היי לכולם,
שמי אילון ואני בונה עכשיו בית שני קומת ואני זקוק לעזרתכם בנוגע לתכנון מערכת האודיו ווידאו בבית.
להלן קצת נתונים:
1. קומת כניסה ישנו סלון + מטבח בחלל אחד + שירותים ומקלחת ועוד חדר שירותי אורחים.
1.1 בסלון אני מעוניין במערכת רמקולים שתעבוד בשיטת dolby atoms ותחובר לטלווזיה.
1.2 אני מעוניין בנוסף בחדר שירותי אוחרים ברמקול שקוע שניתן לשלות עצמאית במוזיקה המתנגנת בו.
1.3 בחדר שירותים ומקלחת ברמקול שקוע הניתן לשליטה נוספת על ידי חיבור למערכת אחרת או לאמצעי השמעה שונה.
1.4 בחצר שזהו אזור נוסף אני מעוניין במערכת נוספת שתוכל להחבר לטלווזיה או לאמצעי ניגון אחר.
2. קומת ראשונה - חדרי שינה + שירותים ומקלחת הורים + שירותים ומקלחת ילדים.
2.1 מעוניין במערכת רמקולים בחדר שינה הורים.
2.2 בחדרי שירותים בכל חדר רמקול שקוע ולכל אחד אמצעי ניגון אחר.
ועכשיו להתלבטות ולבקשת עזרה.
1. האם לפי הרשום מעלה כדאי לי לקנות 2/ 3 רסיברים שונים וכל אחד לחבר לרמקול או שעדיף מטריצות אודיו?
2. אשמח להמלצה לרמקולים שקועים ולרסיברים מומלצים (כאשר אם יש קישורים לקנייה מארה"ב הכי טוב).
3.איך מומלץ למקם את הרמקולים בחדר שינה ובסלון כך שתיהיה שמיעה מיטיבית?
4. אם יש חומר קריאה על הנושא אשמח לקרוא וללמוד התחום מאוד מעניין ואני מגיע מרקע של הנדסת מכונות ולכן אולי יהיה לי קל יותר להבין
תודה רבה על העזרה
אילון
בניית בית חדש- עזרה בתכנון מערכת האודיו ווידאו
-
eilons1000
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7407
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
יש חומר קריאה אם תתחיל לקרוא זה לא יגמר גם עוד חמש שנים . הצעה שלי אתה חייב חנות מתמחה שיבוא אליך הביתה לראות ולהציע לך מה עושים . לכתוב לך סוג של רמקולים ומגברים זה הכי קל .
Sony 1040
Monitor mass
Monitor mass
·מנצל"ש, במצב דומהעופרפולק כתב:יש חומר קריאה אם תתחיל לקרוא זה לא יגמר גם עוד חמש שנים . הצעה שלי אתה חייב חנות מתמחה שיבוא אליך הביתה לראות ולהציע לך מה עושים . לכתוב לך סוג של רמקולים ומגברים זה הכי קל ....
חנויות/מתקינים שיבואו לירושלים?
אשמח להמלצות, פה, בפרטי...