משהו קונה או הולך לעבוד עם תוכנת homeseer 4
- dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
@ליקר
לא רואה סיבה. אם אתה רוצה מערכת מוכנה שנותנת לך תמיכה עם מינימום תחזוקה, לך על SmartThings או Vera. אם אתה רוצה גמישות מלאה, לך על Home Assistant או OpenHAB.
Homeseer היא איפשהו באמצע מבחינת גמישות, ועולה יותר מכל האלטרנטיבות האחרות.
לא רואה סיבה. אם אתה רוצה מערכת מוכנה שנותנת לך תמיכה עם מינימום תחזוקה, לך על SmartThings או Vera. אם אתה רוצה גמישות מלאה, לך על Home Assistant או OpenHAB.
Homeseer היא איפשהו באמצע מבחינת גמישות, ועולה יותר מכל האלטרנטיבות האחרות.
אני עובד עם HOMESEER 3 כבר שנתיים אחרי שעברתי מהמערכת המעייפת של VERA ואין מה להשוואת עובד לי כמו שעון שוויצרי לא עשיתי ריסט למערכת כבר חצי שנה וגם אז אני עושה רק כדי לרענן את הרשת בבית לא בגלל שיש תקלה התגובות מידיות יש תמיכה כמעט בכל רכיב Z-WAVE שקיים ולא צריך להמתין יובלות לעדכון תוכנה שיצא וגם אז לרוב העדכון מתקן דבר אחד הורס דבר שני...
הדבר היחיד שיש לקחת בחשבון שהתוכנה הזאת דורש יותר למידה והתעסקות ראשונה והממשק נראה מיושן יותר דבר שיתוקן בגרסה 4 אבל אחרי שהמערכת עומדת ועובדת תם עידן ההתעסקות איתה.
קניתי את השדרוג לגרסה החדשה 4 שהכריזו אליה בחצי מחיר ועכשיו ממתין בקוצר רוח.
הדבר היחיד שיש לקחת בחשבון שהתוכנה הזאת דורש יותר למידה והתעסקות ראשונה והממשק נראה מיושן יותר דבר שיתוקן בגרסה 4 אבל אחרי שהמערכת עומדת ועובדת תם עידן ההתעסקות איתה.
קניתי את השדרוג לגרסה החדשה 4 שהכריזו אליה בחצי מחיר ועכשיו ממתין בקוצר רוח.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
@ליקר
·
מסכים עם @dr0r.
במסגרת החיפוש שלי לתחליף עבור VERA ניסיתי גם את homeseer (היתה גירסא פרוצה שמסתובבת ברשת), לדעתי ביזבוז זמן וכסף.
לפי צילומי המסך של גירסא 4, לא נראה שעברו מהפכה.
מציע לך להשקיע את הזמן ב Home Assistant או OpenHAB.
אישית אני ממליץ על Home Assistant היה לי קל יותר ללמוד את המערכת, ככל שעובר הזמן ואני לומד יותר אני מגלה כמה גמישות ואפשרויות, כמה דרגות מעבר לכל המערכות המסחריות המוגבלות.
בהצלחה.
·
מסכים עם @dr0r.
במסגרת החיפוש שלי לתחליף עבור VERA ניסיתי גם את homeseer (היתה גירסא פרוצה שמסתובבת ברשת), לדעתי ביזבוז זמן וכסף.
לפי צילומי המסך של גירסא 4, לא נראה שעברו מהפכה.
מציע לך להשקיע את הזמן ב Home Assistant או OpenHAB.
אישית אני ממליץ על Home Assistant היה לי קל יותר ללמוד את המערכת, ככל שעובר הזמן ואני לומד יותר אני מגלה כמה גמישות ואפשרויות, כמה דרגות מעבר לכל המערכות המסחריות המוגבלות.
בהצלחה.
חשבתי שאני ועוד חבר לבד בארץ עם התוכנה הזאת חחח..
גם אני ממתין לגרסה 4
גם אני ממתין לגרסה 4
!אל תשאל שאלות קשות שלא תשמע שקרים!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!
!!!אנחנו הישראלים חושבים כול הזמן כחול ותמיד יוצא לבן !!
!!משפט סיני חכם אומר.אם אין לך מה לכתוב,תכתוב משפט סיני חכם!!