?
האם קרה למישהו מצב דומה?

מדובר בפריט נדיר שזכיתי בו במכרז וכרגע יש פריט אחר דומה שמוצע למכירה ואני לא יודע אם כדאי לי לנסות לקנות אותו או לא. אם החבילה באמת הלכה לאיבוד יש סיכוי שלא תהיה לי אפשרות לרכוש את הפריט המדובר יותר. עדיין לא קיבלתי את הכסף חזרה על החבילה הקודמת כי מתנהל כרגע בירור ומנסיון זה יכול לקחת יותר מכמה חודשים. המחיר במכרז כרגע הוא יותר גבוה ככה שאני בכל מקרה אפסיד כסף.

בעיה נוספת היא שכבר שילמתי את המכס על החבילה (בערך 150 ש"ח) והדואר מסרב להחזיר לי את הכסף. בפעם האחרונה שדיברתי איתם בנושא נאמר לי שהם ייצרו איתי קשר תוך חמישה ימי עסקים ומאז עברו יותר משבועיים. זה נראה שהם מתעלמים מהאימיילים שאני שולח להם.

בונוס: זה כבר פעם שנייה שזה קורה לי. לפני כשנתיים הצלחתי לשים את ידיי על הפריט המדובר וגם אז החבילה הלכה לאיבוד! מאז חיכיתי שנתיים על מנת למצוא את הפריט המדובר שוב.

מצטער על החפירה אבל זה פשוט מתסכל.
פעם הבאה אני שולח רק עם חברת משלוחים פרטית (n) .

BANDIT
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 373
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #2 

מוכר, ידוע, עברתי את אותו דבר פעמיים. חבילה "אבדה"...נגנבה כמו שרק שם יודעים לגנוב - כייף "לקבל" טלפון סלולרי חדש ו"בחינם"

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 798
שם מלא: עזי
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #3 

גם לי זה קרה פעמיים. עם טלפון סלולרי, ועם מצלמת אבטחה די יקרה.

PCingAddict
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1564
שם מלא: יוסי
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 190 פעמים

שליחה #4 

גם לי קרה, ממש עכשיו, אבל עם צלחות Corelle :D
כמובן שאמאזון מיד הוציאו הזמנה חדשה.

michaelfar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #5 

תנסה לשלוח מייל למנכ"ל הדואר דני גולדשטיין
[email protected]

נשמע כאילו אני צוחק אבל שלחתי פעם מייל על חבילה שהגיעה לעיר הלא נכונה והטיפול הלקוי סביב זה והוא באמת ענה (או יותר נכון העביר את זה למישהי במשרד שלו וכיתב אותי גם)

User82 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

michaelfar כתב:תנסה לשלוח מייל למנכ"ל הדואר דני גולדשטיין
[email protected]

נשמע כאילו אני צוחק אבל שלחתי פעם מייל על חבילה שהגיעה לעיר הלא נכונה והטיפול הלקוי סביב זה והוא באמת ענה (או יותר נכון העביר את זה למישהי במשרד שלו וכיתב אותי גם)
...
האמת שכבר שלחתי לו אימייל לפני כ-3 שבועות והוא הגיב תוך כמה דקות.
הוא העביר את האימייל למישהי שאין לי מושג מה התפקיד שלה ואמר לה שתטפל בזה עד למחרת בבוקר.
מאז לא שמעתי מהם חוץ מהתשובה שקיבלתי משירות לקוחות, אבל זה היה בתגובה לפנייה נפרדת באותו הנושא.

שלחתי אחרי שבוע תזכורת ולא קיבלתי שום מענה חוץ מ-"הנושא בבדיקה".

כבר לא נעים לי להטריד אותם :cry: .
PCingAddict כתב:גם לי קרה, ממש עכשיו, אבל עם צלחות Corelle :D
כמובן שאמאזון מיד הוציאו הזמנה חדשה.
...
·
יש לך מזל שיכולים לשלוח לך הזמנה חדשה...

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”