הקמת מערכת שמע לחדרים מרובים MULTI ROOM
מעוניין להקים מערכת שמע לחלל עבודה.
דרישות המערכת:
- לשדר סאונד ממקור שמע בודד (מחשב שולחני)
- לפזר את אותו המקור לכל הרמקולים שמפוזרים בחללים השונים
- לתת יכולת שליטה בעוצמה לכל מקור בנפרד
עד עכשיו הכי קרוב שמצאתי זו חברה בשם סונוס אבל לצערי הם לא עונים לכל הצרכים שלי.
סונוס מנגן אך ורק דרך אפליקציות כמו ספוטיפיי, אפל מיוזיק וכדומה.
אני צריך מערכת שתיתן לי את היכולת לנגן כל מה שאני שומע במחשב (יוטיוב, תחנות רדיו למיניהן, מ.פ.3...)
דרישות המערכת:
- לשדר סאונד ממקור שמע בודד (מחשב שולחני)
- לפזר את אותו המקור לכל הרמקולים שמפוזרים בחללים השונים
- לתת יכולת שליטה בעוצמה לכל מקור בנפרד
עד עכשיו הכי קרוב שמצאתי זו חברה בשם סונוס אבל לצערי הם לא עונים לכל הצרכים שלי.
סונוס מנגן אך ורק דרך אפליקציות כמו ספוטיפיי, אפל מיוזיק וכדומה.
אני צריך מערכת שתיתן לי את היכולת לנגן כל מה שאני שומע במחשב (יוטיוב, תחנות רדיו למיניהן, מ.פ.3...)
@caballera
·
Play 5 יש כניסה line in. אתה יכול להגדיר שהמקור מוסיקה זה מה שיוצא מהמחשב ונכנס בline in. משם הכל כרגיל בשביל שבכל הרמקולים יהיה את אותו שיר ושתוכל לשלוט בכל רמקול מבחינת ווליום. יש לי כמה רמקולים של סונוס וזה סופר נוח. אם זה בתקציב שלך לא הייתי חושב פעמיים.
·
Play 5 יש כניסה line in. אתה יכול להגדיר שהמקור מוסיקה זה מה שיוצא מהמחשב ונכנס בline in. משם הכל כרגיל בשביל שבכל הרמקולים יהיה את אותו שיר ושתוכל לשלוט בכל רמקול מבחינת ווליום. יש לי כמה רמקולים של סונוס וזה סופר נוח. אם זה בתקציב שלך לא הייתי חושב פעמיים.
כל רמקול עם גוגל כרומקאסט מובנה יתן לך את זה, פשוט תקים ״קבוצה״ של מכשירים ... את אופצית השידור מהמחשב אפשר להפעיל מכרום
https://support.google.com/chromecastbu ... 5070?hl=en
https://support.google.com/chromecastbu ... 5070?hl=en
@caballera
שלח את הטלפון שלך למייל שלי ואקשר אותך עם איש האודיו שלי.
[email protected]
בבית יש לי מטריצה דיגיטלית (4 כניסות 8 יציאות לרמקולים) שליטה מלאה על כל אפשרות שאפשר לחשוב כל אקו
במשרד יש לי את אותו הדבר רק "אנלוגי" כלומר ממש לוח שליטה עם כפתור ווליום לכל אזור (כי יש עובדים שאינם טכנולוגים) וזה נראה ממש טוב בכל אופן.
·
שלח את הטלפון שלך למייל שלי ואקשר אותך עם איש האודיו שלי.
[email protected]
בבית יש לי מטריצה דיגיטלית (4 כניסות 8 יציאות לרמקולים) שליטה מלאה על כל אפשרות שאפשר לחשוב כל אקו
במשרד יש לי את אותו הדבר רק "אנלוגי" כלומר ממש לוח שליטה עם כפתור ווליום לכל אזור (כי יש עובדים שאינם טכנולוגים) וזה נראה ממש טוב בכל אופן.
·
אני רואה שכל החפירה שלי לא נשלחה... בקיצור.... לא הייתי הולך על שום דבר אנלוגי, לא רואה סיבה ללכת אחורה. גוגל כאסט כבר לא נמכר בגרסת המוסיקה. אקו של אמאזון גם עם ליין אין לפי מה שאני רואה. שווה לבדוק. אני גר בארהב ולא סגור איך זה בארץ אבל אצלי יש סונוסים ואקו דוט בחדרים. מאד נח השילוב. אני משתמש בהוראות קוליות כשאני רוצה לשמוע מוסיקה באיזשהו חדר ויש את הגמישות של השליטה ברמקולים.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
הייתי בודק את האופציה של שימוש בדפדפן כרום ובהתקני כרומקסט בחדרים השונים. מניסיוני כרומקאסט עובד כמו חלום. שנות אור טוב יותר מהסקוויזבוקס (SB3) שהיו לי בזמנו, שאף פעם לא הצליח להשאיר את הסאונד מסונכרן כמו שצריך לאורך זמן.
בכל מערכת שבה יש כניסת HDMI אפשר להשתמש בכרומקאסט הפשוט. במערכות ללא HDMI צריך כרומקאסט אודיו שכבר לא מיוצר, אבל לא בעיה למצוא אותו ביד שניה. כמו כן אפשר להשתמש ברמקולים שכוללים כרומקאסט מובנה. יש כאלה ללא מעט חברות, כולל גוגל. ומלפני כמה חודשים אפשר להגדיר ב-Google Home שרמקולים הם חלק מזוג, וכך לקבל סטריאו.
בכל מערכת שבה יש כניסת HDMI אפשר להשתמש בכרומקאסט הפשוט. במערכות ללא HDMI צריך כרומקאסט אודיו שכבר לא מיוצר, אבל לא בעיה למצוא אותו ביד שניה. כמו כן אפשר להשתמש ברמקולים שכוללים כרומקאסט מובנה. יש כאלה ללא מעט חברות, כולל גוגל. ומלפני כמה חודשים אפשר להגדיר ב-Google Home שרמקולים הם חלק מזוג, וכך לקבל סטריאו.