מה המודם שמקבלים היום בHOT?
@galangel
·
יש היום הוטבוקס 4 ויחסית להוטבוקס 1 ו-2 הוא קצת פחות פח (תומך ב-AC וכו'). למיטב ידעתי הם נותנים אותו תמיד בחבילות של ה-500 מגה ואפשרי לקבל אותו גם בחבילות היותר איטיות אבל אני לא בטוח במה זה כרוך (קרוב שלי פשוט קיבל הוטבוקס 4 בחבילת 200 מגה ספק + תשתית דרך הוטנט, לדעתי במקרה שלו זה פשוט היה מזל).
כמובן שאופן כללי כל הציודים של כל הספקים הם די פח. אם הדרישות שלך ממש בסיסיות אז כנראה מה שיש לך היום מספיק טוב. אם לא, אז כבר עדיף לקנות ראוטר פרטי לפי הדרישות ולהפוך את ההוטבוקס למודם בלבד (מצב bridge). לשימוש כזה אין בעיה להמשיך להשתמש בהוטבוקס 1 או 2 (בהנחה שאתה בחבילה של עד 200 מגה; כאמור בחבילת 500 מגה אתה אמור לקבל את ההוטבוקס 4 בכל מקרה).
·
יש היום הוטבוקס 4 ויחסית להוטבוקס 1 ו-2 הוא קצת פחות פח (תומך ב-AC וכו'). למיטב ידעתי הם נותנים אותו תמיד בחבילות של ה-500 מגה ואפשרי לקבל אותו גם בחבילות היותר איטיות אבל אני לא בטוח במה זה כרוך (קרוב שלי פשוט קיבל הוטבוקס 4 בחבילת 200 מגה ספק + תשתית דרך הוטנט, לדעתי במקרה שלו זה פשוט היה מזל).
כמובן שאופן כללי כל הציודים של כל הספקים הם די פח. אם הדרישות שלך ממש בסיסיות אז כנראה מה שיש לך היום מספיק טוב. אם לא, אז כבר עדיף לקנות ראוטר פרטי לפי הדרישות ולהפוך את ההוטבוקס למודם בלבד (מצב bridge). לשימוש כזה אין בעיה להמשיך להשתמש בהוטבוקס 1 או 2 (בהנחה שאתה בחבילה של עד 200 מגה; כאמור בחבילת 500 מגה אתה אמור לקבל את ההוטבוקס 4 בכל מקרה).
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
גם קרוב שלי קיבל הוטבוקס 4 לפני פחות מחודש, עם חבילה של 200 מגה, בלי לבקש כלום.
לא נראה לי שיחליפו סתם הוטבוקס ללקוח קיים, אם אין הוכחה של בעיה איתו.
לא נראה לי שיחליפו סתם הוטבוקס ללקוח קיים, אם אין הוכחה של בעיה איתו.
נערך לאחרונה על ידי Amir64 ב 10/02/2020 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
https://www.hot.net.il/heb/Internet/services/HOTBox4/
כמו שכתבתי קודם, אם הכל תקין אצלך, אין להם סיבה להחליף
כמו שכתבתי קודם, אם הכל תקין אצלך, אין להם סיבה להחליף