שלום לכולם,
יש לי מחשב עם 16gb ואני רוצה ללמוד להתקין עליו תחנות vm
הורדתי workstasion בכדיי להתקין עליו מערכות וירטואליות
ניסיתי מספר פעמים להתקין את ה vcenter ואת שרת ה esxi
וכשאני מנסה לתחבר דרך המחשב הפיזי(הכל נמצא באותה הרשת) דרך התוכנה vmware horizon client אני מקבל שגיאה http 400
אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בהתקנה שלב אחר שלב בכדיי שאוכל להתקין בצורה תקינה
תודה
עזרה בהתקנת תחנות vm
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
כמו שכבר כתבתי לך גם בפוסט הקודם שפתחת בנושא זה ממש, אתה צריך להתחיל מהמינימום הנדרש. והוא, שלצורך מה שאתה מנסה לעשות לצורך בדיקות אלה נדרש מחשב נפרד, שהוא ישמש רק לצורך ההתקנה של ESXI, מומלץ בחום שהוא יהיה עם 128GB של זיכרון RAM, אבל במינימום כ 64GB RAM. כמובן בשביל שכל העסק הזה יזוז כלל נדרש שבמחשב זה כל הסיפור יהיה מותקן על NVME בנפח מספיק לצורך כל מה שאתה צריך, נגיד בנפח של 2TB ועם מעבד לפחות של I7 מהדור שמיני עם 16 מעבדים וירטואליים. אחרי שעל מחשב זה תתקין את ESXI , תוכל להתקין בתוך ה ESXI גם את שרת VCENTER, שרק הוא בלבד דורש כ 16GB של זיכרון RAM. אחרי זה כבר על מחשב אחר תוכל להתקין את ה vmware horizon client ולהתנסות בהתקנות של מערכות וירטואליות על ESXI וניהול של ESXI דרך VCENTER וכו'. אם תרצה לנהל עוד שרת ESXI מאותו ה VCENTER שכבר התקנת, תצטרך לצורך זה עוד מחשב פיזי ואחרי זה תוכל לתרגל את כל מה שמנגנונים אלה מאפשרים.
כל מחשב סיני זול כזה, שמספיק לנושא זה, לכל המשחקים אלה, לניסיונות מסוג זה ובגודל פיזי קטן מספר דפי זהב ממוצא יעלה לך פחות מ 1K של דולרים ב aliexpress .
וזה כל הסיפור מחדש.
כל מחשב סיני זול כזה, שמספיק לנושא זה, לכל המשחקים אלה, לניסיונות מסוג זה ובגודל פיזי קטן מספר דפי זהב ממוצא יעלה לך פחות מ 1K של דולרים ב aliexpress .
וזה כל הסיפור מחדש.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 902 פעמים
כמובן שכרטיס רשת של INTEL זה תמיד מומלץ ולא רק ב VMWARE, אבל את ESXI ניתן בקלות גם להתקין על מערכת עם כרטיסי רשת אחרים לגמרי, אילו כמו realtek וכו'. צירפתי צילום מסך מאחת המערכות שלי עם כרטיסי רשת כאלה, שפועלים כבר שנים רבות ללא בעיה ואפילו כ LAG מלא.
כמובן גם ש PROXMOX לא יכולה לספק לו את האפשרויות שהוא מחפש עם מספר EXSIs , עם יכולות של VCENTER וכו' והיא משמשת לצרכים אחרים לגמרי.
כמובן גם ש PROXMOX לא יכולה לספק לו את האפשרויות שהוא מחפש עם מספר EXSIs , עם יכולות של VCENTER וכו' והיא משמשת לצרכים אחרים לגמרי.