חיבור PS2 בכבל קופמוננט- הבדלים?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
במה אתה מחובר כרגע?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הפלייסטיישן לא בא עם כבל RGB רגיל, אלא עם כבל קומפוזיט פשוט (שלושה חוטים: אחד לוידאו מסוג קומפוזיט ושניים לאודיו, ימין ושמאל).
חיבור קומפוננט באמת נותן שיפור משמעותי באיכות, אבל אם יש LCD טובה, אז לקונסולות הדור הבא יש יתרון עצום שמורגש היטב במסכים טובים.
אם אתה לא רואה את עצמך קונה את קונסולת הדור הבא בעתיד הנראה לעין, אז הוצאת 100 ש"ח על חיבור קומפוננט זו הוצאה בהחלט משתלמת לדעתי.
חיבור קומפוננט באמת נותן שיפור משמעותי באיכות, אבל אם יש LCD טובה, אז לקונסולות הדור הבא יש יתרון עצום שמורגש היטב במסכים טובים.
אם אתה לא רואה את עצמך קונה את קונסולת הדור הבא בעתיד הנראה לעין, אז הוצאת 100 ש"ח על חיבור קומפוננט זו הוצאה בהחלט משתלמת לדעתי.
Re: מנסיון שלי זה שיפר משמעותית את התמונה
מה זאת אומרת לשנות הגדרות בסוני? איזה הגדרות ? איך ?yossix כתב:צריך לשנות גם את ההגדרות בסוני עצמו.לא תתחרט...
Re: מנסיון שלי זה שיפר משמעותית את התמונה
בתפריט ההגדרות של הקונסולה אתה צריך להגדיר שיציאת הוידאו תהייה קומפוננט אחרת זה לא יעבוד.primo כתב:מה זאת אומרת לשנות הגדרות בסוני? איזה הגדרות ? איך ?yossix כתב:צריך לשנות גם את ההגדרות בסוני עצמו.לא תתחרט......
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-n-49-en-70-1b4.htmlbotzon כתב:אוקיי תודה על התגובות. מאיפה אני יכול לקנות את הכבל הזה, ראיתי בזאפ שיש רק בחנות אחת....
יש לך כרטיס אשראי? במידה וכן אין סיבה להגיע להונג קונג בשביל לקנות את הכבל.botzon כתב:כיוון אני לא נמצא בהונג קונג ובסביבה על בסיס קבוע, אני אשמח להמלצה על מקום בארץ שמוכר את הכבל הזה.....
מספר לחיצות על העכבר וזה אצלך בבית בזול,במהירות וזה בדוק.
כשחיפשתי כבל כזה של מונסטר לא היה בארץ הקומפוננט אלא
רק בחיבור של SVIDEO
שווה לדעתי קצת להשקיע.כבל כזה של מונסטר עולה 18 $
שווה לדעתי קצת להשקיע.כבל כזה של מונסטר עולה 18 $
רק כרטיס אשראי . לא צריך שום PAYPAL.botzon כתב:כרטיס אשראי בינ"ל, paypal וכל השטויות האלה? אשמח לפירוט מלא.
בכל מקרה, אם יש את הכבל הזה בארץ גם עם בהפרש של 30-40 שקל אני מעדיף בארץ.
עופר- הכבל הזה הוא לא קומפוננט רגיל, בקצה שלו יש כבל שמתחבר ל PS2....
תרשם תכניס פרטים והכבל בדרך אליך. פשוט,זול,אמין ומהיר.
לפי דעתי כדי להירשם ל paypal מכיוון שבמקרים רבים שווה לקנות מeBay, ובפעם השניה שקונים זה כל כך פשוט. 2 לחיצות וזהו, בלי להכניס שום פרטים פעם נוספת. שווה להשקיע את ה10 דקות פעם ראשונה.
דרך אגב, גם אני קניתי את ה gamelink 400 CVAA מ eBay כמו yossix.
http://cgi.ebay.com/Monster-Game-PS-2-3 ... dZViewItem
דרך אגב, גם אני קניתי את ה gamelink 400 CVAA מ eBay כמו yossix.
http://cgi.ebay.com/Monster-Game-PS-2-3 ... dZViewItem
-אור-
אם אתה לא רוצה להשקיע את ה10 דקות האלה, בזאפ יש יותר מחנות אחת שמוכרת...
תבדוק באביזרים. אני קניתי כבל של סוני מקורי. (ככה היה רשום על העטיפה) עלה לי בסביבות ה100 שח ויש יותר זולים...
אגב שינוי ההגדרות מתבצע לפני הכנסת הדיסק ולאחר הדלקת המכשיר, כך ניתן להגיע להגדרות.
תבדוק באביזרים. אני קניתי כבל של סוני מקורי. (ככה היה רשום על העטיפה) עלה לי בסביבות ה100 שח ויש יותר זולים...
אגב שינוי ההגדרות מתבצע לפני הכנסת הדיסק ולאחר הדלקת המכשיר, כך ניתן להגיע להגדרות.