TCL 43P8 לחדר שינה. האם מומלץ?
שלום,
מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר שינה 40\43 אינץ' ותקציב של עד 1500 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב).
מתכוון בעיקר לראות תוכן של נטפליקס וסלקום טיוי ואולי מידי פעם כמה סרטים וסדרות שאני מוריד באיכות FHD.
חשוב לי שיהיה סאונד ותמונה טובים (יחסית למחיר) ושהאנדרואיד יעבוד חלק.
האם יש טעם ללכת על הדגם 43P8 עם אנדרואיד 9 ו UHD או אולי כדאי ללכת על TCL 43S6500 הפשוט יותר עם אנדרואיד 8 ו FHD (הפרש של כ-100 שקלים)?
או שאולי אתם בכלל ממליצים כל חברה אחרת בסכומים האלו?
תודה לעוזרים.
מעוניין לרכוש טלוויזיה לחדר שינה 40\43 אינץ' ותקציב של עד 1500 ש"ח (כמה שפחות יותר טוב).
מתכוון בעיקר לראות תוכן של נטפליקס וסלקום טיוי ואולי מידי פעם כמה סרטים וסדרות שאני מוריד באיכות FHD.
חשוב לי שיהיה סאונד ותמונה טובים (יחסית למחיר) ושהאנדרואיד יעבוד חלק.
האם יש טעם ללכת על הדגם 43P8 עם אנדרואיד 9 ו UHD או אולי כדאי ללכת על TCL 43S6500 הפשוט יותר עם אנדרואיד 8 ו FHD (הפרש של כ-100 שקלים)?
או שאולי אתם בכלל ממליצים כל חברה אחרת בסכומים האלו?
תודה לעוזרים.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
אני לא חושב שזה הפורום הנכון לרשום את זה. פה אנשים חושבים איך אפשר להתקין דולבי אטמוס בשירותים ולנצל את הזמן לפרק בנטפליקס
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
@borgol
·
מצתרף למה שרשמו לגבי P65.
בנוסף, תוכל למצוא מסכי סמסונג מסדרה 7 או LG מסדרה 6, בגודל "43 במחיר דומה.
כל אחד מהם יתן לך איכות תמונה הרבה יותר טובה המדגמים שהזכרת (מעבר לכמות הפיקסלים על המסך).
·
מצתרף למה שרשמו לגבי P65.
בנוסף, תוכל למצוא מסכי סמסונג מסדרה 7 או LG מסדרה 6, בגודל "43 במחיר דומה.
כל אחד מהם יתן לך איכות תמונה הרבה יותר טובה המדגמים שהזכרת (מעבר לכמות הפיקסלים על המסך).
נערך לאחרונה על ידי mdk_25 ב 11/02/2020 19:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ב 1500 ש"ח, כל מה שתיקח יהיה בינוני ומטה.
מצד שני בגדלים האלו כמעט ולא מייצרים מוצרים איכותיים ואם יש כאלו הם מאוד יקרים.
קניתי לפני שנה וחצי סוני לחדר והמחיר כפול (גם התמורה)
אם אתה מתלבט בין 2 דגמים הבדל של 100 ש"ח לא באמת משפיע על הכיס, עדיף לקחת את היקר יותר.
לדעתי מה שחשוב הוא אחריות ארוכה ואיכות שירות ולכן אם ההפרש ל LG עם 3 שנות אחריות קטן, הייתי בוחר בהם רק מהסיבה הזאת.
מצד שני בגדלים האלו כמעט ולא מייצרים מוצרים איכותיים ואם יש כאלו הם מאוד יקרים.
קניתי לפני שנה וחצי סוני לחדר והמחיר כפול (גם התמורה)
אם אתה מתלבט בין 2 דגמים הבדל של 100 ש"ח לא באמת משפיע על הכיס, עדיף לקחת את היקר יותר.
לדעתי מה שחשוב הוא אחריות ארוכה ואיכות שירות ולכן אם ההפרש ל LG עם 3 שנות אחריות קטן, הייתי בוחר בהם רק מהסיבה הזאת.