יריחו באקסטרא הוט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
ראיתי את העונה הראשונה.
מעניין זה בטוח. האם זה שווה?
לא יודע... יש לסדרה רגעים מצויינים, אבל לרוב היא נוטה להתבוסס באי ידע (בסגנון LOST, אבל הרבה פחות מוצלח) ובקונספירציות.
סה"כ נהנהתי בעונה הזו, אבל אם היה משהו טוב יותר לראות בטלויזיה הייתי כנראה מוותר עליה...
מעניין זה בטוח. האם זה שווה?
לא יודע... יש לסדרה רגעים מצויינים, אבל לרוב היא נוטה להתבוסס באי ידע (בסגנון LOST, אבל הרבה פחות מוצלח) ובקונספירציות.
סה"כ נהנהתי בעונה הזו, אבל אם היה משהו טוב יותר לראות בטלויזיה הייתי כנראה מוותר עליה...
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
אבל אין מה לראות, אז נראה לי שלא אוותרoferlaor כתב:אם היה משהו טוב יותר לראות בטלויזיה הייתי כנראה מוותר עליה......
תקופה כל כך יבשה, שגם קוץ במדבר זה פרח...
- oferlaor
- מנהל

keyser,
אכן יבש...
אני דווקא ראיתי אותה בתקופה מאוד עמוסה, אבל יותר בגלל המומנטום (התחלתי ולכן אסיים). אני לא חושב שאצפה בעונה הבאה (אם כי אי אפשר לדעת, ברגע שאני מתחיל לצפות בסדרה, להפסיק לצפות בה זה דבר שקשה לי מאוד).
אכן יבש...
אני דווקא ראיתי אותה בתקופה מאוד עמוסה, אבל יותר בגלל המומנטום (התחלתי ולכן אסיים). אני לא חושב שאצפה בעונה הבאה (אם כי אי אפשר לדעת, ברגע שאני מתחיל לצפות בסדרה, להפסיק לצפות בה זה דבר שקשה לי מאוד).
- maladjusted
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 638
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
עוד 3 פרקים מסיים עונה ב'.
שילוב מנצח של אופרת סבון ושואה גרעינית. העלילה כל כך בנאלית ואמריקאית במובן הרע של המילה, בעיקר לגבי איזה דמות תמשיך לפרק הבא ואיך.
סימן שבאמת אין מה לראות.
עריכה: בעצם 22 פרקים זה עונה אחת. סליחה.
שילוב מנצח של אופרת סבון ושואה גרעינית. העלילה כל כך בנאלית ואמריקאית במובן הרע של המילה, בעיקר לגבי איזה דמות תמשיך לפרק הבא ואיך.
סימן שבאמת אין מה לראות.
עריכה: בעצם 22 פרקים זה עונה אחת. סליחה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46389
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
בחו"ל הסדרה כשלה ולא היתה אמורה להיות בכלל עונה 2.
רק בשל קומץ אוהדים שהטריד את CBS הופקו 7 פרקים נוספים.
רק בשל קומץ אוהדים שהטריד את CBS הופקו 7 פרקים נוספים.
- oferlaor
- מנהל

למי שלא מכיר את הסיפור שזיו מציין, אז הם בעיקרון אספו כסף ורכשו כמות מטורפת של בוטנים (כמה טון) ושלחו משלוח ל-CBS.
בפרק האחרון של העונה, אחד הגיבורים הזכיר איזה סיפור מלחמה שבו אמרו "NUTS" כשהסיכויים לניצחון היו נמוכים והציעו לו כניעה. כמובן שזה מה שאמר גם הגיבור בקשר לצד השני באותו פרק (אני לא רוצה לקלקל לאנשים עם פרטים שעלולים להפוך לספויילר).
בקיצור, ה-NUTS הזה תורגמו להרבה מאוד NUTS שנשלחו ל-CBS. כנראה שהתרגיל הזה ביחסי ציבור עשה לא מעט רעש ועבד...
בפרק האחרון של העונה, אחד הגיבורים הזכיר איזה סיפור מלחמה שבו אמרו "NUTS" כשהסיכויים לניצחון היו נמוכים והציעו לו כניעה. כמובן שזה מה שאמר גם הגיבור בקשר לצד השני באותו פרק (אני לא רוצה לקלקל לאנשים עם פרטים שעלולים להפוך לספויילר).
בקיצור, ה-NUTS הזה תורגמו להרבה מאוד NUTS שנשלחו ל-CBS. כנראה שהתרגיל הזה ביחסי ציבור עשה לא מעט רעש ועבד...
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני?!
למה?
ממש כמו יתר האנשים המשכתי לצפות בה רק מכח האנרציה. כלומר הצורך לדעת מה קורה בסוף גם אם צריך לסבול קצת בדרך.
וגם כמו אשתך נרדמתי בממוצע אחת לפרק
חבל. לדעתי יש שם רעיון מעולה שצריך למשוך אותו לכיוון אחר. אני חושב שאיתך דיברתי על 'יריחו' ועל דמיון מסוים לבין 'העמדה' של קינג. אבל כמו שאמרתי הכיוון הכללי שהסידרה הולכת אליו (אני בפרק 13 כבר חודש...) הוא לא טוב. ואם הם מתכוונים להמשיך ככה גם בעונה השניה אז עדיף לסגור את הבסטה.
למה?
ממש כמו יתר האנשים המשכתי לצפות בה רק מכח האנרציה. כלומר הצורך לדעת מה קורה בסוף גם אם צריך לסבול קצת בדרך.
וגם כמו אשתך נרדמתי בממוצע אחת לפרק
חבל. לדעתי יש שם רעיון מעולה שצריך למשוך אותו לכיוון אחר. אני חושב שאיתך דיברתי על 'יריחו' ועל דמיון מסוים לבין 'העמדה' של קינג. אבל כמו שאמרתי הכיוון הכללי שהסידרה הולכת אליו (אני בפרק 13 כבר חודש...) הוא לא טוב. ואם הם מתכוונים להמשיך ככה גם בעונה השניה אז עדיף לסגור את הבסטה.