לצפות בכדורגל כיאה לשנת 2020... מאיין תבוא הישועה ...?
לאחר שהושקעו 14,000 שקלים טבין ותקילין מישהו פה יכול בבקשה לומר איך מגדירים את הטלויזיה המתקדמת בעולם לצפייה נורמלית ללא מריחות של הדשא ...? זה פשוט מחרפן (c9) ערוץ 5 הוט.
עזבו את העניין של garbage in garbage out כי בסוני זה לא קורה...
סוני garbage in perfect out
ואני לקוח / מעריץ נלהב של LG בעלים של 2 טלויזיות אולד c9 b7, מה b7 התיאשתי מה עם החדשה ?
בבקשה עזרתכם להגדרות תמונה...
ואני לקוח / מעריץ נלהב של LG בעלים של 2 טלויזיות אולד c9 b7, מה b7 התיאשתי מה עם החדשה ?
בבקשה עזרתכם להגדרות תמונה...
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
הייתי עוזר בשמחה, פשוט לא צופה בכדורגל כך שאני לא רגיש לבעיה אך סימפטי למצבך.
הייתי מנסה לבטל את כל עיבודי התמונה ולראות אם משפר את התמונה.
אפשרות נוספת, בשביל הבדיקה להגדיר את הממיר כקונסולת משחק (אמור להיות עם מינימום עיבודי תמונה) בשביל לראות אם זה משפר...
בשביל לשלול את המקור, איך אתה רואה כדורגל ממקור אחר, לדוגמא יוטיוב או הורדה של משחק כדורגל וניגון בנגן המובנה של המסך?
הייתי מנסה לבטל את כל עיבודי התמונה ולראות אם משפר את התמונה.
אפשרות נוספת, בשביל הבדיקה להגדיר את הממיר כקונסולת משחק (אמור להיות עם מינימום עיבודי תמונה) בשביל לראות אם זה משפר...
בשביל לשלול את המקור, איך אתה רואה כדורגל ממקור אחר, לדוגמא יוטיוב או הורדה של משחק כדורגל וניגון בנגן המובנה של המסך?
·מעופףנועז כתב:@pessik
·xg9505
Xf9005...
אח שלנו
הדגמים האלה של סוני הם לא OLED
הם LED מסדרות גבוהות עם תאורה אחורית מקומית מלאה (FALD)
אבל צריך להשוות עגבניות לעגבניות , ולא עגבניות לתפוחים
אם הבנת את כוונתי...
אין לי OLED אבל תנסה לפי מה שאומרים פה בחלק של MOTION:
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c9-oled/settings
https://www.rtings.com/tv/reviews/lg/c9-oled/settings
הקיצר תכבה את כל המעבדי תמונה שם ותשחק עם De-judder, De-blurMotion Settings
Although we disable most motion enhancing functions for most of our tests, you should adjust these to whatever looks best for you. Some settings, like motion interpolation settings, may need to be adjusted depending on the specific content you are watching.
MOTION INTERPOLATION
Although we usually leave these settings disabled during testing, you should adjust these settings to your liking, as different people prefer different levels of motion interpolation. If you want to enable motion interpolation, set TruMotion to 'User', and adjust the De-Blur and De-Judder sliders.
The OLED Motion setting enables the C9's black frame insertion (BFI) feature. Enabling it activates the BFI feature at 60 Hz, which may bother some people. With this enabled, there will always be judder with 24p content.
JUDDER SETTINGS
The LG C9 is able to remove judder from all sources. To do so, simply enable the Real Cinema setting from the 'Picture Mode Settings' menu. Note that with OLED Motion enabled, there will always be 24p judder, even with Real Cinema enabled....
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
שבוע טוב לצפות בכדורגל ישראלי ביזבוז זמן.
לצפות בכבוד הישראלי כדורסל באירופה הכי טוב והכי כיף
כדורגל מאירופה זה כבר משהו שווה יותר.
בארץ חח עדיף לא לראות חח .
בהצלחה עם המסך .
לצפות בכבוד הישראלי כדורסל באירופה הכי טוב והכי כיף
כדורגל מאירופה זה כבר משהו שווה יותר.
בארץ חח עדיף לא לראות חח .
בהצלחה עם המסך .
·מעופףנועז כתב:לאחר שהושקעו 14,000 שקלים טבין ותקילין מישהו פה יכול בבקשה לומר איך מגדירים את הטלויזיה המתקדמת בעולם לצפייה נורמלית ללא מריחות של הדשא ...? זה פשוט מחרפן (c9) ערוץ 5 הוט.
בבקשה עזרתכם להגדרות תמונה......
אם מצאת הגדרות כאלה תשתף אשמח גם לדעת